Mila12 javljaj nam se sa novostima i sretno sutra 🥰
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Gotova sa pregledom. Beba je teška 2100g. Još je uvijek poprečno okrenuta i to nekako ukoso da su joj noge skroz dolje lijevo a glava prema pupku. Rekla je da se teoretski može do 38tt okrenuti ali teže iz ovog položaja😏 Dezorijentirana je na mene jer sam se i ja tako rađala a i danas jedva lijevo od desnog razlikujem😂
Plavabosanka i Mila12 jesu vama rekli do kad se može beba okrenuti?
Kolko su vam bebe bile teske u 30 tjednu? Moja bebi je 1400 gr teska i kaze doktor zastoj u rastu inace sve ostalo je uredno osim te kilaze….spominjao je hospiitalizaciju zbog tog iduci put, dal je koja prosla to pa da mi kaze o cemu se radi ako te ostave u bolnici?
30+3 kad sam bila 1478gr je bila teska. Doktor rekao potpuno uredu sve... Pa eto... Djevocicu nosim... Nez jel ima razlike cura - decko...
Sto pijete za željezo a da nisu Heferol tablete? 😃
Ja pijem ferro sanol. Bas danas dobila vrijednosti i uz tablete je opet nisko... Ma inace imam uvijek nisko pa sad ni trudnoca ne pomaze... Vidjet cu kad mi se vrati doktorica sa odmora hocemo pojacavat dozu zasad pijem po starom...
Moj je na 30tt bio 2 kile ravno. I doktor rekao malo vise ali u prosjeku. Ni meni nije jasno, prvi se rodio u 41tt s 3200 i isto bio u prosjeku. Ovaj ce ga za kilu presisat
vidim da ste potale koliko je sada bebiica, po uzv nesto vise od 1200g, ali mjere trbuscica zaostaju 3 tj, mjere glavice i femura odg tjednima, ali su zbijeni organi u trbuscicu zato moraju pratiti i da ovo sam isla po drugo misljenje i ista stvar kao i prvo, od pocetka mjere trbuscica zaostaju ali nije bilo panike, prvo je bilo 5 dana pa nismo stvarali paniku, pa 2 tj, eto sada skoro 3 tj zostaje u razvoju, hvala vam na podrsci i nadam se da sve bude oke na kraju 😔❤
Ma bit ce
💕❤️💕 Drzi se hrabro 🥰❤️🥰❤️🥰❤️🥰🥰 tu smo za tebe.. Nemoj brinut jako... Zvuci kako zvuci al opet vjerujem da ce sve bas sve biti u redu.
Sto pijete za željezo a da nisu Heferol tablete? 😃
Kendural C, ostalo mi od prije trudnoce, pa sam dogovorila s dr da uzmem svaki 2. ili 3. dan da popunjavam polako zalihe za kasnije.
Evo ja upravo dosla s pregleda privatno. Uglavnom, mali i dalje za tjedan dana veci, znaci nismo u 33. nego u 34. tjedna i dobio je 800g u 3,5 tjedna, znaci sad smo na 2350g😳😳😳. Jos ja gledam kaj me tak bole leđa odjednom, kad ono skemba za kilu skoro teza, zato🙃.
Uglavnom, sve je ok, protoci, plodna voda, mali i dalje okrenut tako da se nista ne vidi na uzv, tak da ce liceko biti iznenađenje kad se rodi. Iii…dr mi suptilno sugerirao da ako cu htjeti, da od 39.tj mogu na indukciju ako i dalje svi parametri budu ok.
Ne znam sto bi mislila o tome…htjela sam sto prirodnije ovaj puta, ali ne mogu reci da me ne privlaci ideja da bude malo 'orgniziranije' nego onak na halo ili opet kao 1.put 41.tj pa svejedno na indukciju jer se nije nis desilo do tada. A onda bi i muz stigao napraviti PCR za prisustvovanje porodu. Ne znam…opet, sve mi je to malo mutno, plesti se u prirodne procese..
Ja sam zadnju trudnocu isla na inducirani zbog velike bebe u 39+1 stim da sam bila otvorena vec 4cm kad sam dosla taj dan na hospitalizaciju, vjerovatno bi krenulo i spontano da smo cekali jos koji dan, ali nisu htjeli riskirati jer je bilo velik i pupcana je bila omotana oko vrata, na kraju na dripu rodila u roku 3 sata
Joj pa vidjet cu i ja kamo ce ovo ici...nesto je rekao dr da bi ovim tempom mogao gađat 4kg na porodu😵. Pa ti onda jos prenesi...
Ja sam s prvim isla na indukciju ravno na 41.tjedan, imao je 3730g, brz porod, ali nije mi ostao bas u lijepom sjecanju jer mi je drip pre jako djelovao😬
Prijavljujem trudove od utorka navecer, tada nisam oka sklopila isli su na svako 5min po 20-30sekundi. Srijedu ujutro su se smirili a podne relativno proslo oke,.na svako sat vremena trud, tako i sinoc. Jutros sam bila na kontroli,.otvorena 3cm, kad opet krenu na 5min da dodem, sad su mi na svako 20 opet 😌 bas me boli.a znam da je to 0 kako ce tek biti na porodu. A sutra sam na kracem putu nadam se da se necu poroditi u autu 🤣 malo mi se ovo oduzilo za drugorotku. Mada da sam se javila u bolnicu kad sam imala bas učestalose vj bi me stavili na drip i porod bi nastupio. Tako da neka mene kuci
Wooww sretno tiii
🍀🙆💕🥰🍀🍀🍀🍀🍀🙏🏼
Sortiraj odgovore
Najstariji