Maila12, pa cestitam na curici! 😊❤ Zelim vam svu srecu i brz oporavak. Pa ovdje su cure bas pozurile. 😁 Moje obje su uzivale u maminom stomaku. Zabetonirana sam bila do kraja. 😆 Stvarno, u cemu je tajna? Ja bas nekako si mislim, s obzirom da mi je ova trudnoca s deckicem skroz drugacija u svakom pogledu, da bi moglo i samo krenuti. Ali sta mi to vrijedi kad ionako moram na carski. 😏 Jedino sto si mislim da bi mi bilo psihicki lakse da me iznenadi, pa da zavrsim na hitnom carskom. 😅 Mene ubijaju te pripreme, nocenje u bolnici. Samo ce me trema i nervoza uhvatit. Kaze mi muz da nisam normalna. 🙈 😅
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Ispricavam se, Mila12. 😅
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Mila cestitam ti, brz oporavak ti zelim i malenoj sve najnajbolje. 🥰💞
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Mila cestitam na bebici 🎉💞🥰 pisi nam iskustvo, kako je proslo, kolika je cura, sve nas zanima 🙈
..gledam vase slike, pa ja se ne mogu odlucit koja cure je zgodnija od koje, sve ste preslatke 😍
Ja sam evo od jutros od 7 u pogonu okolo, taman usla u kucu i legla, leđa ubijaju.
Sta je najgore, tatu mi boli vec cijeli tjedan i ja sam stalno oko njega kako on zivi stan do mene. Jedva sam ga nagovorila u pon da zove doktoricu da ga posalje na testiranje iako je cijepljen i danas mu je stiga nalaz, naravno pozitivan 🤦🏻♀️
Sad se sprema pa cu ga odvest u bolnicu jer ne moze vise stat od bolova, fibra 39.5, kaslje, bole pluca 🙈 ..mislim se ima li kraja vise 🙄
A sad na drugu temu 😆😆
Zanima me kako vama radi vaginalni pregled? Je li nesto posebno gleda, mjeri, sta ja znam..
Meni svaki pregled zapocne tako da mi stavi dva prsta i kaze ovo je super i onda pređemo na uzv.
Je li to on gleda jesam zatvorena? Kako oni gledaju cervix? Ocito sam skroz izgubljena u svemu tome 😄😄
Samo da se kratko osvrnem na koronu, nadam se da će biti sve u redu s tatom i dobro da si ga uspjela nagovoriti za u bolnicu!
Moji su užasno tvrdoglavi i nema šanse da ih mogu natjerati u bolnicu, čak iako mi je muž 3 mjeseca bio na bolovanju radi korone i ima trajna oštećenja pluća.
A za pregled, ja nisam imala vaginalnih pregled već par mjeseci.
Ako nema bolova, iscjetka ili nekih problema - onda niti ne radi pregled. Cerviks mi mjeri isto ultrazvukom.
U ponedjeljak imam pregled i bris na streptokok pa si mislim da će možda ovaj put biti i vaginalni.
Ima tko još da je bez vaginalnih pregleda?
Ja isto nemam onih klasicnih vaginalnih pregleda s prstima, ali mi tamo negdje od 20 tt na svakom pregledu mjere cerviks vaginalno ultrazvukom. 🤷🏻♀️
Jutro cure. Jučer cijeli dan me bolio stomak, u 11 navečer počelo jače.. Oko 3-4h mi bili razmaci na 5min.. Ja se sasrala, ne znam šta je jer mi je zadnji put pukao vodenjak i trudovi tek sa dripom. Došla sam u 4 ujutro 2 prsta otvorena s pravilnim slabim trudovima.. I u 8 ujutro isto 2 prsta.. Kaže odite na odjel pojest i zaspat malo pa ćemo pratit preko dana šta se događa… Tak da javim sve.. Ne morate pojedinačno pisati sretnooo znam da želite sreću.. Trudove imam al rokaju me danima kroz noć. Vidjet ćemo kako će dalje
🙊🙊🙊🍀🍀🍀💞💞💞
Sanjalica
I ja sam u Njem i ima vaginalne pregleda skoro otpocetka.
Zadnja tri su mi bila i vaginalno i kod njega i kod babice, gledaju svaki put da li sam otvorena.🤷🏼♀️ i neku trakicu uvlace nemam pojma sta gledaju po tome🙈🤦♀️
A imam i frendice u BiH koje nemaju vaginalne preglede skoro do kraja trudnoce i obratno, a tako i u Hrv.
Tako da je sve od doktora do doktora, da ih bar nema 🙈😂
Sa trakicama mjere PH meni isto svaki put od početka to rade, svaki pregled obavezno vaginalno pregleda ali nije svaki put sa ultrazvukom
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
🌈 S jesenskim valom stigla je Ljubav 🌈
LANA 07.08. 💜 - Missy88
KATARINA 11.08. 💜 - Dannna
AMELIA 20.08. 💜 - Mišić
CURICA 21.08. 💜 - Mila12
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Vaginal birth after cesarean. Ugl vaginalni nakon carskog. Danas je preporuka probat al ja sam nakon carskog vec treci dan normalno setala i sjedila, ne znam jel vaginalni oporavak isto tak lagan. Nekima je, nekima ne, ne znam dal da riskiram..
Meni je trebalo puuuno duze s vaginalnim porodima pogotovo nakon prvog , e sad 🤷🏻♀️ to se nikad ne zna
Draga Mila12 cestitke od ♥️ na dolasku djevojčice. Nek je zdrava i vesela 🥰🥰🥰💕💕 jedva čekam detalje, nadam se da je proslo puno bolje nego prvi put ❤️
Endzrue jel nam to stize prvi dečko na temu? 💙
Javljaj se kad uspijes i jedva cekam izvjestaj iz splitskog rodilišta 💪✌️🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji