Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mateja2602
    31. Kolovoz 2021. 12:32

Evo da prijavim i ja svoje ulove. 🤗
    https://ibb.co/ctsjL7S (krevetić i jastučići) 
    Ovdje na slici ispod, je visilica. Nju još moram smjestiti u sobicu (ovo je slika od tete šivalice). 😄 Ima možda netko već iskustva sa tim visilicama ? Kako ih je najlakše namontirati ? Gledala sam one držače za njih, ali dobijem uz držač i one igračkice (što mi nije potrebno obzirom da već imam ovaj oblačak). A i vidjela sam da u Ikei tu visilicu objese samo na neku lijepu kuku iznad bebinog kreveta. Samo me muči jer bi ja krevetić za početak stavila u našu sobu.
    https://ibb.co/wKKnhhF
    Koje su ovo brige, sama sam sebi smiješna. 😂😂🤦🏼‍♀️🙆🏼‍♀️ 

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

plavabosanka
    31. Kolovoz 2021. 12:33

Nego jel 2300grama premalo za 35+5? Samo mi je kilažu sinoć rekao na brzinu, druge mjere nemam i to je po njegovom dobra, a po tablicama je već trebao imat 2400-2550.🤷🏼‍♀️ Sad mi nije jasno kako to jedan pregled je iznad prosjeka, drugi ispod prosjeka🤦🏻‍♀️

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

Mateja32
    31. Kolovoz 2021. 12:38

plavabosanka

Nego jel 2300grama premalo za 35+5? Samo mi je kilažu sinoć rekao na brzinu, druge mjere nemam i to je po njegovom dobra, a po tablicama je već trebao imat 2400-2550.🤷🏼‍♀️ Sad mi nije jasno kako to jedan pregled je iznad prosjeka, drugi ispod prosjeka🤦🏻‍♀️

Ma ne mogu oni pogoditi točnu kilažu, oni po mjerama trbuha i bedrene kosti procjene. Evo recimo meni su za treću curku u 37 tj rekli da ce biti oko 3500 kg a ja nju rodila s 4043kg 😅 To može biti više, manje 

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

Mišić
    31. Kolovoz 2021. 12:42

Missy ajmeee, uvijek nesto! 😔 super je sto vas dvije nemate simptoma, nadam se da ih i necete dobiti. Dvo meni muz i sin nisu dobili kad sam ja imala, a nije da sam se izolirala od njih. Tako da, samo pozitivno! 🤗 vjerujem da ti je tesko samoj oko njs, ali brzo ce proci i ta izolacija. 
    Prvi pregled - moze biti i okvirno, slobodno se dogovori s pedijatrom i objasni mu situaciju. Samo nesto, kod nas s djetetom u ordinaciju moze uci samo jedan roditelj, ne mogu oba (tako je od pocetka korone). Ne znam je li i u Zagrebu isto. 🧐

Mišić
    31. Kolovoz 2021. 12:47

Sanjarka super je ljulja! 🙂 do koliko kg ide? Meni je sestra neki dan poklonila mamaRoo, ali sam se bas iznenadila kad sam vidjela da ide samo do 9 kg. 🥸

Lady.D
    31. Kolovoz 2021. 12:50

plavabosanka

Poklončić super samo nek curka raste💗💗 i baš krasna kolica💗
    Endzrue vjerojatno sam propustila dio kad ste izašli iz bolnice jer smo u nedjelju imali goste pa vas nisam pozorno iščitala. Super što malac ima tako kreativnu mamu, moći će svašta furat 😅
    Buhtlica34 jaoo preslatke stvarčice si kupila😍🥰
    Ivonaja sam morala upisati u bilježnicu koliko čega imam hahah. Hlačica imam nekih 12kom (od 56-62/68) a ovo ostalo: https://ibb.co/7bbFPNb
    Japanka škicala sam i to ali je dok rekao bolje da ništa ne radim i ne diram. A dodatni šok mi bio saznati na samom kraju da em je sprijeda (to sam znala iz Hrv. tu mi nije rekla) tu je i nisko naprijed i da je to opasno. I zato se on vjerojatno i ne okreće još. Kaže moj tata pa zna unuk šta njemu više valja, zašt bi već visio naopako 🤣🤣
    Jel ti bilo strašno to pikanje?
    Što se tiče težine ne sekiraj se možda i griješe. Tako su ovoj jednoj kolegici isto govorili carski bit će velika beba i ona zapela za carski onda, na kraju beba bila prosječne kilaže sad nez točno koliko.
    Lady. D ma sve jeee😍😍😍 odakle je ova jaknica sa prve slike sa ušima?
    Mateja31 za 35kn? Bome super ulov, a baš slatko izgleda dekica 😍

Jaknica je C&A, isto mislim da je nekih 150 kn bila. 😉

Mokosh
    31. Kolovoz 2021. 12:55

Cure samo da vas pozdravim iz bolnicke sobe. Bas je bio rucak. Koristim ovo vrijeme sto sam tu da odmorim. Nisam se nista naspavala sinoc. Trema, kasalj i mjehur su ucinili svoje, a i kasno sam legla. Sutra je dan D. Saljite pozitivne vibre da sve bude ok. 

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Pokloncic13
    31. Kolovoz 2021. 13:20

Mateja preslatki ti je kinderbet ovak ovalni u kombinaciji s pletenicom❤️.. meni je baldahin prekrasna ideja,pogotovo onaj stropni 😍 imala sam s prvim sinom baldahin sa stalkom na kinderbetu i to koliko je prašine bilo na njemu je bilo nehumano,a još je bio bijeli..
    Sad ga neću vraćati,a posto imam dječje sobe i kod nas doma u stanu i kod svojih gdje zapravo živimo dok je suprug u inozemstvu,dva baldahina iz snova su mi too much 🤪
    https://ibb.co/q02WPrQ 
    Stigla mi je i druga dostava danas i čini ni se da sam napravila kardinalnu grešku s izborom veličine..ovo je xs i mislim da njena nogica unutra neće na duže staze 🤭 

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Lisa27 👶🧸🎀
    31. Kolovoz 2021. 13:23

Mokosh

Cure samo da vas pozdravim iz bolnicke sobe. Bas je bio rucak. Koristim ovo vrijeme sto sam tu da odmorim. Nisam se nista naspavala sinoc. Trema, kasalj i mjehur su ucinili svoje, a i kasno sam legla. Sutra je dan D. Saljite pozitivne vibre da sve bude ok.

Sretno dragaaa ❤❤❤

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Lady.D
    31. Kolovoz 2021. 13:33

Mokosh

Sretnoooo! Saljem dobre vibracije! Javi nam se kad uspijes. 🤗🍀🤱

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.