Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonkica111
    31. Kolovoz 2021. 17:11

Bilja1212 🕊

Daniella2207Moj je bebac prosli tjedan bio na 2500g, sad sam 35+3, meni je rekla da je prevelik, sto znaci da je tvoj bebac normalan al ko ce znat svi drugacije govore za mjere 🤔🤷🏻‍♀️

Nama je danas stiglo gnijezdo, jos da odlucim koje boje kupiti baldahin s obzirom da ce soba ici u sivu boju, i naruciti vrtuljak i dekicu 🧡🧸
    https://ibb.co/xFXYH0B

Aimeee odakle je pletenica? Paše mi kombinacija boja na njoj 🥰

Jambica
    31. Kolovoz 2021. 17:38

Mateja, Sv.Duh..tamo sam i prvi porod.. I oba sam puta bila zadovoljna sa osobljem u rodilištu, fakat ne mogu reći..žene su uglavnom žale na sestre na odjelu babinjača iako su i tu korektni. Edukacija za dojenje im je za k... Evo to znam iz svog iskustva i cimerice sad u sobi. Ali po novom tj tako nije bilo prije 5 godina, dajes suglasnost (ili ne daješ) da se dijete dohranjuje što mi je super jer su prije pilali po dojenju pod svaku cijenu. Uzmu bebe po noći iako nerado😂

Jambica
    31. Kolovoz 2021. 17:45

Mišić

Mokosh sretno, sretno, sretno!!!! 🍀🍀🍀 mozes ti to i psihicki i fizicki! 🤗 uz tebe smo!
    Rita evo meni je na prvom porodu dr nalegla na trbuh jer je djecak bio zastao u porodjajnom kanalu. Znaci od gore je rukom potiskivala trbuh da pogurne bebu (ali ne okomito vec kao paralelno s tobom, ako me razumijes, kao da gura trbuh prema dolje). Nisam osjetila ikakvu bol, jedino su mi popucale kapilare na bedri gdje se odgurivala od mene. Naravno da taj zahvat nije bezopasan, moze se svasta nesto dogoditi (primjerice prolapsa), ali zaista ne znam nikoga tko ima ikakve posljedice nakon njega.

Ajme ja došla u sobu i gledam modricu na nozi, znam da je nova, ne kužim od kud.. Evo sad si mi rasvjetlila 😂
    Meni su gurali bebu kroz trbuh jer mu je glava napola bila vani a ja nikako istisnuti pa su ga pogurali oni. 

Jambica
    31. Kolovoz 2021. 17:46

Traže suglasnost i za cijepljenje, skoro bih se zaklela da to nisu tražili prije 

japanka.
    31. Kolovoz 2021. 18:09

Jambica, moram iskoristiti priliku da te pitam, pošto i sama planiram ići na Sv. Duh ☺️
    Jesu ti radili korona test kad si došla u rodilište? Moj muž je cijepljen ali ja nisam pa me zanima hoće li me testirati tamo i izolirati me do rezultata 🤔

Tratinčica12
    31. Kolovoz 2021. 18:24

Cure, evo da se i ja malo javim 😃
    Svakodnevno vas čitam, ali nisam imala ništa posebno prijaviti pa nisam pisala 🙈

Bila sam na pregledu danas. Uzela mi bris na streptokok koji sam sama nosila u HZZJZ. Dobila uputnicu za krvnu sliku da vidi stanje sad na kraju. ICT ne moram raditi opet, iako je prije bila rekla iza 34 tt opet. Kaže poslije poroda (za Rh negativne).
    Nije komentirala cerviks, niti otvorenost/zatvorenost. Samo uzela bris začas. A meni bude glupo pitati 🙈

Malac procijenjen na 2700 g. Što mi se čini puno, jer sam ja rođena 2 dana prije termina sa 2800 😃🙈🙈
    Sve mjere odgovaraju, nije mi ništa posebno upisivala od mjera u trudničku. Plodne vode dovoljno. Kaže da je sve ok. Zadnjih dana osjećam baš pritisak dolje, nekad mi teško hodati i potvrdila je da se vise spustio i da je u dobrom položaju za porod ☺☺
    Za 2 tjedna trebam se javiti u TA.
    Kaže da samo dođem bez naručivanja (Osijek).
    Mokosh, ako vidiš post znaš li u koje vrijeme je najmanja gužva? ☺
    Jer svaki put kad prolazim tamo hrpa žena bude u TA 🙈
    I držim ti fige da sutra sve super prođe 🍀 samo hrabro! 

- Što se tiče spremanja po stanu - sve sam obavila od velikih stvari koje sam planirala. Ostaje samo održavati lagano ☺ jedna od cura je neki dan spominjala kuhanje i zamrzavanje, pa sam se i ja bacila na posao. Iako mi planira doći mama, ono za svaki slučaj da ima. A i ne bih da žena dođe pa provodi po cijele dane kuhajući 😃

- stvari za bebu - sve smo kompletirali. Danas baš uzela kadicu za kupanje u Bubamari. Čekam baš dugooo, dugo da se vrati na stanje ona u Ikei i nikako. Nije mi se dalo više čekati 😃 a i ovi raniji porodi su me potakli da završim sve, i da je spremno.
    Robicu sam svu oprala, ispeglala i spremila. Stvari za rodilište sve su kupljene. Nisam još spremila torbu/kofer. Neka još malo. Svakako na brzinu to utrpam i dobro 😃😃
    Još raspakirati kolica u sljedećim tjednima i srediti ih i to je to 😃

-
    Svim curama koje su rodile čestitke od srca! 💫🤱❤💙 neka su bebice žive i zdrave i sretne, a vama brz oporavak! Radujem se svakoj novoj bebi na temi 🎉
    -
    Svim curama kod kojih se nešto pokreće i koje su u iščekivanju želim puno sreće i hrabrosti 🍀🍀 jer svaka naša bol i tegoba se isplati kad vidimo ta mala čuda kada dođu na svijet! ❤❤

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

Biilja
    31. Kolovoz 2021. 18:24

Tonkica pletenica je iz Sinsay-a 99kn 200cm 🤍

💙 Šimun: 10/2021.
    ➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
    💜 Mara: 11/2023.

Biilja
    31. Kolovoz 2021. 18:41

Ista stvar i kod mene. Muz cijepljen - ja nisam. japanka Ja idem na Sv. Duh, jos imamo termin isti dan 🧸🧡 ali jesenske bebice ne stizu na vrijeme 🤷🏻‍♀️🤭

japanka.

Jambica, moram iskoristiti priliku da te pitam, pošto i sama planiram ići na Sv. Duh ☺️
    Jesu ti radili korona test kad si došla u rodilište? Moj muž je cijepljen ali ja nisam pa me zanima hoće li me testirati tamo i izolirati me do rezultata 🤔

💙 Šimun: 10/2021.
    ➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
    💜 Mara: 11/2023.

Mišić
    31. Kolovoz 2021. 19:02

Jambica to ti je to! 😆😆😆 tako smo i mi bili zapeli na izgonu, samo se vracao naprijed-nazad. 🙈
    Suglasnosti - ha! Mene nitko nista nije ni ovaj put pitao 😆

• Mia38
    31. Kolovoz 2021. 19:04

A na Sv Duhu je beba stalno s mamom?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.