Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mila12
    22. Kolovoz 2021. 00:48

Zara super pitanje! To sam zab i napisati. Kad smo usli u radaonu odmsh su mi busili vodenjak. Ni u prvoj ni sada trudnoci mi nije sam puknuo niti ispadao sluzni cep uopce.
    Odlucila sam ipak krenuti za bolnicu jer mi je poceo bas osjecaj dole da beba zeli van, tj kao da cu ju iskakati a ne roditi 🤦🤣

plavabosanka
    22. Kolovoz 2021. 06:39

Glava že rsstura a ne mogu spavat 😤😤 

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    22. Kolovoz 2021. 08:06

Jutrooo cureee...ja prijavljujem grc lijeve noge 🤷 iii nisam dobroo spavala nikakooo...non stop na wc a ni poziciju ne mogu da nadjem....dodje mi sjedeci da spavam 🤷

Uzivajteee u nedjeljiii...❤❤❤

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Lady.D
    22. Kolovoz 2021. 08:35

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Jutrooo cureee…ja prijavljujem grc lijeve noge 🤷 iii nisam dobroo spavala nikakooo…non stop na wc a ni poziciju ne mogu da nadjem….dodje mi sjedeci da spavam 🤷

Uzivajteee u nedjeljiii…❤❤❤

Ja prijavljujem grč desne danas! 🙄
    Sad me vec par dana za redom svako jutro bude grčevi. Magnezij Biolectra ne pomaze bas. Znam da je ranije bilo pisanja o tome kome sto pomaze, al ne mogu vise to naci. Ako neka cura ima provjereni recept, please pomagajte! 😭

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    22. Kolovoz 2021. 08:52

Lady.D

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Jutrooo cureee…ja prijavljujem grc lijeve noge 🤷 iii nisam dobroo spavala nikakooo…non stop na wc a ni poziciju ne mogu da nadjem….dodje mi sjedeci da spavam 🤷

Uzivajteee u nedjeljiii…❤❤❤

Ja prijavljujem grč desne danas! 🙄
    Sad me vec par dana za redom svako jutro bude grčevi. Magnezij Biolectra ne pomaze bas. Znam da je ranije bilo pisanja o tome kome sto pomaze, al ne mogu vise to naci. Ako neka cura ima provjereni recept, please pomagajte! 😭

Ja pijem isto magnesij redovno alii dzaba 🤷  jos uskoro ga moram prestati pit eeeh sta me onda cekaa 🤦🤷😳

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Mateja2602
    22. Kolovoz 2021. 08:58

Mila12

Zara super pitanje! To sam zab i napisati. Kad smo usli u radaonu odmsh su mi busili vodenjak. Ni u prvoj ni sada trudnoci mi nije sam puknuo niti ispadao sluzni cep uopce.
    Odlucila sam ipak krenuti za bolnicu jer mi je poceo bas osjecaj dole da beba zeli van, tj kao da cu ju iskakati a ne roditi 🤦🤣

Mila12 čestitam na malenoj djevojčici i na prekrasnom porodu. 🎀🎉💐😍🥳🥰🤩 Tebi želim brz oporavak i da ste što prije kod kuće sa svojim najmilijima. ☺️ 

Jutro ženice drage! 🤰🏼☕️🌸

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

Sanjarka88
    22. Kolovoz 2021. 09:32

Jutro okruglice 😊

Ja sam spavala na rate. Probudila se u 4 pa kao sova do 6, onda sam opet zaspala.
    Opet me vrućina probudila kroz noć. Ne znam jel do mene ili je opet zagrijalo 😅

Haru na domak si terminu tako da moze to i krenuti. Sretnoooo ♥️

CarpeDiem sretno s povratkom u rutinu i polaskom u vrtić 🍀 biti ce to super, dan po dan 🤗

Plavabosanka nek ujna malo proguglala sto znači prijevremeni porod.... pogotovo za bebu. Jednostavno ne razumijem žene koje tako razmisljaju 🤷🏻‍♀️

Mila12 stvarno zanimljivo iskustvo sa 3 dana trudova doma. Znači u biti jačina boli te natjerala da krenes? Koji je tada bio razmak među trudovima?
    Jako mi je drago da je sam porod bio tako brz i da nije bilo šivanja, to život znači 💪

Lyra kako ste vas dvoje? 💙

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    22. Kolovoz 2021. 09:35

Ps Mila rodila si pravu malu manekenku 🥰

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Leah
    22. Kolovoz 2021. 10:59

Ajme kolko me stranica docekalo 😍😍😍
    Misic i Mila cestitam vama i bebicama, brz oporavak mamicama i dug i lagodan zivot curicama. Misic ime je prekrasno, Mila kako dugacka bebicaaa😍😍
    .
    Madamel moja iskrena sucut, drzi se draga.❤
    Muzu je isto baka preminula u ponedeljak pa me nije bilo. Zatim se muz razbolio, zamalo upala pluca ( negativan na koronu), ali cini mi se da ide na bolje.
    .
    Prije dva dana sam imala pregled, jako sam se zabrinula jer se moja curica koja inace boksa ko velika jako umirila (valjda od stresa😔). Medutim sve je uredu okrenula se glavicom dole, ima 1400 i nesto grama, sve mjere odgovaraju tjednima, par dana trbuscic je manji. 
    Mene muce BH i grcevi u listovima, ali sve ce to proci, bio je ovo tezak tjedan. 
    I da skoro zaboravih sve ste mi prekrasne sa svojim busicama i bas zracite❤

plavabosanka
    22. Kolovoz 2021. 11:06

Sanjarka88 🤍

Jutro okruglice 😊

Ja sam spavala na rate. Probudila se u 4 pa kao sova do 6, onda sam opet zaspala.
    Opet me vrućina probudila kroz noć. Ne znam jel do mene ili je opet zagrijalo 😅

Haru na domak si terminu tako da moze to i krenuti. Sretnoooo ♥️

CarpeDiem sretno s povratkom u rutinu i polaskom u vrtić 🍀 biti ce to super, dan po dan 🤗

Plavabosanka nek ujna malo proguglala sto znači prijevremeni porod…. pogotovo za bebu. Jednostavno ne razumijem žene koje tako razmisljaju 🤷🏻‍♀️

Mila12 stvarno zanimljivo iskustvo sa 3 dana trudova doma. Znači u biti jačina boli te natjerala da krenes? Koji je tada bio razmak među trudovima?
    Jako mi je drago da je sam porod bio tako brz i da nije bilo šivanja, to život znači 💪

Lyra kako ste vas dvoje? 💙

Što je najjače ona tvrdi da je kćer rodila sa 36+6 i da su bebe tad savršeno zdrave. 🤦🏻‍♀️ I onda se čudi što je imala porod iz pakla bez trudova, a pukao joj vodenjak...
    Baš me naljute takva neka mišljenja isto sad jedna kolegica mi govori ona je već u 6mjesecu trudnoće imala pripremljenu robicu i da šta mi nismo prije krečili, kupovali kolica i kinderbet 🙄 kao ostalo bi mi sad više vremena. Ovak sad barem mi nije dosadno s robicom, brže mi prolaze dani, pogotovo sad dok su svi na godišnjem, a ja sama tu. A i prvenstveno moj strah, pa smo imali vjenčanje u 6mj pa pripreme za godišnji i hrpa papira koja me čekala nakon vjenčanja. Zato se ni tu nisam neko vrijeme javljala. S tim da su nam vikendi kaos jer je dragi noćna pa dok se naspava subotom i želimo iskoristiti lijepo vrijeme dok ga ima jer je to ionako rijetko, a ne provest u stanu🙄

A jesam vam se sad izjadala🙈🙈🤣🤣 nije ni čudo da me boli glava danas 

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.