Jutro cure ♥️
Ima naspavanih? ✌️
Hvala svima na komplimentima jer ja se osjećam kao kit 🤭
Traveller si rostiljala jučer? 🤣🤣 Kakva si s kg? Si krenula u minus s obzirom na muke po želucu? 😓
Mišić samo neka ona jede, srce malo 🥰 moj stariji je isto bljuckao tu plodnu vodu nemilice prvi dan i nisu mu htjeli dati jesti dok to ne izbaci 🤷🏻♀️
Kako ti? Jel boli?
Zara deckima se bas i neda 🤭 kao i obično 😀
Mateja2602 nije Bol hehe. Doduse gleda na Brač ali Supetar 😀
Buba Bublica super za malo tvrdoglavo nogato 🤭🥰
Sanja da dobro si rekla , stomak mi je visoko. Al ja sam prosli put s takvim i u rađaonu otisla. Nema se di spustiti 🤣 tvoj je stvarno nizak. Ti nezgodno hodat?
Jana veliki nas Karlo 💙 bas me zanima koliki će se roditi
Ajme Ponosnamama 😓😓😓 koji dan. Danas puno odmaraj. I fige za nove nalaze OGTT , bas te sve sastavilo 😒
Leonoah super mjere bebača, bas taman 😊
MadameI draga iskrena sućut 💔 drzi se i budi hrabra zbog svog bebača ♥️ Pisi nam kad ti je tesko
Ivkice i kod tebe komad bebe 😅
Sanjalice bas mi je super tvoja bušica 🥰 ja nemam problema s pozicijama. Meni je sve dobro 🤷🏻♀️
Mateja31 mi smo s odnosima normalno od prvog dana s budemo i do kraja 😁
Plavabosanka pa ti si nam i vrijedna 😎
Dannna grlim te. Izdrzi jos malo i Kate će biti u tvojim rukama ♥️ drago mi je jako da lijepo napreduje
Rita drago mi je ta tako dobru kontrolu i da nam Rita ima lijepu školsku kilazu kao i mama školski prirast 💪
Samomalo i Muffin sad padam s Marsa no Vbac je? Neda mi se googlat 😅
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Vaginal birth after cesarean. Ugl vaginalni nakon carskog. Danas je preporuka probat al ja sam nakon carskog vec treci dan normalno setala i sjedila, ne znam jel vaginalni oporavak isto tak lagan. Nekima je, nekima ne, ne znam dal da riskiram..
Rita-bravo za dobar pregled. Curka je vec pravo velika🥰
Ponosmamama-ti samo odmaraj, skupljaj snagu i za secer ne brini, i moj divlja nakon inekcija za pluca pa mi nitko ni ne mjeri danima, a kamol nakon korone. Vjerujem kada ti budu tamo radili guk profil da ces biti super.
Sanjarka-ne smeta mi ni malo kod hodanja, mozda zato sto ne znam za bolje pa smo se navikli on i ja gurati tu 🤣🤣 ali smo super sada, najbolja faza trudnoce. Samo hodam, idem, skakucem, cistim, perem, a i mali je stomak pa mozda zato 🤷♀️
Evo nas neki dan https://ibb.co/XLNP5hN
Mali stomak, velika beba, kaos radi unutra pa se svađamo nas dvoje 🤣💙
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Ja sam sad legla odmorit malo, a malac se već javlja 💖
Pravila sam policu u bebinom ormariću, pošto je samo u sredini bila (sa obje strane), i prvo je trebalo izrezati tu policu pa onda izmjeriti gdje idu rupe i izbušiti ih da ju mogu uopće staviti jer nije bilo rupica dodatnih.
https://ibb.co/2Yc7gvX
Evo slikice kako to sad izgleda. Čak sam uspjela u vagu napravit od prve💪🏻 Ovo desno je taj razmak normalni koji imaju meni je to bilo previše praznog prostora pa sam onda se odlučila da treba još jedna polica😅 e da dragi je rekao da to nije izvedivo jer nema tih dodatnih rupica sa strane i onda bi morali bušiti a nemamo ni kukice i blablabla. 😂😂
Joj oni (neki) uvijek vele da se nesto ne moze ako nije nes kaj napravis u roku keks, tak bi i moj rekao,a ja ak si zapicim, kaj ti je malo busenja i eto sad, imas bolje organiziran prostor😃
Btw...kakve imate ormarice za bebine stvari...mi to jos trebamo kupiti, uopce ne znam kaj da uzmem, znam samo da imam cc 80cm sirine prostora😅 jesu bolje ladice ili ovako ormaric?
Zene moje drage, ja san napola mrtva 🤦🏻♀️ ..taman usla u kucu jutros od 6:30, ne mogu vise stat na nogama.
Uglavnom, dosla jutros u 6:45 u staro rodiliste, obavila OGTT, u 9 bila gotova sa zadnjim vađenjem krvi, trcala u gin. da stignem na pregled, tamo cekala uru ipo red, pregleda me, sve je super s bebicom, 1340g teska, odgovara tjednima trudnoce, ja zatvorena. Poslali me nazad u staro rodiliste da izvadim krv i s tim nalazom da odem u bolnicu po fragmin. Dosla u bolnicu, cekala pola sata da dođe doktorica, nakon toga slusala njeno deranje pola sata o tome kako cu ih svih zarazit jer sam tek danas izasla iz izolacije i vec setam okolo 🙄🙄 ..i tako prepisala mi je clexan kojeg trenutno nemaju na stanju pa da dođem u ponedjeljak ponovo pa ce mi dat terapiju i objasnit kako se bost. Napokon u 13:30 uđem u kucu i zovem gin.da vidim nalaz OGTT-a i molim Boga da mi nije opet 5.2 da me ne salju bezveze na GUK kad sestra sva snervana govori secer ti je katastrofa, al ovaj put sve tri vrijednosti 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ ..prva mi je 6.5, a druge dvi oko 11 😏 ..kaze dođi mi odma po nalaz i da vidimo s doktorom za u bolnicu. Ja govorim nema sanse da ti ja sad dolazim, ne mogu vise stat na nogama, srusit cu se negdi tako da smo se dog da dođem u pon.
Eto ocito me ne ide nikako, tako da ako ima jos sta danas, sigurno ce krenit po krivom 😰
O jooj, danas ti bas nije dan. Sto se tice secera, stvarno su dosta visoke vrijednosti…al ako je s bebom sve u redu nemoj brinuti. Meni je doktor rekao ako ima viska plodne vode ili ako je bebac bas puno veci od prosjeka onda je alarmantno. Ti si napisala da bebica odgovara po mjerama tjednima trudnoce. Kakva ti je prehrana bila ovih dana? I to moze utjecati na razinu secera. Svakako pripazi sada sto jedes sada, pa ces vidjeti. Ne znam je li moguce da korona i upala pluca utjecu na secer? Tj. da se nesto poremetilo uslijed svega. 🤔
Kortici (medrol) obicno povise vrijednost secera u krvi, to je jedna od nuspojava. Najbolje ponoviti neko vrijeme nakon uzimanja.
Pozz zenice
Prvo jedna losa vijest, sinoc sam izgubila tatu 😢 ne moram vam reci u kakvom sam stanju od proslog petka, otkad sam saznala da ima rak. Doslovno se preko noci ugasio. Moji su razvedeni vec 13g, ali su fenomenalnim odnosima, i tata kad je izasao iz bolnice, do zadnjeg dana je bio kod bivšeg punca i punice, u kuci gdje smo mi svi nekad kao obitelj zivjeli, i baka je brinula o njemu.
Mama je jucer ujutro krenula iz Njemacke, stigla oko 6 popodne u Os, i tata je u 8 zaklopio oci. Osjetila sam da ceka samo nju, i da moze otici. Nikad ju nije prestao voljeti.
Oprostite mi na ovom postu, ali meni dusa umire 💔
Ajoj, ovo je tako tuzno, cekao je samo nju 🥺😭😭😭 Madamel, nema rijeci utjehe, pusti neka emocije idu van dok jednog dana ne bude bolje. Znas da cete ga se uvijek sjetiti za sve lijepe stvari koje je donio u vase zivote i srce ce biti na mjestu.
Čestitam svojoj terminuši na bebicu i nadam se da sve prolazi u redu!
A nasa curica je jutros stigla expresno brzo, nakon tri dana trudova kod kuce 😊
Čestitkeeeee 🤗🥳🥳💜 nadam se da ćeš brzo doći sebi, svaka čast 🥰
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Čestitam 😊🤗🎊
30.11. 👶💙
👨💻 1996. (25), 👩💻 1997. (24)
Luck is what happens when preparation meets oportunity.
Zara nisu me gledali vaginalno, tako da sam i dalje u neznanju. To ce iduci petak napravit. 🤷♀️ samo su mi pomaknuli trudnocu za tjedan dana u + i to je to.
Mila čestitam 🥳 sve najbolje tebi i bebici 😁
Mogo bi sad i jedan decko, sta kazete 😄🥰
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Sortiraj odgovore
Najstariji