Ivona1505 ja sam plahtice uzela u Lesnini obzirom da smo i krevetić tamo kupili. 😄 I meni se čine skroz ok. Posteljinu sam uspjela ubosti u Ikei, jer poplun nisam htjela onaj skorz mini baš za bebice, nego veći pa da ga mogu duže koristiti. 😃 I njega sam uzela u Ikei pa da mogu njihove posteljine kupovati. Jer su mi njihove jako dobre, a i da ne plaćam to sve jer zbilja su cijene svugdje paprene.
sunce7 i ja sam dugo gledala taj okrugli krevetić i škicala sam Cutie cloud i Stokke, ali nikako nisam mogla dočekati neku akciju. Ovaj smo na kraju uzeli u Lesnini kad je bio neki popust i super. 😊 Još stigneš kupiti ovaj, dobro je šta ga kikači mogu koristiti do 4 godine.🤭
Pokloncic13 hvala ti na savjetu, svakako ću onda škicnuti te baldahine šta se zakače na zid. 🙆🏼♀️☺️
Jambica joj super, i ja sam mislila na kraju na Sv. Duh tako da mi je tvoja priča samo još dodatni plus. 😃 Za dojenje ću probati pričati sa što više curka koje imaju iskustva pa možda nešto i pomogne. A i taman sam upisala Rodin tečaj. 😉 Ako bude išlo super, ako ne šta se može. Hvala ti na svemu šta si podijelila sa nama. 🤗
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Jambica, moram iskoristiti priliku da te pitam, pošto i sama planiram ići na Sv. Duh ☺️
Jesu ti radili korona test kad si došla u rodilište? Moj muž je cijepljen ali ja nisam pa me zanima hoće li me testirati tamo i izolirati me do rezultata 🤔
Ne moras imati test ni biti cijepljena, ni ti ni pratnja. Osim ako dolazis na inducirani ili carski, tj. imas unaprijed dogovoreno, onda se moras testirati. Mene su testirali kad su me zadrzali prije nego me prebace na odjel, ali to je drugo jer nisam dosla roditi 😁 Testirali su samo jednu curu koju sam tamo upoznala i to zato sto je kasljala panije isla u sobu do rezultata.
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
I da ne zaboravim najvažnije Mokosh možeš ti to!! 😎🥳 Samo hrabro, neka te vodi misao da je još malo pa bebica sa tobom! Uskoro se mazite, pazite i uživate skupa u zagrljaju!! ❤️🤩
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Ivona1505ja sam plahtice uzela u Lesnini obzirom da smo i krevetić tamo kupili. 😄 I meni se čine skroz ok. Posteljinu sam uspjela ubosti u Ikei, jer poplun nisam htjela onaj skorz mini baš za bebice, nego veći pa da ga mogu duže koristiti. 😃 I njega sam uzela u Ikei pa da mogu njihove posteljine kupovati. Jer su mi njihove jako dobre, a i da ne plaćam to sve jer zbilja su cijene svugdje paprene.
sunce7i ja sam dugo gledala taj okrugli krevetić i škicala sam Cutie cloud i Stokke, ali nikako nisam mogla dočekati neku akciju. Ovaj smo na kraju uzeli u Lesnini kad je bio neki popust i super. 😊 Još stigneš kupiti ovaj, dobro je šta ga kikači mogu koristiti do 4 godine.🤭
Pokloncic13hvala ti na savjetu, svakako ću onda škicnuti te baldahine šta se zakače na zid. 🙆🏼♀️☺️
Jambicajoj super, i ja sam mislila na kraju na Sv. Duh tako da mi je tvoja priča samo još dodatni plus. 😃 Za dojenje ću probati pričati sa što više curka koje imaju iskustva pa možda nešto i pomogne. A i taman sam upisala Rodin tečaj. 😉 Ako bude išlo super, ako ne šta se može. Hvala ti na svemu šta si podijelila sa nama. 🤗
Ma pronjuskat cemo mi i u lesnini i u ikei pa vidjet na kraju, a koliko si uzela? Ja sam mislila bar 3-4 plahtice kupiti, valjda ce biti dosta. Ne bi pretjerivala bas sa stvarima. 😊
Jooj ceka me i pranje ogradice, jastucnice, plisanih igracki i svega i svacega. Neka sam bar robicu rijesila. 😁
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Ivona1505ja sam plahtice uzela u Lesnini obzirom da smo i krevetić tamo kupili. 😄 I meni se čine skroz ok. Posteljinu sam uspjela ubosti u Ikei, jer poplun nisam htjela onaj skorz mini baš za bebice, nego veći pa da ga mogu duže koristiti. 😃 I njega sam uzela u Ikei pa da mogu njihove posteljine kupovati. Jer su mi njihove jako dobre, a i da ne plaćam to sve jer zbilja su cijene svugdje paprene.
sunce7i ja sam dugo gledala taj okrugli krevetić i škicala sam Cutie cloud i Stokke, ali nikako nisam mogla dočekati neku akciju. Ovaj smo na kraju uzeli u Lesnini kad je bio neki popust i super. 😊 Još stigneš kupiti ovaj, dobro je šta ga kikači mogu koristiti do 4 godine.🤭
Pokloncic13hvala ti na savjetu, svakako ću onda škicnuti te baldahine šta se zakače na zid. 🙆🏼♀️☺️
Jambicajoj super, i ja sam mislila na kraju na Sv. Duh tako da mi je tvoja priča samo još dodatni plus. 😃 Za dojenje ću probati pričati sa što više curka koje imaju iskustva pa možda nešto i pomogne. A i taman sam upisala Rodin tečaj. 😉 Ako bude išlo super, ako ne šta se može. Hvala ti na svemu šta si podijelila sa nama. 🤗
Ma pronjuskat cemo mi i u lesnini i u ikei pa vidjet na kraju, a koliko si uzela? Ja sam mislila bar 3-4 plahtice kupiti, valjda ce biti dosta. Ne bi pretjerivala bas sa stvarima. 😊
Jooj ceka me i pranje ogradice, jastucnice, plisanih igracki i svega i svacega. Neka sam bar robicu rijesila. 😁
I najbolje, kod njih su cijene uvijek na mjestu. A i kvaliteta je zbilja ok.🤗
Imam dvije plahtice manje (za manji madrac), jednu bijelu (dobila sam ju sa kimbačem) i sivu sam kupila.
I isto tako za veći madrac, obzirom da mi se kimbač širi. Ma mislim da su ti dosta 3 plahtice. Taman dok ti se jedna suši imaš još dvije u pripremi. 😉 Bar ja tako mislim, ako griješim neka me neka iskusnija mama ispravi. 🙆🏼♀️😎 Sad idu slatke brige sa peglanjem i pranjem. 🤭
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Ivona1505, ja sam plahte kupila u Ikei. 60 kn 2 komada velicina 60×120 (imaju par boja, al ja sam kupila bijele). Tamo sam uzela i onu nepropusnu navlaku za krevetic.
E hvala ti punoo, jedino sto u Os imamo samo dostavni centar pa bi ih cekala, ali ako se ne ceka dugo isplati se kupiti. 😊
Samo da se ubacim 😃 i ja sam naručivala iz Ikee neke stvari. Isto nepropusne plahte, plahte za madrac 120×60 cm što cure spominju, male neke ručnike i pelenice pamučne, organizatore za ladice i tako... uglavnom dostava u dostavni centar je besplatna. A od narudžbe do dostave je prošlo 3-4 dana ☺
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
I najbolje, kod njih su cijene uvijek na mjestu. A i kvaliteta je zbilja ok.🤗
Imam dvije plahtice manje (za manji madrac), jednu bijelu (dobila sam ju sa kimbačem) i sivu sam kupila.
I isto tako za veći madrac, obzirom da mi se kimbač širi. Ma mislim da su ti dosta 3 plahtice. Taman dok ti se jedna suši imaš još dvije u pripremi. 😉 Bar ja tako mislim, ako griješim neka me neka iskusnija mama ispravi. 🙆🏼♀️😎 Sad idu slatke brige sa peglanjem i pranjem. 🤭
I ja imam 3 plahte. Mislim da je dosta zasad. Ako bude baš trebalo, lako se dokupi/naruči ☺
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Znaci ne gine nam u ikei naruciti. 😁
Maa meni je robicu bilo najgore opeglati, kod nas u selu 18 stupnjeva bilo, ja kraj otvorenog prozora znojim se u kratkoj majici, a muz sjedi u duksi i smrzava se, svaki puta kad sam ispustala paru iz pegle vikao je da na njega da ga grije. 😂😂
A plahte sam znaci i ja dobro mislila kad sam rekla 3. 😁
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Ivona1505 kakav je to prsluk za spavanje? Sad si me zainteresirala 😅
Inače i mene čeka pranje plišanih i još jedna mašina robice al to je uglavnom veće i ono što sam zaboravila ubacit 🙆🏻♀️ I posteljina, ogradica i baldahin i onda mislim da je to to. To sam ostavila za kraj zbog prašine. Inače sam isto 3 plahte uzela: sivu, plavu i tamno zelenu sigurnije mi je te tamnije ako i uflekaju se sa nečim neće se strašno vidjeti. (a cijena im je smiješna bila-1.99).
Robicu sam u nedjelju opeglala sve (lažem danas sam iskopala još 4 bodica 🤣) i to se išla presvući u majcu bez rukava koliko mi je vruće bilo od pegle, svi su kukali na mene da sam ugrijala s peglom.
Stigli su mi danas i od Mullera i od Rossmana katalozi sa kuponima za popust, od kozmetike za bebu do obične kozmetike za mamu i tatu, pa bočice, robica, ma nez ni ja šta sve nema i za koje sve trgovine, tako da ću to iskoristiti za sve ostalo što mi fali.
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
E da i danas sam dobila sterilizator od Nuka i onaj stalak što se stavi u kadicu od kolegice. Taj stalak ona nije ni koristila sa svojom bebom. Sad samo kadicu da nađem to još nemamo🙈
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji