Milaaaa cestitaam od srca...sve najbolje sto se pozeljeti mozeee ❤❤
Sve cure stizuu nema ni jednog decka heheh 😂 njima lijepo kod mameee ne bii nigdje isli 🤗
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Jutro okruglice, kod mene besana noc jer su mi rekli da obavezno lezim na ljevom boku zbog boljih protoka, ali meni nimalo ne pase ta strana, sve me boli i pritisce uzas jedan 😔 i da nikad ne lezim na ledima jer bebica pritisce pupcanu i posteljicu, ali ja se svaki put probudim na ledima i ne mogu se kontrolirati, od pocetka se budim na ledima bez obzora kak zaspim 🤦♀️
Mila sad sam se najezila 🥰 pozurila bebica van 😅 niste stigli u bolnicu ili? Pisi nam kako je proslo 😁 cestitam ❤❤
Vaginal birth after cesarean. Ugl vaginalni nakon carskog. Danas je preporuka probat al ja sam nakon carskog vec treci dan normalno setala i sjedila, ne znam jel vaginalni oporavak isto tak lagan. Nekima je, nekima ne, ne znam dal da riskiram..
Ja ću na Sv. Duh, i rekao je doktor da se čeka da prirodno krene, i razmak je dobar i zapravo ne postoji prepreka za Vbac.
Isto sam se dosta brzo oporavila nakon carskog, iako mi nije sve zajedno u lijepom sjećanju. Ali beba je došla, to je najbitnije :)
Bit će kako treba biti 🙏
Mila12 čestitke na bebici i brz oporavak vam želim.
Svaki dan jedna bebica stiže :)
Mila12 piši nam kako je prošlo ☺️
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
https://ibb.co/GMxm5ch
Evo i nas dvije, jučer smo se setale po gradu, išle smo naći poklon za taticu jer mu je uskoro rođendan 🥰
Mila12 Čestitke na bebici
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
Mila12 cestitke na curici, neka ima dug, zdrav, radostan i sretan zivot. A tebi sto brzi oporavak.
Pisi nam malo koja bolnica i svoja iskustva. Koliko je teska i velika curica?
Milaaaaa cestitkeee😍😍😍 i brz oporavak, da ste nam zive i zdrave🤍 otkrij nam tajnuu ekspresnooog izlaska🙊🙊😂
marija3998 predivna si🤍
Mila12, čestitam od srca tebi i mužu na bebici i želim ti brz oporavak i puno maženja s curicom 🥰🥰😍
Lucija 16.12.2021.💗
Čestitam svojoj terminuši na bebicu i nadam se da sve prolazi u redu!
A nasa curica je jutros stigla expresno brzo, nakon tri dana trudova kod kuce 😊
Mila12 cestitam od srca na curici i zelim ti brz oporavak! 💐❤️ Pisi nam kako je sve proslo. 😊
Sanjalica5 ista stvar kako god ja legla on odgurivat stane😂 jedino ako uspijem zaspat prije nego što on počne bit aktivan, ali me opet budi u noći. Al neka 💗💗
Sanja0508 a baš je slatka slika🥰 ja isto nekad imam osjećaj da je stomak mali za bebu od 2100😅 al zato kad upre il se stvrdne bude baš debeli 😂
Marela hahah da, govori on jučer meni pa ti si cijeli dan kući imaš vremena za to napraviti, a kad da ja vikendom želim odmorit reko da ja jedan dan za ručak kažem ne može se to😂😂🤣
Ne znam po meni su bolje ladice jer nisam fan polica inače, al pošto je ovaj ormarić bio džabe poslužiti će kakav god da je😅
Mila12 ajmee još jedna bebica, čestitke. Želim vam objema brz oporavak i držite se💗💗 jesi na kraju na carski morala?
Marija3998 što mi je slatka ta bluzica🥰 a i ti😍
----
Ja se inače probudila oko 5:20 ujutro otišla do wca i nebi više zaspala do koje dobi i kad sam napokon uhvatila san onda me neki čudni bolovi u donjem dijelu trbuha hvatali. Jedva gledam sad, a toliko obaveza me danas čeka😔
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji