Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    21. Kolovoz 2021. 14:41

sanja0508

Rita-bravo za dobar pregled. Curka je vec pravo velika🥰
    Ponosmamama-ti samo odmaraj, skupljaj snagu i za secer ne brini, i moj divlja nakon inekcija za pluca pa mi nitko ni ne mjeri danima, a kamol nakon korone. Vjerujem kada ti budu tamo radili guk profil da ces biti super.
    Sanjarka-ne smeta mi ni malo kod hodanja, mozda zato sto ne znam za bolje pa smo se navikli on i ja gurati tu 🤣🤣 ali smo super sada, najbolja faza trudnoce. Samo hodam, idem, skakucem, cistim, perem, a i mali je stomak pa mozda zato 🤷‍♀️
    Evo nas neki danhttps://ibb.co/XLNP5hN
    Mali stomak, velika beba, kaos radi unutra pa se svađamo nas dvoje 🤣💙

Kako si samo zgodna 💕🥰😍😍😍🤩
    Buša ti je top, uzivaj sta nije prevelika 🎉

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    21. Kolovoz 2021. 14:43

marija3998

https://ibb.co/GMxm5ch
    Evo i nas dvije, jučer smo se setale po gradu, išle smo naći poklon za taticu jer mu je uskoro rođendan 🥰
    Mila12 Čestitke na bebici

Divne ste ♥️

Sanjarka88
    21. Kolovoz 2021. 14:49

ponosna.mama

Mila cestitam na bebici 🎉💞🥰 pisi nam iskustvo, kako je proslo, kolika je cura, sve nas zanima 🙈
    ..gledam vase slike, pa ja se ne mogu odlucit koja cure je zgodnija od koje, sve ste preslatke 😍
    Ja sam evo od jutros od 7 u pogonu okolo, taman usla u kucu i legla, leđa ubijaju.
    Sta je najgore, tatu mi boli vec cijeli tjedan i ja sam stalno oko njega kako on zivi stan do mene. Jedva sam ga nagovorila u pon da zove doktoricu da ga posalje na testiranje iako je cijepljen i danas mu je stiga nalaz, naravno pozitivan 🤦🏻‍♀️
    Sad se sprema pa cu ga odvest u bolnicu jer ne moze vise stat od bolova, fibra 39.5, kaslje, bole pluca 🙈 ..mislim se ima li kraja vise 🙄
    A sad na drugu temu 😆😆
    Zanima me kako vama radi vaginalni pregled? Je li nesto posebno gleda, mjeri, sta ja znam..
    Meni svaki pregled zapocne tako da mi stavi dva prsta i kaze ovo je super i onda pređemo na uzv.
    Je li to on gleda jesam zatvorena? Kako oni gledaju cervix? Ocito sam skroz izgubljena u svemu tome 😄😄

Bas mi je žao sta je tatu tako uhvatilo i to unatoč cijepljenju 😒😒😒 nadam se da ce sve biti dobro i da ce cim prije ozdraviti 🙏🤞🤞🤞🤞
    Sta se tiče vaginalnog pregleda. Da tako je i meni bilo kod R.V. svaki put, sve do kraja. Samo prstima provjeri dal' sam otvorena....
    Sad privatno mi je drugačije. Od 20tt svaki put vaginalni uzv kojim mjeri cerviks, te me svaki put rasiri s onim metalnim, osvjetli i nesto gleda golim okom 😅
    Prstima me za sada samo jednom pregleda, i svaki put naglasi da nece ovaj put prstima jer nema potrebe 🤷🏻‍♀️

Sanjarka88
    21. Kolovoz 2021. 14:50

Ane_ši

Moj trbuh je ogroman i visoko a nosim dečka nemam pojma kako cu izdrzati jos 7 tjedana puknit cu https://ibb.co/4W0NXWd

Izdrzat cemo nekako 😅

Endzrue
    21. Kolovoz 2021. 16:40

Nema promjena. Smirilo se sve. Na odjelu sam, spavam i odmaram u tišini. Čekam neku vizitu il pregled. Vidjet ćemo šta nosi noć. Ak i sutra budem 2 prsta tražit ću da me puste doma jer i doma mogu ležat. Baš sam mislila to je to.. Ugl nema novosti 

Rita37🤰
    21. Kolovoz 2021. 17:18

Jbt ispisem kilometarske komentare svima i obrisem poruku jednim pogresnim klikom...
    🙃 Nemam volje ponovit...
    Uglavnom mila12 cestitam.... Sanja0508 divna si.
     Ostalo pisem kad me prodje ruka hahahh.. Pusa curke ugodan dan

Love2021
    21. Kolovoz 2021. 17:34

Mila12 čestitam na curki 
    Endzrue možda se primirilo pa fakat bolje to doma odraditi 😁

lovely
    21. Kolovoz 2021. 17:54

Stigla nam je još jedna bebolina. Mila čestitam 🥰🥰
    Endzrue 💪💪

Znam da je bio postavljen link za Amy vježbe, ali ako ga je netko sačuvao pliz,pliz da ponovno zalijepi 🙏

Prezgodne ste mi sve💝 

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

Haru
    21. Kolovoz 2021. 18:01

Da i ja prijavim današnji posjet bolnici. Ispao mi je komad sluzi koji se razvlačio kao žvaka,a pošto su mi kad sam izlazila iz bolnice rekli da se javim ako se bilo što dogodi javim na odjel otišla sam. Sve je ok bilo dok me nisu stavili ma ctg, bebini otkucaji srca su bili visoki pa su se zabrinuli zbog toga. Nakon nekog vremena su rekli nek legnem na lijevi bok pa su se malo primirili. Opet imam nekakvu urinarnu infekciju pa sam dobila antibiotik. Pustili su me kući, a ujutro moram opet na ctg. I meni je puls skočio odmah od stresa i straha da neću morati opet ostati. Otvorena 2 cm.

'21. 💙
    '24. 💛

plavabosanka
    21. Kolovoz 2021. 18:19

Meni radi svaki put vaginalni pregled samo kratko. A isto DE. A u Hrv znam cure koje su se čudile zašto meni svaki put radi vaginalni pregled.

Danas kaže ujna da bi ona sad već rodila i da bi najbolje do 36 tjedna da se riješi, a termin joj je dva tjedna poslije mene. Ja nekako nebi već u 36 već rađala, ne zbog sebe već zbog bebe neka njega. Vidim koliko se neke od vas muče jer su rodila prije 💗

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.