Cure, ne sjecam se da je bila neka slicna tema za razbibrigu…zanima me koje benefite i dobre strane ste primjetili u trudnoci kada je rijec o nekim fizickim promjenama?
Ja sam odusevljena svojom kosom i tenom. Prije sam morala prati kosu svaka dva dana koliko se mastila, sada je dovoljno jednom tjedno, eventualno nekad dva puta. Koza na licu skoro mi nije bila tako cista, nema niti jednog pristica ili akne. Skuzila sam i da mi dlacice na nogama ne rastu tako brzo i kao da ih ima manje. E da i konacno imam cice. 🤭
Sve me strah kad rodim na sto cu liciti, kad se sve vrati na staro. 😂😂😂
Da cujem vas! 😉🧐
Ja nemam nista pozitivno za reci🤣 trenutno mi kosa i nokti pucaju inace nisu,po licu sam dobila fleke a i dlake mi brze rastu,tako da se ja nadam da ce sve vratiti na staro🤣 ali drago mi je cuti ovako dobre strane trudnoce👍
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Dali jos koja muci muku s hemoroidima😔😔inace ih nisam nikad imala,prije 2 tjedna sam dobila jedan vanjski i uzasno me svrbio koristila sam hemopip plus i svrbez je prestao ali se nije povukao tako da sam i dalje koristila kremu,od jucer jos jedan novi i neizdrzivo je koliko to svrbi ,od jutros koristim neku mast za hemoroide,nocas nisam uopce spavala od toga😔😔 ima tko neki savjet ?
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Plavabosanka hvala od ❤️!
Nadam ss da ce ti se beba okrenuti!
Moja evo jos nije, poprecno je, ali nije da se mora puno pomaknit da bude na glavi, ali ocito ne zeli 🥺 meni nitko nije spominjao nista u vezi toga vec kao da ne brinem da ce se okrenuti beba, samo ne znam kada. Da je ona okrenura na glavi s ovim trudovima koji me udaraju, ja bi vec u utorak rodila kontam.
I ja mislim da je moja poprečno iako doktorica kaže da je na zadak. Cijelo vrijeme imam osjećaj kad prođem desnom stranom da mu osjetim glavicu.
Držim i ja tebi fige da se okrene 💗
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Sto pijete za željezo a da nisu Heferol tablete? 😃
Ja pijem neke ferro sanol 🤷🏼♀️
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
Kolko su vam bebe bile teske u 30 tjednu? Moja bebi je 1400 gr teska i kaze doktor zastoj u rastu inace sve ostalo je uredno osim te kilaze….spominjao je hospiitalizaciju zbog tog iduci put, dal je koja prosla to pa da mi kaze o cemu se radi ako te ostave u bolnici?
Ma meni stvarno nije jasno kako oni barataju sa tim mjerama i kako su jednom doktoru normalne drugom ne.
Moja beba u 29+5 je bila 1330 i to je bilo po svim parametrima normalno i odgovaralo tjednima.
Stvarno mi nije jasno
Cure, ne sjecam se da je bila neka slicna tema za razbibrigu…zanima me koje benefite i dobre strane ste primjetili u trudnoci kada je rijec o nekim fizickim promjenama?
Ja sam odusevljena svojom kosom i tenom. Prije sam morala prati kosu svaka dva dana koliko se mastila, sada je dovoljno jednom tjedno, eventualno nekad dva puta. Koza na licu skoro mi nije bila tako cista, nema niti jednog pristica ili akne. Skuzila sam i da mi dlacice na nogama ne rastu tako brzo i kao da ih ima manje. E da i konacno imam cice. 🤭
Sve me strah kad rodim na sto cu liciti, kad se sve vrati na staro. 😂😂😂
Da cujem vas! 😉🧐
Ja isto konačno dobila sise i sad sam si napokon zgodna😂😂 dlake na nogama mi manje rastu(noge na dlakama sam prvo napisala hahah), ali zato po trbuhu imam dlaka more 😂😂
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Lyraa moj je bio 1574g težak u 30tj. S tim da su rekli da je to malo više. Pa ne kužim kako kod tebe zastoj? Što je rekla Sunce baš ni meni nije jasno kako barataju s tim mjerama jednom je to premalo drugi govori previše 🤷🏼♀️
Buba Bublica znači nisam jedina kojoj tablete za željezo loše sjedaju na želudac. Baš ih ne volim piti, odvratan je osjećaj.
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Kolko su vam bebe bile teske u 30 tjednu? Moja bebi je 1400 gr teska i kaze doktor zastoj u rastu inace sve ostalo je uredno osim te kilaze….spominjao je hospiitalizaciju zbog tog iduci put, dal je koja prosla to pa da mi kaze o cemu se radi ako te ostave u bolnici?
29+5 rekao 1.600 grama. Kaze malo veca, ali granica normalne. Ne kuzim ja njih. Sta onda da je 1.500 moja bi bila taman i tvoja isto. 🤦♀️ I to sto spominju hospotalizaciju ja poludim na to. Samo stres nam stvaraju.
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Mame hvala na utjehi..malo je lakse sad kad cujem da je to sve oke tj tezina bebice....
Lyraa moj je imao oko 1400 u 29 tjednu. Sad u 35. ima oko 2400. Dr iskomentirao kako je prosječan 🤷🏼♀️
Navodno bi oko 200 grama tjedno trebao dobivat do kraja sto ispada još cca kilu i dođe na 3400. 😀
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji