Cure samo da vas pozdravim iz bolnicke sobe. Bas je bio rucak. Koristim ovo vrijeme sto sam tu da odmorim. Nisam se nista naspavala sinoc. Trema, kasalj i mjehur su ucinili svoje, a i kasno sam legla. Sutra je dan D. Saljite pozitivne vibre da sve bude ok.
Sretno sutra! 🍀🍀🍀 Sve ce biti ok! 🤗
Torba mi je bila skupa sa kolicima u paketu. Ja sto trebam kupit su stramplice nemam niti jedne jedine... Uopce ih jos nije bilo u prodaji. I zelim kupit lampu sa imenom i onaj vrtuljak za krevetic s melodijom.. I mislim da sa to troje zavrsavam sve. Ostalo je odavno spremno.... Sutra upis u bolnicu i kontrola.. Prekosutra bris za streptokok ctg u kontrola kod gin.. Uf blizi se nakako i porod... Po danu sam fit doslovno mogu trcat i trcala sam neki dan.. A nocu zdjelica kao da nije moja tesko se krecem... Kad odmorim sve opet ok sutra dan.
Pozddav svima, nova sam. Upadam sa pitanjem, ali hitno mi treba be safe pojas za vožnju automobilom. Ako ga je tko prestao koristiti, i ako smijem ovdje pitat; kupila bih ga. Mame koje su u bolnici, želim sve najbolje i izdržite.
Jel ima još koja budna u ovo doba😭😭 nisu ni grčevi, ni trnci ni ništa nego jednostavno ne mpgu zaspati 😭😭
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Ja prijavljujem menstrualnu bol,zgaravicu i mucninu 🤦🤦🤦😭😭
Znacii ne znam sta je gore od ove 3 stvari 😭
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Jutro drage moje 🥰
Ja evo opet na OGTT-u, popila onu grozotu jedva, sad cekanje 😏
Mokosh sretno danas 🤞🏼💞
Sanjarka sritno sa zutom sridom i dm-om 🙈 ..najbolje kad zavrsis da slikas racun pa da ja znan sljedeci misec sta da uzmen 😂😂
Cure sve sta ste kupile je preslatko, topim se kad gledam svu tu robicu, krevetice i kolica 😍
Isla sam odmah na stranicu sinsaya narucit onu pletenicu, ali pise sold out 😕
Sretno na pregledima ko ima danas i sretno na porodima ako ode danas jos koja 🥰
Mokosh sretno!!! 💕💕💕
Ljesnjak ne brini zbog dojenja, najbitnije je da se ti oporavis kako treba. 🤗🤗🤗 bas mi je drago da je Iris super! 😄😄😄
Jutro drage moje, danas je 6.rođendan mojoj najmlađoj kceri. Ajme kad se sjetim, dosla u bolnicu 8cm otvorena u 6:20, dok se presvukla, pregledali me, stavili u radaonu, i 7:00 stigla princeza od 4043 kg, nadam se da ce i sin biti brz 🙏💙
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji