Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CarpeDiem.
    06. Rujan 2021. 08:31

Dobro jutro cure.
    Jana čestitam, dobro nam dosao Karlo 💙🎊
    Ovdje u De što se tiče njege pupka preporucuju i rade isto ovako kao što je makko preopurucila.
    Starijoj curici samo samo sterilnim gazama premotavala i ocitila vodom okolo bez ikakve dezinfekcije. Babica je pratila svako 2. dan dok nije otpao. Sve je bilo uredu, tako planiram i ovaj put. 
    Kod mene nema promjena osim što je beba dosta aktivnija zadnjih dana.
    Jedva cekam pregled iduci tjedan.
    Sretno ako nema cura ima danas pregled. 
    Ane javi nam stanje, držim fige da se još samo malo sve uspori ako se šta i pokrenulo.

url=https://lilypie.com]

sanja0508
    06. Rujan 2021. 08:36

Ivona1505

Jutro cure kako ste danas? Mene i dalje gospoda boli, sinoc sam se jedva ustala na wc, katastrofa. :/
    Ane_Ši bas mi je zao sto te peru kontrakcije. Nadam se da ce sve bit u redu i da ce bebac izdrzat jos koji tjedan. 😊

Jutro, ja sam danas uzas. Noc nikako nije prosla, budila sam se stalno, grcevi, pa na wc, pa mi muka. Mali se okrece. Nemiran je, udara, valjda se namjesta. Mucnina me budila cijelu noc. 😨
    Imam osjecaj da ce samo izletiti jedan dan...neka izdrzi jos do 37 tjedna, a onda kako bude. 

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

• monalisa
    06. Rujan 2021. 09:28

Jutro svima, nije me bilo par dana i nisam vas sve uspjela popratiti.
    Cestitke na novim bebicama, a mamama brz oporavak 🥰🥰
    Sanjarka meni je iduci pregled 13.9. al sam vam zaboravila javiti u toj svoj guzvi, pa me mozes staviti na listu.
    Ostalim curama koje imate preglede, kontrakcije i slicno sretnoo ❤❤

Zara7
    06. Rujan 2021. 10:03

Jutro cure 🤗
    Japanka zato i jesmo terminuše 😂 baš me zanima hoćemo li stvarno biti na kraju 😊 guglala sam ljubičastu liniju, korisna informacija svakako! 
    Mokosh, Jana kako ste danas? Kad izlazite iz bolnice? 
    Marija da ne zaboravim iskomentirati kako je torta prekrasna 😍 baš ste i mene namamile s tim tortama pa sam i ja odlučila...reći mami da napravi 😂 
    Traveller ima li što novo? 🤞
    Ane Ši ajoj baš te uhvatilo, probaj se opustit i skupljat snagu, zanima me što će ti bit na pregledu.
    Dannna svi jedva čekamo da Kate stigne doma 💜
    ____
    Kod nas sve po starom osim što je maći aktivniji nego ikad, postaje mu tijesno 😁 
    Sretno svima na pregledima, držite se 💚

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Mateja2602
    06. Rujan 2021. 10:03

Jutro ženice 
    Baš vas čitam i gledam kako tegobama nikad kraja.. svaka ima nešto svoje šta ju muči.  Ali još malo pa će to sve proći i maleni smotuljci sreće biti će tu kraj nas.  Budemo mi to sve izdržale. 
    Ane_ši javi nam se da znamo kako je prošlo. Biti će to sve super, neka je malenog još u buši. 
    Moja malička je jučer bila baš jako aktivna kroz dan što joj uopće nije slično jer kad sam u pokretu uvijek je mirna i spava. Ima neku rutinu da se javlja u jutarnjim satima, između 4 i 6, i obavezno navečer iza 22 sata. Ali jučer je bio pravi party, ne znam šta se događa ?! 
    Ugl. htjela sam još napisati da je današnji pregled odgođen jer mi nema doktorice, pa me Sanjarka88 možeš upisati za pregled sljedeći ponedjeljak (13.09.). 
    Traveller kako si nam ti ? Da li se nešto događa ? Je li Nika još mirna ? Svaki dan se sjetim, a nikako da te pitam. 
    Eto toliko od mene. 
    Šaljem puse svima. 

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

• Veky004
    06. Rujan 2021. 10:09

Jutro cure,
    Kad smo vec kod tegoba...
    Mene je jucer cijeli dan ubilo to koliko mi je trbuh cijeli dan bio tvrd, i sve me nesto zatezalo. Pa, povremeni grceni, i tako cijelu noc.
    Hvala Bogu, evo danas ujutro je ok, osim sto me ledja bole 🙄
    Tako da eto mozemo sve skupa suosjecat jedna s drugom 😊

Zara7
    06. Rujan 2021. 10:09

P.S. ima li još netko situaciju da mu muž nije cijepljen nego će pokušati tempirati PCR test? Jeste li optimistične da ćete uspjeti? Zna li netko može li biti situacija da prvo ja sama budem u bolnici pa muž dođe naknadno kad stignu rezultati ili odmah skupa moramo?

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Ljesnjak
    06. Rujan 2021. 10:30

Zara7

P.S. ima li još netko situaciju da mu muž nije cijepljen nego će pokušati tempirati PCR test? Jeste li optimistične da ćete uspjeti? Zna li netko može li biti situacija da prvo ja sama budem u bolnici pa muž dođe naknadno kad stignu rezultati ili odmah skupa moramo?

Zara7 kod mene bio takav slucaj, i kad su me zaprimili uzeli bris meni i njemu isti cas, moj dosao za 3 h, njegov taman 1.5 h poslije carskog, i nisu nam znali rec zasto. S mi smo planirali kao od 27. tj testirat se svaki pon pa vidjet kak ce se razvijat stvari, alii eto malecka se pozurila.

Tratinčica12
    06. Rujan 2021. 10:30

Zara7

Mi smo planirali ako dotad bude uopće dopuštena pratnja. Nije cijepljen niti je prebolio. Baš sam jučer razmišljala i nemam pojma kako izvesti sve jer nikad ne znaš kad će krenuti. Mi smo u Osijeku, ne znam ni di se testirati ako krene npr sa subote na nedjelju ili po noći. Moram se raspitati di se može testirati još 🤷‍♀️
    -
    Znate li može li se tražiti uputnica od obiteljskog liječnika za testiranje pratnje ili ide o vlastitom trošku? ☺

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

• buhtlica34
    06. Rujan 2021. 10:32

Jutro cure, evo izvještaj sa pregleda ukratko: Mila ima oko 1700 g, jako je aktivna sve mjere su super i doktorica je prezadovoljna kako lijepo napreduje! Što se mene tiče, isto sve ok, zatvorena, cerviks 45mm. Što se kila mojih tiče (+17 😅) isto je rekla da je to sve uredu i da uopće ne treba dizati paniku oko toga, da pratim šećer, šetam što više i da se vidimo za 4 tjedna, i onda 2 tjedna nakon toga da dodjem na briseve.
    Uglavnom sve je ok hvala Bogu!
    Sljedeći pregled je 4.10, a do tada evo malo moje bebice:
    https://ibb.co/G9pkH5H
    https://ibb.co/ZWWgM0f

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.