Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mišić
    31. Kolovoz 2021. 14:31

Mokosh sretno, sretno, sretno!!!! 🍀🍀🍀 mozes ti to i psihicki i fizicki! 🤗 uz tebe smo!
    Rita evo meni je na prvom porodu dr nalegla na trbuh jer je djecak bio zastao u porodjajnom kanalu. Znaci od gore je rukom potiskivala trbuh da pogurne bebu (ali ne okomito vec kao paralelno s tobom, ako me razumijes, kao da gura trbuh prema dolje). Nisam osjetila ikakvu bol, jedino su mi popucale kapilare na bedri gdje se odgurivala od mene. Naravno da taj zahvat nije bezopasan, moze se svasta nesto dogoditi (primjerice prolapsa), ali zaista ne znam nikoga tko ima ikakve posljedice nakon njega. 

little baby
    31. Kolovoz 2021. 14:31

Mokosh

Cure samo da vas pozdravim iz bolnicke sobe. Bas je bio rucak. Koristim ovo vrijeme sto sam tu da odmorim. Nisam se nista naspavala sinoc. Trema, kasalj i mjehur su ucinili svoje, a i kasno sam legla. Sutra je dan D. Saljite pozitivne vibre da sve bude ok.

Sretno sutra,sutra se mazis sa svojim klupkom❤🙏

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Rita37🤰
    31. Kolovoz 2021. 14:33

Mokosh

Cure samo da vas pozdravim iz bolnicke sobe. Bas je bio rucak. Koristim ovo vrijeme sto sam tu da odmorim. Nisam se nista naspavala sinoc. Trema, kasalj i mjehur su ucinili svoje, a i kasno sam legla. Sutra je dan D. Saljite pozitivne vibre da sve bude ok.

Sve ce biti ook! 🍀 🍀 🍀 🍀
    ❤️❤️❤️🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼✔️

Rita37🤰
    31. Kolovoz 2021. 14:39

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Mokosh sretno zeniceee bit ce sve ureduu 💪🤞🤗❤

Ja samo da javim da od danas nisam vise na dijeti 🙏🙏🙏 hvala Ti Bozee…sve je u najboljem redu…rezultsti secera oke…doktorica ponosna i kaze dobro si sve izdrzala i nisi se ni udebljala ni smrsala…mislim sama u sebi znam ja kako sam izdrzala…sta sam puta otplakala 🤷🤦 ali nece se 😂na 9+ sam aa skoro 9.mjesec…tako da sam se pocastila pomesom i casom kole ( bez secera. Hehe )…plakala sam od srece kad mi je odgovorila da smijem da jedem kao i prije 😂😂 kaao kisna godina sam plakala hehehe…

Jooj divna divna vijest. Sad se umjereno casti sa svime sto si pozeljela jesti i piti.. Dio te razumijem jer nisam bila na dijeti al zbog glukoze u urinu sam ipak pazila neko vrijeme dok se nije rijesilo i potvrdilo da nije nista i da je ogtt ok...  Tako divim se svakoj koja je pazila na prehranu.... Zato sad nagrada! Njam njam.... I ja dam 9+.....  

Rita37🤰
    31. Kolovoz 2021. 14:46

Sunce i Misic   to mi je i donekle jasno rukama gurat... Al kad napisu "skakao doktor po trbuhu il babica" zvuci mi kao da su nogama gazili il sjedali na njega...
    🥺... Nadam se da ne.... Rukama lagano gurat tako bi razumjela.. Al vise od toga mi djeluje prestrasno... Nadam se da nam nece nikome to trebati... Hvala vam 
    😘 😘 

Pokloncic13
    31. Kolovoz 2021. 14:50

Mokosh sretno,vjerujem da si nam svima u mislima 😇❤️
    Buhtlica, modivo.hr i trenutno su još na nekom popustu 😎🙊

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

• Zabrinuta123
    31. Kolovoz 2021. 14:51

Oprostite na upadu u temu, pretpostavljam da je barem netko od vas radio panorama test,  vama se već i bliže termini! Sretno!! 
    Zamolila bi iskustva žena koje su radile panorama test. U kom vremenskom roku dođu rezultati? Radila bih test kod svog ginekologa, uslugu pruža tvrtka seqventia? Jel ima koga da je radio taj test kod njih pa da napiše iskustva? Nema recenzija na webu a ni na forumima. Hvala!
    P. S. Spadam u proljetnice 2022

daniella2207
    31. Kolovoz 2021. 15:01

Zabrinuta123

Oprostite na upadu u temu, pretpostavljam da je barem netko od vas radio panorama test, vama se već i bliže termini! Sretno!!
    Zamolila bi iskustva žena koje su radile panorama test. U kom vremenskom roku dođu rezultati? Radila bih test kod svog ginekologa, uslugu pruža tvrtka seqventia? Jel ima koga da je radio taj test kod njih pa da napiše iskustva? Nema recenzija na webu a ni na forumima. Hvala!

Ja sam radila Panoramu u 11 ili 12 tjednu trudnoce u poliklinici Croatia isto ta tvrtka Seqventia jedino oni i rade samo mozes napraviti taj test na vise mjesta,nalaze sam dobila za 10 dana na e-mail. Ja sam radila onaj srednji panorama znam da su bile 3 cijene.neznam sta te tocno zanima jos. 

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

• Zabrinuta123
    31. Kolovoz 2021. 15:05

10 dana bez obzira na vikende ili baš 10 radnih dana? Zanima me jos u vezi nalaza, znači baš vama su slali na mail, sa pojašnjenjem istog il ste to rješila sa svojim dr? 

Rita37🤰
    31. Kolovoz 2021. 15:05

daniella2207

Zabrinuta123

Oprostite na upadu u temu, pretpostavljam da je barem netko od vas radio panorama test, vama se već i bliže termini! Sretno!!

Ja sam radila Panoramu u 11 ili 12 tjednu trudnoce u poliklinici Croatia isto ta tvrtka Seqventia jedino oni i rade samo mozes napraviti taj test na vise mjesta,nalaze sam dobila za 10 dana na e-mail. Ja sam radila onaj srednji panorama znam da su bile 3 cijene.neznam sta te tocno zanima jos.

Radila sam NIPT test... Koliko znam to je isto sto i Panorama test...   Tjedan prije imala mjerenje nuhalnog a onda vadila krv srijedom ujutro, rezultat doktor rekao bit ce u ponedjeljak al me vec petak poslije podne nazvao i rekao dobre rezultate... Sretno! Tako da eto ja sam rezultat cekala 2 dana. Sretno 🍀🍀🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.