Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ani92
    06. Rujan 2021. 10:36

Jana cestitke na deckicu i tebi brz oporavak 🥰
    Mene zadnjih dana leđa sve vise bole, ali to pripisujem konstantnom lezanju. Sve se nadam da cu nakon pregleda u srijedu dobiti zeleno svjetlo za malo kretanja 😅

🙋🏼‍♀️29
    🙋🏻‍♂️32
    16.02. ➕
    12.03. Prvi pregled ❤ kuca
    09.06. Stize nam curica 🥰
    27.10. Love is born ❤ baby E.

SamoMalo
    06. Rujan 2021. 10:54

Svi neke kontrakcije, bolove, a meni nista. Imam osjecaj da ce malac zauvijek biti unutra 
    Ok, nije nista, kile idu rapidno gore 

Cestitke svim novim bebama koje nisam stigla uhvatit ovih dana. Vratili smo se s mora pa sam isla napokon rijesit robicu, kolica i sve ostalo. Sve sam u par dana uspjela pribavit i pripremit i sad sam mirna.

Znam da je vec bilo milijun puta, ali ne mogu naci. Ima netko pri ruci link od Amy?

Ane_ši
    06. Rujan 2021. 11:08

I moj savjet cure spremite robicu kolica krevet ranije 😁 kod mene vec sve spremno ima mjesec dana jer neznam kako bi sada s ovim bolovima uopce ista to radila pogotovo peglanje 😁. 

Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.

• sunce7
    06. Rujan 2021. 11:22

Cure nadam se da izdrzavate sve poteskoce trudnoce.🥰  mi sve mozemo😎😂
    Moja beba se okrenula glavom prema dolje🥰🎉 kad se tocno okrenula pojma nemam, al sam vidjela da mi stomak drugacije izgleda. Dal su pomogle duge setnje, dal lezanje na lijevoj strani tko ce znati, ali isplati se potruditi. Sad sam 38+1 tako da za sve cure ima jos sanse.😍 Ja sam na +8kg i osjecam se relativno dobro osim povremenih poteskoca.😂
    Sad nastavljamo sa setnjama, cajem od maline, datuljama i nadom da necemo prenijeti.😂
    Sretno drugim curama danas na pregledu.🤟
    Buhtlica predivne slike.🥰

• sunce7
    06. Rujan 2021. 11:25

I da, mi smo stvarno radili i onu kao stimulaciju sa svjetlom prema dolje😂 i pricali joj da se okrene.😂😂 tako da cure samo naprijed, nesto ce upalit sigurna sam!

Ivona1505
    06. Rujan 2021. 11:31

Ane_ši

I moj savjet cure spremite robicu kolica krevet ranije 😁 kod mene vec sve spremno ima mjesec dana jer neznam kako bi sada s ovim bolovima uopce ista to radila pogotovo peglanje 😁.

Slazem se sa tvojom izjavom. Zato je nama sve spremno osim krevetica, ali njega svakako muz sastavlja. 😁 I meni ostalo jos ogradicu oprati i plahtu kad dode i mirna sam onda. 😊

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

Kiky 🥰
    06. Rujan 2021. 12:01

Evo mene sa pregleda. Sve je ok, izmjerio je glavicu, trbusic, nogicu sve je kako treba biti🥰 Prikljucena bila na ctg, vidljive su blage kontrakcije ali jos uvijek zatvorena. Uzeo je bris i rekao da dr tjedan malo nazovem za nalaz. Sljedeci pregled je 27.9 za tri tjedna pa cu tada dobiti i uputnicu za bolnicu i to ce biti zadnji pregled kod mog ginekologa. Osim ako se malac pozuri i ne docekamo taj pregled😂

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Rita37🤰
    06. Rujan 2021. 12:02

Jutro mamice.... 
     Makko88 hvala na strucnim savjetima... Bas sam bila zbunjena od viska info.. Ti si to tako lijepo pojednostavila.
      Mi smo svatove prezivjeli do zadnje pjesme od sviraca.... Iako sam u 22.40 pomislila Boze pa ja ne mogu vise... Hahah al nekako nosila nas je volja zelja i radost za prijatelje... Pravi zadnji izlazak pred  porod.   Iako je malo zastrasujuce... Jer sam stalno govorila prvo svatovi pa rodit... Sad kad su prosli nije svejedno  😂😂😂.. Uglavnom mi smo spremni. Apsulutno sa svime. Vec od proslog tjedna i to je bas doprinos opustenosti... Sad imam sluzbeno prve natecene noge od jucer tako daaaa hvala Bogu pa mogu odmorit i ne mislit kako moram jos nesto obavljati... Svakom bi preporucila da izmedju 32-35/36tj prione na posao i svaki dan po malo nekad nesto uradi... Ja nisam puno osjetila pripreme jer sam stvarno po malo obavljala i uzivala istinski... Pusu vam saljem ugodan dan. 

daniella2207
    06. Rujan 2021. 12:23

Pozz😀...evo ja sam jucer povracala i prvi put cijelu noc imala lagane menstrualne bolove nadam se da je sve ok,apetita bas i nemam danas😔
    Odlucila sam danas spremiti torbu za bolnicu napokon pa imam par pitanja,zanima me koliko ste vi cure spremile  ulozaka ovih vecih ja sam uzela chicco,koliko mrezastih gaca,blazinica za dojenje i pelena, da ne uzimam sve sa sobom jer pretpostavljam da ne treba puno toga🤷‍♀️

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

japanka.
    06. Rujan 2021. 12:34

Daniella ja sam spremila 10 chicco uložaka i 10 mrežastih gaćica, ostatak paketa će mi donijeti muž drugi dan jer mi stvarno više ne stane u kofer 😕 Razmišljam da možda ipak negdje sa strane uguram još 5 uložaka jer ne znam koliko ću ih često morati mijenjati pa da ne bude na knap. Pelene za maloga sam spremila samo 5 komada jer računam da oni tamo imaju 🧐 i jedan paket vlažnih maramica i 5 podloga za previjanje koje ću vjerojatno stavljati ispod sebe. 
    buhtlica preslatka ti je bebica ☺️❤️
    Zara terminušo jel čekamo do kraja ili ćemo mantrati da krene ranije? 🤔 Mene od sinoć drži takva nervoza, u najmanju ruku kao da mi je porod zakazan za sutra, a ne kao da imam možda i mjesec dana do toga 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.