Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jana25
    21. Kolovoz 2021. 18:39

lovely

Stigla nam je još jedna bebolina. Mila čestitam 🥰🥰
    Endzrue💪💪

Znam da je bio postavljen link za Amy vježbe, ali ako ga je netko sačuvao pliz,pliz da ponovno zalijepi 🙏

Prezgodne ste mi sve💝

https://youtu.be/PmwRWTr4zuk 😊

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    21. Kolovoz 2021. 18:47

Onda je sve od doktora do doktora 🤷 mene moj eto samo ako je potrebno pregledao vaginalno...eeeh sada,mozda ceee sada kada udjem u 9.mjesec pregledati...ne znam 🤷

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

CarpeDiem.
    21. Kolovoz 2021. 18:47

Pozdrav cure. 🙌
    Dosta stranica sam u zaostatku, ali sam se trudila da vas ispratim.
    Dobrodošlica našim ljetno-jesenskim bebama, neka su žive,  zdrave i sretne ♥️
    Čestitam Danna, Mišić, Mila12! 🥂 🙏 🌹
    Endzrue i Harru čekamo sa vama... 🙌
    ---Također vidim da imamo dosta novih cura, i vama želim dobrodošlicu👌 🥰
    Sanjarka88 predivna sličica i stomacic. Baš si zgodna trudnica 😍, ostale mame takodjer, vi i stomacici su vam predivni. 
    Madamel iskrena sućut tebi i tvojoj obitelji. 🙏🕊🕯
    Javim ti se privatno  sada sam tek pročitala.

-----što se mene tiče, dobro sam, već pomalo osjećam ucestale BH, i koliko vidim mogla bih i ja dosta ranije. ( Nadam se ne prije 35 bar) Planiram već od idućeg tjedna spremiti apsolutno sve, da se ne brinem. Naredni pregled me očekuje OGGT test, jedva cekam da vidim da li je sve ok i ima li išta novo što se tiče otvorenosti i duzine cervixa. 
    Bebine otkucaje poslusam svaki dan sama, i čini mi se da nema odstupanja.
    Vratili smo se sinoć sa odmora, idući tjedan nas čeka i polazak starije u vrtić, pa se polako pripremam i ja na separaciju. 🙈

url=https://lilypie.com]

CarpeDiem.
    21. Kolovoz 2021. 18:51

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Onda je sve od doktora do doktora 🤷 mene moj eto samo ako je potrebno pregledao vaginalno…eeeh sada,mozda ceee sada kada udjem u 9.mjesec pregledati…ne znam 🤷

Moj mene od pocetka kombinira preglede, s tim da xxx puta izostavi U.Z a pregleda me vaginalno obavezno ... vidjet ću da li će nastaviti do kraja.
    Znam da me očekuje i ctg sada još dodatno
     (Isto sam u De)...

Mila12
    21. Kolovoz 2021. 19:28

Hvala cure na divnim cestitkama, predrage ste 💖
    Dosla sam oko 5 i pol u rodiliste, pregledali me, kaze doktor taman ste na vrijeme, cervixa nema vise, osjeti glavu, otisla u radaonu i kaze u roku sat vremena ce te roditi. Jao ksd je to rekao sunce mi je izaslo na oci 🤣 primalju sam imala prekrasnu!!! Iskreno,, jako dugo sam tiskala jer vise nisam mogla, danima sam u trudovima bila, a sinoc me bas razvaljivalo jako. Dobro pa sam se zaputila u bolnicu 😌  nisam rezana, nisam popucana, odlicno se osjecam! Prekrasan porod! Beba je 2850g i 53cm 😊 rodila nisam u RH, rodila sam u HU. Nemam rijeci kojom bi opisala razliku osjecke bolnice i ove ovdje sto se tice osoblja a i svega ostalog. Eto ukratko 😊

Zara7
    21. Kolovoz 2021. 21:07

Mila12 joj prekrasno je vidjeti da je neko zadovoljan i ispunjen svojim porodom, tako bi to i trebalo biti 🥰🥰 ako možeš još par pitanja odg; po ovome ti je vodenjak puknuo doma? Koliko prije nego što si otišla u bolnicu ti je puknuo? Jer je meni u glavi kad pukne mora se u roku sat, dva otić u bolnicu... I kako si znala kad treba otić u bolnicu jer si super istempirala, a imala si trudove 3 dana 🤯
    Dannna juhuuuuuu navijamo za našu dragu Katu da se što prije udeblja i dođe doma 🤗🤗 a tebi želim da ti ovi dani prođu što što brže 🥰
    Madamel u mislima si nam 💜
    Traveller jesi odradila Amy danas? 😁
    I još jedno pitanje, kako bi laički opisale BH kontrakcije? Ja mislim da ja to nemam. Meni se povremeno javljaju blagi menstrualni grčevi, al ne znam spada li to pod BH kontrakcije? 

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Zara7
    21. Kolovoz 2021. 21:20

Haru

Da i ja prijavim današnji posjet bolnici. Ispao mi je komad sluzi koji se razvlačio kao žvaka,a pošto su mi kad sam izlazila iz bolnice rekli da se javim ako se bilo što dogodi javim na odjel otišla sam. Sve je ok bilo dok me nisu stavili ma ctg, bebini otkucaji srca su bili visoki pa su se zabrinuli zbog toga. Nakon nekog vremena su rekli nek legnem na lijevi bok pa su se malo primirili. Opet imam nekakvu urinarnu infekciju pa sam dobila antibiotik. Pustili su me kući, a ujutro moram opet na ctg. I meni je puls skočio odmah od stresa i straha da neću morati opet ostati. Otvorena 2 cm.

Joj javi nam se sutra obavezno! Nadam se da nećeš morati bezveze ostajati išta duže nego je potrebnk. Drži se! 🥰

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

• Lyra
    21. Kolovoz 2021. 22:56

Misic i Mila12, cestitam! 

Bas su lijepo bebice krenule ❤️ 

👦 11/2017 👶 9/2020

• Lyra
    21. Kolovoz 2021. 22:58

Zara7

Mila12 joj prekrasno je vidjeti da je neko zadovoljan i ispunjen svojim porodom, tako bi to i trebalo biti 🥰🥰 ako možeš još par pitanja odg; po ovome ti je vodenjak puknuo doma? Koliko prije nego što si otišla u bolnicu ti je puknuo? Jer je meni u glavi kad pukne mora se u roku sat, dva otić u bolnicu… I kako si znala kad treba otić u bolnicu jer si super istempirala, a imala si trudove 3 dana 🤯
    Dannna juhuuuuuu navijamo za našu dragu Katu da se što prije udeblja i dođe doma 🤗🤗 a tebi želim da ti ovi dani prođu što što brže 🥰
    Madamel u mislima si nam 💜
    Traveller jesi odradila Amy danas? 😁
    I još jedno pitanje, kako bi laički opisale BH kontrakcije? Ja mislim da ja to nemam. Meni se povremeno javljaju blagi menstrualni grčevi, al ne znam spada li to pod BH kontrakcije?

Cijeli trbuh se stvrdne na neko vrijeme pa prodje.

👦 11/2017 👶 9/2020

lovely
    21. Kolovoz 2021. 23:25

Jana25

https://youtu.be/PmwRWTr4zuk 😊

Hvalaa tiii💕

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.