Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mišić
    19. Kolovoz 2021. 15:41

Monalisa uzasno mi je zao sto moras prolaziti kroz sve to… iskreno vjerujem da ce sve biti ok i da cete biti dobro i bebica i ti! ❤️
    Buba Bublica jesi se javila doktoru? Nazalost,kod krvarenja nema odgadjanja…
    Ponosna.mama bas mi je drago sto si bolje!! 👍🏻🤩
    Kiky preslatke stvarcice! 😍
    Ani92 divna si! 😍

• Buba Bublica
    19. Kolovoz 2021. 15:55

Pokušala sam dobiti doktoricu, medutim nije se javila - standardno 😏
    Nije se ponovilo srećom, a ujutro mi je pregled pa sam pozitivna :)
    Javim ujutro nakon pregleda, sumnjam na neku upalu izazvanu time što sam jučer cijeli dan čistila pod klimom i malo se preforsirala

Rodila se ljubav 18.10.2021.
    Šimun Limun 🍋👼💙

Kiky 🥰
    19. Kolovoz 2021. 16:46

Imam i ja jedno glupo pitanje ali nemam pojma dal se jos koristi baby puder za djecu? Znam da se nekad to po guzu stavljalo. Drugi tjedan idem u kupovinu kozmetike za malenog pa neznam dal ce mi to trebati?

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Mateja32
    19. Kolovoz 2021. 17:04

Evo i nas s pregleda, glavno da je s bebom sve u redu, ja sam zatvorena, glavicom je okrenut dolje, kaze velik dečko ima duge noge 😅 na tatu. Jer ja sam 160cm, sutra ujutro idem da mi uzme bris na streptokok. I onda smo od 10.9 u bolnici na pregled i ctg tad cemo biti 37tt.
    Sanjarka88 jesi mi ti računala kilazu bebe zadnji put po kraticama, trazim na netu nigdje ne nadem. Bas me zanima koliko je težak, mjere su BPD :8.56 AC:28.8 FL:7.3

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

Missy88
    19. Kolovoz 2021. 17:09

Da vas malo pozdravim 😁 Ja sam vec zaboravila na ove trudnicke muke i tegobe, sad se borim s drugim stvarima 😅 Izasle smo iz bolnice 6. dan napokon, meni je to vec bio 10. pa sam ludila lagano, ali od kad smo doma, ide na bolje, samo se moramo malo uhodati. I nauciti prezivljavati neprospavane noci 😂 Sutra mi je trebao biti prvi pregled u TA, skupa s Karlom i Janom, ja se zalila kako su me narucili tek s 37+5, jer dotad mogu i roditi vec, ali nisam mislila da cu tad vec biti 2 tjedna s bebom 😅
    Danna drzi se, nadam se da cete brzo biti zajedno i da bebica lijepo napreduje. A to se oboruzaj strpljenjem i podrskom svih oko sebe. Proci ce i to ❣
    Monalisa sretno, vjerujem da je sve dobro 😊
    Nadam se da se sve drzite ok i cekamo nestrpljivo iduce jesenske bebe 😁 Ja navijam za svoje Traveller, Janu i Jambicu, ali i Mišić i Endzrue bi mogle tu uskoro 😝😁
    Puse svima ❤

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Missy88
    19. Kolovoz 2021. 17:10

Kiky 🥰

Imam i ja jedno glupo pitanje ali nemam pojma dal se jos koristi baby puder za djecu? Znam da se nekad to po guzu stavljalo. Drugi tjedan idem u kupovinu kozmetike za malenog pa neznam dal ce mi to trebati?

Ne treba puder, samo krema, a neki ni to ne stave svaki put, samo ako postoji neko crvenilo. I vlazne maramice se trebaju izbjegavati jer isusuju kozu, preporucuju samo vodu i blazinice.

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

plavabosanka
    19. Kolovoz 2021. 17:25

sunce7

plavabosanka

Ani92 poozz i vama. Baš ste krasne🥰💖
    Haru u kojem bi tjednu onda išla na carski? 39?

——

E da čula sam se danas s jednom ženskicom njoj su u DE prije 6 mjeseci radili vanjsko okretanje došli do boka i beba se nakon 20 sekundi vratila, na kraju joj se sama okrenula tek u 37 tjednu, i imala je prirodni porod, al isto kaže doktori odmah digli paniku. S tim da je njoj ovo treće dijete (jedan spontani u 23 tjednu ja mislim)

Ajme meni to toliiko strasno zvuci! Nadam se da ce nam se svima bebe okrenuti🙈🙏 pa bar pred ulazak u salu😂

I meni, a tek kad sam pogledala videe užas sva se naježim a i bebica se stisne čudno kao da osjeća šta gledam 🙈 nadam se i ja 💗 imaju nam bebice svoj stav već od sad šta će bit kasnije 😂😂

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

plavabosanka
    19. Kolovoz 2021. 17:38

Lady.D

Ajme koliko pregleda danas i sutra! Svim curama drzim 🤞 da sve bude super. 🍀
    Buba Bublica,kao sto cure kazu, javi se doktoru da budes mirna.
    Kiky,ma preslatke su tenisice i trakica za dudu. 🥰 Sto se tice tih brojeva mini cipelica, ja sam kupila Converse i iskreno nisam uopce gledala koji je broj jer su mi bile preslatke. Znam da su kao za nehodace, al ne znam dal ima vise brojeva ili su univerzalne. Morat cu pogledati sto pise na kutiji.
    Monalisa,saljem pozitivne misli! Sve ce to biti dobro, mora! 🤞
    Ani92, divna si! Uzivaj! 🤩
    Sto se tice pustanja trudnica, dozivjela sam jedino sada na moru. Setali smo od restorana do restorana i nigdje nije bilo mjesta, a vani valjda 40° i konacno naisli na jedan…pitamo jel imaju stol, zena sto radi tamo valjda je vec vidjela da sam gladna, iznemogla i nervozna i kaze: ajme, naci cemo neki stol za vas. Ipak ste trudnica, pa necete biti gladni. 🤗🤭

Pogledaj pa nam javi obavezno 😅💗
    Jooj super pa vas je pustila. Ja sam nekako u Hrvatskoj imala osjećaj kao da nitko ni ne primjećuje da imam trbuh jer je tad bio još dosta mali. Znam da sam bila dva puta u banci i čekala na red, sva sreća pa sam mogla sjesti i onda mi kasnije kuma kaže da šta nisam rekla da sam trudnica da imamo prednost je ona stalno tako i da su je svuda puštali. Ja nekad umirem na kasi ne zbog čekanja reda već zbog maske glupe, kad bi mi dali da ju samo malo spustim već bi mi lakše bilo. 

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

Lady.D
    19. Kolovoz 2021. 17:52

Plavabosanka i ostale cure koje zanima. Conversice sto sam uzela su EUR 17 broj. Pitanje je samo kada ce to moci nositi? Nekako sumnjam da su za tek rođene bebe. 😂
    Klub secer, pronasla sam recept za fake pizzu koja je gotova za 15-20 min. Zamjena za tijesto su tikvice. I rade se male pizzete.
    Na tikvice stvaite sve sto inace volite na pizzi. Evo fotka mojih pizzeta i link za recept:
    https://ibb.co/jhHFR8k
    https://www.recepti-vio.com/mini-pizze-od-tikvica/
    Secer dva sata nakon mi je bio 4,9. 👌 

• sunce7
    19. Kolovoz 2021. 18:32

Moja tvrdoglava beba ipak zauzima polozaj za prirodan porod🎉🎉 nismo imali ultrazvuk vec samo vaginalni pregled i ctg i prema vaginalnom pipkanju🤯 glava je bebi prema dolje. Ja sam bila uvjerena da se nije okrenula, al ocito ne znam gdje je sta😂Tako da sve cure ima jos fore i za vas😍😍 
    Ne znam ni tezinu ni duzinu bebe kako nije bilo ultrazvuka,kaze zbog malog razmaka od zadnjeg. Ali sve ok, zeljezo mi je i dalje nisko😅, a ja sam na plus 7.5 kg☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.