Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Endzrue
    20. Kolovoz 2021. 23:55

Čestitam Mišić od srca.. Protrnula sam malo... Taman me cijeli dan šoraju bolovi... Nadam se da je sve ok.. Vama želim brz oporavak objema

Rita37🤰
    21. Kolovoz 2021. 01:02

E da. Danas sam uletjela cestitat na ameliji i izrazit sucut.... A evo sada goste ispratili... Pa da ispisem o svojoj kontroli... Bilo je divno... Ctg uredan... Urin uredan.. Krvni nalazi odmor posli put uredni... Kg 1+... Sve ukupono 9+........  Vaginalni pregeld uredan zatvorena i sve ok... Mala ima 2.314 gr.. Odprilike kao da kopa po nosu 😂😁🙆😂🥰... Rekao je da sve odgovara tjednima... Tesko ju je slikat jer je ima posvuda..  Okrenuta vec od 27.tj kako treba...za bh kontrakcije mi je je rekao dobro da su tu... Sve je to priprema i samo da ova dva tjedna redovito pijem magnezij.... Uglavnom bila sam sva presretna od tak fini vijesti.... Sljedeca kontrola 02.09……  Tad ce mi radit bris na streptokok.   U papirima pise da se radi od 37.tj....  To je uglavnom to..  Sto se tice stvari za nju je sve spremno imamo sklopit krevetic... Stvari za bolnicu od danas u torbi... ❤️ 

Muffin 🧁👨‍👩‍👧‍👦
    21. Kolovoz 2021. 01:12

Mišić čestitke na bebici, mazite se i pazite i nadam se da brzo idete doma :)
    Htjela bih ti samo reći a se pokuša ne opterećivati time što niste imale odmah koža na kožu, prvi podoj i vrijeme zajedno. Ja sam prvo dijete rodila na carski i isto nisam ništa od toga imala, dugo me to mučilo i osjećala sam grižnju savjesti zbog toga jer su svugdje naglašava koliko je bitno. Nitko da spomene majke koje ne mogu ti ostvariti zbog CR i kaže im da će sve biti u redu. I vjeruj bilo je, sve se nadoknadi <3

Muffin 🧁👨‍👩‍👧‍👦
    21. Kolovoz 2021. 01:16

Madamel primi moje saučešće zbog oca 🙏
    Znam da je lako reći a teško napraviti ali jedino što možeš je izdržati i biti jaka za svoje dijete. Znamo da to možeš! Za te male bebice smo sve sposobni napraviti, naći zadnje atome snage kad mislimo da više ništa nije preostalo.
    Drži se draga <3

Muffin 🧁👨‍👩‍👧‍👦
    21. Kolovoz 2021. 01:19

SamoMalo

Mišić stvarno oprosti, ali ne mogu se snaci u svim stranicama - sta se desilo, abrupcija cega? Strah me jer planiram mozda probat vbac pa se bojim rupture maternice.

Samo malo ja ću isto probati vbac i što je bliži termin to je veći strah.
    U koju ćeš bolnicu? 
    Idem u ponedjeljak na kontrolu pa ću ovaj put popričati s doktorom o porodu, do sad se nismo previše dotakli teme jer mi se sve činilo nekako daleko, osim što je rekao da je on za i da nema za sad nikakve pretrage.
    Ali nakon toga se dogodio gestacijski i sad si mislim da bi beba mogla biti prevelika. 

daniella2207
    21. Kolovoz 2021. 02:51

plavabosanka

Ja sam sad legla odmorit malo, a malac se već javlja 💖
    Pravila sam policu u bebinom ormariću, pošto je samo u sredini bila (sa obje strane), i prvo je trebalo izrezati tu policu pa onda izmjeriti gdje idu rupe i izbušiti ih da ju mogu uopće staviti jer nije bilo rupica dodatnih.
    https://ibb.co/2Yc7gvX
    Evo slikice kako to sad izgleda. Čak sam uspjela u vagu napravit od prve💪🏻 Ovo desno je taj razmak normalni koji imaju meni je to bilo previše praznog prostora pa sam onda se odlučila da treba još jedna polica😅 e da dragi je rekao da to nije izvedivo jer nema tih dodatnih rupica sa strane i onda bi morali bušiti a nemamo ni kukice i blablabla. 😂😂

Svaka cast😁👍💪

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

daniella2207
    21. Kolovoz 2021. 02:53

Ja opet nespavam vec trecu noc za redom ,neznam vise sta cu jedva cekam ponedjeljak i taj pregled da vidim sta jos mogu koristiti za taj svrbez,uzasno je to😔😔

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

SamoMalo
    21. Kolovoz 2021. 06:13

Muffin 🧁👨‍👩‍👧‍👦

SamoMalo

Mišić stvarno oprosti, ali ne mogu se snaci u svim stranicama - sta se desilo, abrupcija cega? Strah me jer planiram mozda probat vbac pa se bojim rupture maternice.
    Samo malo ja ću isto probati vbac i što je bliži termin to je veći strah.
    U koju ćeš bolnicu?
    Idem u ponedjeljak na kontrolu pa ću ovaj put popričati s doktorom o porodu, do sad se nismo previše dotakli teme jer mi se sve činilo nekako daleko, osim što je rekao da je on za i da nema za sad nikakve pretrage.
    Ali nakon toga se dogodio gestacijski i sad si mislim da bi beba mogla biti prevelika.

Petrovu ili sv duh, nisam jos odlucila. Ja se isto bojim da bi malac na kraju mogao biti prevelik jer je s 30tt bio 2 kile. Mozda jos i trazim carski jer mi je oporavak bio stvarno lagan. S jedne strane mi se ne riskira s vaginalnim ali s druge strane operacija je operacija... nemam pojma stvarno!

Mišić
    21. Kolovoz 2021. 06:21

Dobro jutro! 🤗
    SamoMalo ma daaj, milijun stranica ima! 😁 imala sam abrupciju posteljice, nastupila je naglo i samo sam pocela obilno krvariti. Od srca ti zelim da ti vbac prodje kako treba jer je to itekako moguce!! ❤️ 
    Endzrue hvala ti! 🤗  sad je sve dobro, najbitnije mi je da njoj nije nista. Kako si ti danas? Jesi te bolove jucer osjecala kao trudove ili?
    Muffin hvala ti na tim rijecima! 🤗🤗🤗 jucer sam jos nila u polusoku pa mi je to bas tesko palo, ali danas sam vec dodla k sebi. 😁 trudimo se i mazimo i vjerujem da cemo sve nadoknaditi. 😊 
    Danna hvala ti! 🤗🤗 ajme kako me veseli procitati da ti Kate tako dobro napreduje. Vjerujem da ti je tesko biti kuci bez nje i nacam se da cete sto prijd biti zajecno. 😊
    plavabosanka ee daaa, ali to su uobicajeni postupci u bolnicama 🙂 

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    21. Kolovoz 2021. 07:19

Jutrooo damee moje lijepe...ja imam samo za prijavitiii nemoguce pronalazenje odgovarajuce pozicije za spavat...ako menii paseee malooom neee i bunii see 🤦 evooo ga vec od ranog jutra je aktivan i stuca 🤗

Ne znam kakoo vi se snalazite za pozicije u krevetu...ako legnem na desnu stranu tesko muuu jer su mu ledja na desnoj i uznemiri se i bojim se za njegov puls...jer sam juce ctg radila prvo lezala na desnom boku i bio mu puls visok....kaze babica ne pase mu ta strana....ako legnem na lijevu stranu odma nogicama se odbacuje ni to mu ne paseee i od te mukee pocne i da stuca 🤷🤷 ne znam kako da legnem hahaha..

Zelim svima lijep vikend 💞💞💞🤗

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.