Dobro jutro, drage zene! Nocas je hitnom carskim rezom stigla i moja Amelia. ❤️ Ona je dobro, samo su mi ju nakratko pokazali, kasnije ce mi ju donijeti.
Misic pa Cestitaaaammmm.. Neka je zdrava I ziva, 🤩😍🤩😍.. Bome djevojcice su krenuleee 😁😍😍😍 brz oporavak mamita 😙😙🤗🤗
Pisi Nam kad stignes 💗💗💗
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Hvala vam!! 🤗🤗🤗
Nocas oko 1 sam imala veliki izljev krvi pa sam odmah odmarsirala u bolnicu. Tamo su prvo mislili da nije bas tako strasno i stavili me na ctg koji nije pokazivao trudove. Onda su mi isli raditi vaginalni pregled i nisu nista vidili od krvi. Ustanovili su da sam otvorena 2 prsta i odmah radili uzv na kojem je uocena abrupcija posteljice (dr je odmah pomislio na to jer nije bilo trudova, a ja sam mu rekla da osjecam kontinuiralu laganu bol). I to je bilo to - odmah su me isli pripremiti za hitan carski, na stolu sam bila u roku od 10 min.
Ona je dobro, Apgar 10/10, 3190 g i 48 cm. ❤️ I jaaako je glasna, prava mala lavica. 🥰
Ajme Mišić čestitam.
Jesu ti rekli zašto je došlo do abrupcije posteljice? Je bilo sve ok do sad?
Hvala vam!! 🤗🤗🤗
Nocas oko 1 sam imala veliki izljev krvi pa sam odmah odmarsirala u bolnicu. Tamo su prvo mislili da nije bas tako strasno i stavili me na ctg koji nije pokazivao trudove. Onda su mi isli raditi vaginalni pregled i nisu nista vidili od krvi. Ustanovili su da sam otvorena 2 prsta i odmah radili uzv na kojem je uocena abrupcija posteljice (dr je odmah pomislio na to jer nije bilo trudova, a ja sam mu rekla da osjecam kontinuiralu laganu bol). I to je bilo to - odmah su me isli pripremiti za hitan carski, na stolu sam bila u roku od 10 min.
Ona je dobro, Apgar 10/10, 3190 g i 48 cm. ❤️ I jaaako je glasna, prava mala lavica. 🥰
Čestitaam 😍😍🥰🥰
Lucija 16.12.2021.💗
Cestitke Mišić na prekrasnoj curi 🥰💞 ..ajme krenilo je kod nas bas lipo, zanima me koja je sljedeca 😍
Cure ja na OGTT-u, odradila prvo vađenje krvi i popila glukozu, sad cekanje za drugo vađenje u 8 😏
Dobro jutro, drage zene! Nocas je hitnom carskim rezom stigla i moja Amelia. ❤️ Ona je dobro, samo su mi ju nakratko pokazali, kasnije ce mi ju donijeti.
Čestitam ❤❤❤❤ kada budes mogla napisi iskustvo
Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.
Misic cestitaaam😍😍 brz oporavak i da nam je Amelia ziva i zdrava😍 predivno ime😇
Lyra moja curka na 30 tjedana 1248g, uzv pokazuje 28+6. Ja sam više puta pitala dr je li sigurno sve uredu on je inzistirao kako je sve savršeno. Također na mjerama piše greška +/- 2 tjedna. Naredni pregled imamo sa 35 tjedana i radit ce color dopler uzv, ne znam je li to standardan uzv ili izuzetno rade pregled protoka zbog toga sto je manja bebica🤷♀️. Ne mogu nikako sve bebice biti jednake, koliko samo cura ima puno vece bebe. Sve ce nam stici zdrave, manje ili vece😄😄.
Misic cestitam🥳🥳
Čestitam Mišić nek je živa i zdrava, tebi brzi oporavak ❤️🎉
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji