Oprostite na upadu u temu, pretpostavljam da je barem netko od vas radio panorama test, vama se već i bliže termini! Sretno!!
Zamolila bi iskustva žena koje su radile panorama test. U kom vremenskom roku dođu rezultati? Radila bih test kod svog ginekologa, uslugu pruža tvrtka seqventia? Jel ima koga da je radio taj test kod njih pa da napiše iskustva? Nema recenzija na webu a ni na forumima. Hvala!
P. S. Spadam u proljetnice 2022
Radila sam Panoramu u 11. tjednu trudnoće. Njih sam izabarala jer sam našla podatke kako imaju najmanje greški prilikom testiranja i u rezultatima. Uzorci krvi se šalju u Ameriku, čak sam od tvrtke dobila mail kad su zaprimili uzorke. Nalaze sam čekala cca. 14 dana s vikendima. Razlog odabire Panorame je, kako sam napisala, podatci na netu o njihovoj točnosti prilikom obrade.
Tvrtka koja je meni obrađivala podatke... Stoji 99,2 točnost rezultata.. Radila sam u DE. Nisam sig u koji lab su slali... Doktor telefonski ocitao nalaze a poslje sve dobila i na pisemo... A i potvrdu da nosim ovu malu slatkicu djevojčicu❤️
10 dana bez obzira na vikende ili baš 10 radnih dana? Zanima me jos u vezi nalaza, znači baš vama su slali na mail, sa pojašnjenjem istog il ste to rješila sa svojim dr?
Evo sada sam isla provjeriti na mail i manje sam cekala vadila sam krv 22.03. a 29.03. Vec sam dobila rezultate na mail,mail su mi proslijedili ovi iz Croatie.Na nalazu ti odmah pise ako je ok low risk,evo saljem sliku nalaza di vidis rezultat
https://ibb.co/0mff0Vx
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Evo mene s pregleda danas, danas sam imala pregled u trudnickoj ambulanti i sada do poroda nadalje sam tamo radi toga jer je bebica malena,kaze tretirat cemo to kao zastoj za svaki slucaj🙄 danas mi je samo mjerila bebu da vidi radi tog trbuha koji je manji bio,mada je kilaze bebe danas procjenjena na 2542 kg.
Bpd 8.55cm
Ac 30.07 cm
FL 7.09 cm
Nekako mi se cini da uopce nije to tako malo ali ajde, ima koja cura mjere mozda a da je terminom blizu meni?
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Nego jel 2300grama premalo za 35+5? Samo mi je kilažu sinoć rekao na brzinu, druge mjere nemam i to je po njegovom dobra, a po tablicama je već trebao imat 2400-2550.🤷🏼♀️ Sad mi nije jasno kako to jedan pregled je iznad prosjeka, drugi ispod prosjeka🤦🏻♀️
A bas mi je zao da nemas mjere pa da usporedimo ja sam 35+4 i danas procjena 2542 kg a kaze mi da je beba mala
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Sanjarka sljedeci pregled mi je 07.09. Za 7 dana da to pratimo je rekla.
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Daniella, ne brini se, meni je jutros izmjereno ovako:
BPD 8.94
HC 32.4
AC 32.5
FL 7.14
Doktor je komentirao da mu je trbuščić dosta veći, ali se ne brine oko toga jer po tjednima se to mijenja. I stvarno ovisi o UZV-u, baš sam pratila koliko je i doktoru to teško namjestiti da se izmjeri. Mislim da su i tvoji nalazi sasvim ok, tim više što curice budu obično sitnije od dječaka. Sve je to u redu ☺️
Daniella, ne brini se, meni je jutros izmjereno ovako:
BPD 8.94
HC 32.4
AC 32.5
FL 7.14
Doktor je komentirao da mu je trbuščić dosta veći, ali se ne brine oko toga jer po tjednima se to mijenja. I stvarno ovisi o UZV-u, baš sam pratila koliko je i doktoru to teško namjestiti da se izmjeri. Mislim da su i tvoji nalazi sasvim ok, tim više što curice budu obično sitnije od dječaka. Sve je to u redu ☺️
Ma da ne brinem ni ja,ali evo bar da usporedim te mjere s nekim😀... na pocetku me lovila panika ali sada sam mirnija vec sam navikla da se to stalno mjenja😉
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Daniella2207 Moj je bebac prosli tjedan bio na 2500g, sad sam 35+3, meni je rekla da je prevelik, sto znaci da je tvoj bebac normalan al ko ce znat svi drugacije govore za mjere 🤔🤷🏻♀️
Nama je danas stiglo gnijezdo, jos da odlucim koje boje kupiti baldahin s obzirom da ce soba ici u sivu boju, i naruciti vrtuljak i dekicu 🧡🧸
https://ibb.co/xFXYH0B
💙 Šimun: 10/2021.
➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
💜 Mara: 11/2023.
Sortiraj odgovore
Najstariji