Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mišić
    21. Kolovoz 2021. 12:22

I sve slicice trbuscica - 😍😍😍😍😍 - sve su zgodne trudnice ovdje! 

bumac95
    21. Kolovoz 2021. 12:27

Muffin ja sam bez vaginalnog već jedno tri mjeseca. Kaže dr da nema potrebe ako je sve kako treba 🤷🏼‍♀️ Sad u pon idem (36.tjedan) i vjerujem da će me ovaj put ipak pregledat jer su na Hitnoj vidjeli da sam malo otvorena.
    Mila čestitam ti od srca. Treća curka nam se pridružila 🥰
    Endzrue javljaj nam se ako ti bude do toga. 🥰

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

bumac95
    21. Kolovoz 2021. 12:29

I neka cura je napisala za svrab. Ovih dana je nemoguć kod mene. Ne spavam po pola noći samo se okrećem i stavljam hladne krpe na trbuh jer me onda ne svrbi. Moj mališa se sav stisnuo ispod pupka i taj dio je toliko ružno počeo pucat da trbuh izgleda ko kora drveta koliko puca :(
    I ne, ne pomazu ni ulje ni kreme za svrab. Ako koja ima pametniji ideju slušam jer sam očajna 😥

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    21. Kolovoz 2021. 12:31

Muffin 🧁👨‍👩‍👧‍👦

ponosna.mama

Mila cestitam na bebici 🎉💞🥰 pisi nam iskustvo, kako je proslo, kolika je cura, sve nas zanima 🙈
    ..gledam vase slike, pa ja se ne mogu odlucit koja cure je zgodnija od koje, sve ste preslatke 😍
    Ja sam evo od jutros od 7 u pogonu okolo, taman usla u kucu i legla, leđa ubijaju.
    Sta je najgore, tatu mi boli vec cijeli tjedan i ja sam stalno oko njega kako on zivi stan do mene. Jedva sam ga nagovorila u pon da zove doktoricu da ga posalje na testiranje iako je cijepljen i danas mu je stiga nalaz, naravno pozitivan 🤦🏻‍♀️
    Sad se sprema pa cu ga odvest u bolnicu jer ne moze vise stat od bolova, fibra 39.5, kaslje, bole pluca 🙈 ..mislim se ima li kraja vise 🙄
    A sad na drugu temu 😆😆
    Zanima me kako vama radi vaginalni pregled? Je li nesto posebno gleda, mjeri, sta ja znam..
    Meni svaki pregled zapocne tako da mi stavi dva prsta i kaze ovo je super i onda pređemo na uzv.
    Je li to on gleda jesam zatvorena? Kako oni gledaju cervix? Ocito sam skroz izgubljena u svemu tome 😄😄

Samo da se kratko osvrnem na koronu, nadam se da će biti sve u redu s tatom i dobro da si ga uspjela nagovoriti za u bolnicu!
    Moji su užasno tvrdoglavi i nema šanse da ih mogu natjerati u bolnicu, čak iako mi je muž 3 mjeseca bio na bolovanju radi korone i ima trajna oštećenja pluća.

A za pregled, ja nisam imala vaginalnih pregled već par mjeseci.
    Ako nema bolova, iscjetka ili nekih problema - onda niti ne radi pregled. Cerviks mi mjeri isto ultrazvukom.
    U ponedjeljak imam pregled i bris na streptokok pa si mislim da će možda ovaj put biti i vaginalni.

Ima tko još da je bez vaginalnih pregleda?

Muffin ja ti nemam vaginalnih pregleda....imala u ovih skoro 9mjeseci samo 2...prvi mi uradjen jer sam imala smedji iscjedak i pregledao me prstima i ultrazvuk vaginalno ( 11.sedmica) drugo pregledanje prstima je bilo jer mi je stomak buo konstantno tvrd pa sam trazila da me pregleda da nisam ne daj Boze otvorena ili sta 🤷 ( 25.sedmica)...

U Bosni se svaka kontrola svodi na to pregledanje vaginalno ovdje u DE neee...barem me moj ginekolog ne pregleda jer nema potrebe ii cervix mi provjerava ultrazvukom preko stomaka i sve ostale zenske organe...

Takoo daa vidjet cemo kada ce me pocet pregledat da vidj da li sam otvorena s tim da iduci pregled ulazim u 9.mjesec pa ne znam 🤷🤷

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

• Mia38
    21. Kolovoz 2021. 12:35

Muffin 🧁👨‍👩‍👧‍👦

ponosna.mama

Mila cestitam na bebici 🎉💞🥰 pisi nam iskustvo, kako je proslo, kolika je cura, sve nas zanima 🙈
    ..gledam vase slike, pa ja se ne mogu odlucit koja cure je zgodnija od koje, sve ste preslatke 😍
    Ja sam evo od jutros od 7 u pogonu okolo, taman usla u kucu i legla, leđa ubijaju.
    Sta je najgore, tatu mi boli vec cijeli tjedan i ja sam stalno oko njega kako on zivi stan do mene. Jedva sam ga nagovorila u pon da zove doktoricu da ga posalje na testiranje iako je cijepljen i danas mu je stiga nalaz, naravno pozitivan 🤦🏻‍♀️
    Sad se sprema pa cu ga odvest u bolnicu jer ne moze vise stat od bolova, fibra 39.5, kaslje, bole pluca 🙈 ..mislim se ima li kraja vise 🙄
    A sad na drugu temu 😆😆
    Zanima me kako vama radi vaginalni pregled? Je li nesto posebno gleda, mjeri, sta ja znam..
    Meni svaki pregled zapocne tako da mi stavi dva prsta i kaze ovo je super i onda pređemo na uzv.
    Je li to on gleda jesam zatvorena? Kako oni gledaju cervix? Ocito sam skroz izgubljena u svemu tome 😄😄

Samo da se kratko osvrnem na koronu, nadam se da će biti sve u redu s tatom i dobro da si ga uspjela nagovoriti za u bolnicu!
    Moji su užasno tvrdoglavi i nema šanse da ih mogu natjerati u bolnicu, čak iako mi je muž 3 mjeseca bio na bolovanju radi korone i ima trajna oštećenja pluća.

A za pregled, ja nisam imala vaginalnih pregled već par mjeseci.
    Ako nema bolova, iscjetka ili nekih problema - onda niti ne radi pregled. Cerviks mi mjeri isto ultrazvukom.
    U ponedjeljak imam pregled i bris na streptokok pa si mislim da će možda ovaj put biti i vaginalni.

Ima tko još da je bez vaginalnih pregleda?

Muffin moja priv doktorica isto ne radi vaginalni. Ona kaze da se to vise ne radi, da se samo prati cerviks..  inace radi u bolnici pa eto... tko ce ga vise znat..

Ane_ši
    21. Kolovoz 2021. 12:37

Mila12

Čestitam svojoj terminuši na bebicu i nadam se da sve prolazi u redu!
    A nasa curica je jutros stigla expresno brzo, nakon tri dana trudova kod kuce 😊

Ajme čestitke od ❤❤❤ stvarno su cure požurile. Dečki ce nakon termina 🤪🙈

Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.

Ane_ši
    21. Kolovoz 2021. 12:51

Endzrue

Jutro cure. Jučer cijeli dan me bolio stomak, u 11 navečer počelo jače.. Oko 3-4h mi bili razmaci na 5min.. Ja se sasrala, ne znam šta je jer mi je zadnji put pukao vodenjak i trudovi tek sa dripom. Došla sam u 4 ujutro 2 prsta otvorena s pravilnim slabim trudovima.. I u 8 ujutro isto 2 prsta.. Kaže odite na odjel pojest i zaspat malo pa ćemo pratit preko dana šta se događa… Tak da javim sve.. Ne morate pojedinačno pisati sretnooo znam da želite sreću.. Trudove imam al rokaju me danima kroz noć. Vidjet ćemo kako će dalje

Čekamo vijesti 😍😍😍

Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.

daniella2207
    21. Kolovoz 2021. 12:52

Mila12

Čestitam svojoj terminuši na bebicu i nadam se da sve prolazi u redu!
    A nasa curica je jutros stigla expresno brzo, nakon tri dana trudova kod kuce 😊

Cestitaaam🥳🥳🥳

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

Ane_ši
    21. Kolovoz 2021. 12:54

Moj trbuh je ogroman i visoko a nosim dečka nemam pojma kako cu izdrzati jos 7 tjedana puknit cu   https://ibb.co/4W0NXWd

• sunce7
    21. Kolovoz 2021. 13:15

Sanjalica 
    I ja sam u Njem i ima vaginalne pregleda skoro otpocetka.
    Zadnja tri su mi bila i vaginalno i kod njega i kod babice, gledaju svaki put da li sam otvorena.🤷🏼‍♀️ i neku trakicu uvlace nemam pojma sta gledaju po tome🙈🤦‍♀️
    A imam i frendice u BiH koje nemaju vaginalne preglede skoro do kraja trudnoce i obratno, a tako i u Hrv.
    Tako da je sve od doktora do doktora, da ih bar nema 🙈😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.