Mokosh sretnoooo!! Nek sve prodaje u najboljem redu 🥰🥰
Poklon ić di si uzela uggsice 🙈
Aaaa oke …ja sam sve mislila da sa 36+0 ulasim u termin ahhaha…prva trudnoca pa ne znam 🤷 ne zamjerite i hvala na obavijesti hihi da imam jos vremena heheh..
Zato ja staaalno pisem kako idem u svatove plesat na 37+0 pa poslje tog mogu ic rodit.. Slavim taj dan prijateljicu ali i veliki dio sebe sto sam izgurala trudnocu. Bas me euforija hvata i jedva jedva ceeeekaaaaammmm.... Noge su mi u super stanju i sad se mislim otic kupit neke cipele na nizu a siru petu da ne budem u balerinkama kako sam planirala.... Jos odlucim...
Mokosh sretno zeniceee bit ce sve ureduu 💪🤞🤗❤
Ja samo da javim da od danas nisam vise na dijeti 🙏🙏🙏 hvala Ti Bozee...sve je u najboljem redu...rezultsti secera oke...doktorica ponosna i kaze dobro si sve izdrzala i nisi se ni udebljala ni smrsala...mislim sama u sebi znam ja kako sam izdrzala...sta sam puta otplakala 🤷🤦 ali nece se 😂na 9+ sam aa skoro 9.mjesec...tako da sam se pocastila pomesom i casom kole ( bez secera. Hehe )...plakala sam od srece kad mi je odgovorila da smijem da jedem kao i prije 😂😂 kaao kisna godina sam plakala hehehe...
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Mokosh sretno sutra! Nek bude sve super!
Lady D, imaš većih vreća za spavanje, ali su pod drugom kategorijom tamo gdje su brojevi od 68 nadalje. Odlične su vreće!
Sanjarka joooj uživajte s nunom, ona mi je tiha patnja može do 60-65 kg sto je zakon!
Mokosh Sretno draga! 🥰 vjerujem ti da si pod tremom,svaka od nas bi bila, ali samo pozitivno i jos malo pa je tvoje klupko kraj tebe.🤍
Mateja predivan krevetic😍 mi smo se mislili za ovlani i zbog cijene ipak odustali. sad mi je naravno zao🤣
Poklončić super samo nek curka raste💗💗 i baš krasna kolica💗
Endzrue vjerojatno sam propustila dio kad ste izašli iz bolnice jer smo u nedjelju imali goste pa vas nisam pozorno iščitala. Super što malac ima tako kreativnu mamu, moći će svašta furat 😅
Buhtlica34 jaoo preslatke stvarčice si kupila😍🥰
Ivonaja sam morala upisati u bilježnicu koliko čega imam hahah. Hlačica imam nekih 12kom (od 56-62/68) a ovo ostalo: https://ibb.co/7bbFPNb
Japanka škicala sam i to ali je dok rekao bolje da ništa ne radim i ne diram. A dodatni šok mi bio saznati na samom kraju da em je sprijeda (to sam znala iz Hrv. tu mi nije rekla) tu je i nisko naprijed i da je to opasno. I zato se on vjerojatno i ne okreće još. Kaže moj tata pa zna unuk šta njemu više valja, zašt bi već visio naopako 🤣🤣
Jel ti bilo strašno to pikanje?
Što se tiče težine ne sekiraj se možda i griješe. Tako su ovoj jednoj kolegici isto govorili carski bit će velika beba i ona zapela za carski onda, na kraju beba bila prosječne kilaže sad nez točno koliko.
Lady. D ma sve jeee😍😍😍 odakle je ova jaknica sa prve slike sa ušima?
Mateja31 za 35kn? Bome super ulov, a baš slatko izgleda dekica 😍
Ja nisam zapisivala, ali stvari su od velicine 56 pa do 74, a moja majka kupila i jaknicu zimsku, rekla sam joj da nije normalna, 86 uzela velicinu, reko imat ce to i nagodinu. 😂
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Mokosh sretno sutra, javi dojmove kad budes stigla, a sad se samo probaj opustiti lijepo. 😊🥰
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Monalisa, iskrena sućut 😓
Hvala svima na čestitkama!! Zezamo se da seks bebe tjera van, a zapravo se čudno nešto dogodilo. Kad sam došla i bolnicu, doktor pregledava i kaže identično što mi je rekla doktorica na prvom porodu - vi imate tijelo stvoreno za rađanje
Eto prva dva sata neke kontrakcije na koje ne obraćaš puno pažnje dok ne skužiš da ne prestaju 😂
Bili na selu kod muževih, ja reko meni to čudno, idemo u zagreb, doma, pakiraj torbu do kraja i u bolnicu, došla sam u 22 30, otvorena 8 prstiju, rodila za 45 min. Odbila sam epiduralnu, čudno da su i nudili.. .poslije si mislim, ooo glupačo, zasto nisi 😂 I onaj dolatin što te samo omami tak da sam ovaj put bila svega svjesna itekako. Nisu me rezali ali imam 2 unutarnja šava jer su mi legli na trbuh i babica i doktor, brzo se sve odvilo pa nije bilo vremena za prilagodbu jbg, ali sve pet, niš ne boli i jedva čekam otići doma. Mali gospodin, za razliku od seke, dosta kmeči 😂 ak ne kmeči on, kmeči netko drugi, spavanja nema uglavnom uz to što su kreveti užas, ne znam šta me ne boli, ramena, leđa, kukovi, sve 😂
Ali leći na trbuh, znate koji dobar osjećaj 🥰🥰
Zvuci kao divno iskustvo... Brz oporavk zelim...
❤️ I cestitam jos jednom....
Daj ili ti ili netko dr nek mi objasni sto znaci to "legli doktor i babica na trbuh" ili sto sam jos nailazila "skocio mi na trbuh.. skakao po trbuhu..."
🥺 Boli me sve kad samo procitam.... Prva trudnoća mi je.... Volila bi opis toga... Da znam sto je normalno... Hoce mi bebi kosti polomit?! Ne svidja mi se taj dio kad vidim......
Rita
Mojoj frendici je beba na porodu bila dosta visoko, nije se spustila u porodajni kanal. Doktor je morao pritiskati, naleci na stomak kako li vec da se beba spusti. Kaze da je bilo grozno, morala je tiskati, a od toga nije mogla disati, a ne tiskati🤦♀️
Ima slucajeva da bebama bude polomljeno nesto al kazu bolje i to nego da se izvlace na vakuum.
Od svega me svakako jeza hvata🤦♀️
Cestitam na novim bebacima ❤ Endzrue, Jambica, stizu i decki pomalo 💙💙
Jod nas opet veselo, tama se pomalo uhodali u to da jede i dobiva na tezini, sad decko pozitivan na covid, on u sobi, svaki dan mu sve gore, ja s njom u dnevnom, sama cijeli dan i noc oko nje. Nas nece i nece, mora nesto biti cijelo vrijeme 🥺 Srecom nas dvije nemamo simptoma, danas je 4. dan od pojave njegovih, doduse ja malo osjecam grlo zakasljem tu i tamo jer mi bude suho grlo, ali to mi vec traje par dana, pretpostavila jer stalno pijem hladno iz frizidera, kasalj je nov, ali jedva da i bude. Nemam temp ni nista drugo. A njemu je sef pozitivan isto pa se ocito od njega i zarazio, ali to saznali tek kad je decko zvao da javi za svoj test 😐
Curke koje vec imate klince, prvi pregled kod pedijatra je okvirno za mjesec dana ili ciljaju da bude bas mjesec? Jer nama je 7.9. mjesec dana, a ja sam u izolaciji do 11. On je do 7. pa ju moze odvesti, ali mi bezveze da ne idem i ja.
Zelim brzo ozdravljenje decku a i da ne prijedje vama.... Prijateljica je nedavno nakon poroda odobolovala i ona muz i beba i cijela family kojaje te dane bila skupa.... Uspjeli su izgurat... Vama zelim sve najbolje i da ne prolazite to.
Sortiraj odgovore
Najstariji