Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MARELA
    19. Kolovoz 2021. 23:47

Lady.D

Cure, ne sjecam se da je bila neka slicna tema za razbibrigu…zanima me koje benefite i dobre strane ste primjetili u trudnoci kada je rijec o nekim fizickim promjenama?
    Ja sam odusevljena svojom kosom i tenom. Prije sam morala prati kosu svaka dva dana koliko se mastila, sada je dovoljno jednom tjedno, eventualno nekad dva puta. Koza na licu skoro mi nije bila tako cista, nema niti jednog pristica ili akne. Skuzila sam i da mi dlacice na nogama ne rastu tako brzo i kao da ih ima manje. E da i konacno imam cice. 🤭
    Sve me strah kad rodim na sto cu liciti, kad se sve vrati na staro. 😂😂😂
    Da cujem vas! 😉🧐

Tocno, kosu sada perem svake prijestupne, i zaboravim vec kad sam zadnje prala😄a inace 1-2x tjedno.
     Ostalo...a ne znam, ne mogu se pohvalit da me poljepsalo🙃neke trudnice bas procvatu, meni krade zadnje atome snage😜al mozda je i do roka trajanja😅😅

• MARELA
    19. Kolovoz 2021. 23:52

daniella2207

Dali jos koja muci muku s hemoroidima😔😔inace ih nisam nikad imala,prije 2 tjedna sam dobila jedan vanjski i uzasno me svrbio koristila sam hemopip plus i svrbez je prestao ali se nije povukao tako da sam i dalje koristila kremu,od jucer jos jedan novi i neizdrzivo je koliko to svrbi ,od jutros koristim neku mast za hemoroide,nocas nisam uopce spavala od toga😔😔 ima tko neki savjet ?

Nda, ta nezgodna tema...meni se aktivirao prije koji tj vanjski, valjda od tezine 😩 nemam neki savjet...sto je vani, s kremicom se sigurno nece vratiti unutra, ona samo ublazi smetnje. Ja se poslije ovog poroda planiram raspitati za laserski tretman...navodno zadnjih par godina ima novijih metoda...😐

Rita37🤰
    19. Kolovoz 2021. 23:55

Lady.D

Cure, ne sjecam se da je bila neka slicna tema za razbibrigu…zanima me koje benefite i dobre strane ste primjetili u trudnoci kada je rijec o nekim fizickim promjenama?
    Ja sam odusevljena svojom kosom i tenom. Prije sam morala prati kosu svaka dva dana koliko se mastila, sada je dovoljno jednom tjedno, eventualno nekad dva puta. Koza na licu skoro mi nije bila tako cista, nema niti jednog pristica ili akne. Skuzila sam i da mi dlacice na nogama ne rastu tako brzo i kao da ih ima manje. E da i konacno imam cice. 🤭
    Sve me strah kad rodim na sto cu liciti, kad se sve vrati na staro. 😂😂😂
    Da cujem vas! 😉🧐

Takodjer kosa i ten blistaju.. Perem je 1x na tjedan.... (dobro prije T sam 2x tjedno)... Nokte imam duge koliko god pozelila zdrave prvi put u zivotu.. Nisam imala niti jednu glavobolju.... (Inace me glava bolila nakon pranja kose i ako i malo pokisnem...)  Dlačice sporije rastu takodjer... Ali ih imam po trbuhu vise nego prije....   Osjecam se ispunjeno svaki dan... Dosta sam sama sebi... Nisam nervozna istisnki uzivam... 

Rita37🤰
    20. Kolovoz 2021. 00:05

MARELA

daniella2207

Dali jos koja muci muku s hemoroidima😔😔inace ih nisam nikad imala,prije 2 tjedna sam dobila jedan vanjski i uzasno me svrbio koristila sam hemopip plus i svrbez je prestao ali se nije povukao tako da sam i dalje koristila kremu,od jucer jos jedan novi i neizdrzivo je koliko to svrbi ,od jutros koristim neku mast za hemoroide,nocas nisam uopce spavala od toga😔😔 ima tko neki savjet ?

Nda, ta nezgodna tema…meni se aktivirao prije koji tj vanjski, valjda od tezine 😩 nemam neki savjet…sto je vani, s kremicom se sigurno nece vratiti unutra, ona samo ublazi smetnje. Ja se poslije ovog poroda planiram raspitati za laserski tretman…navodno zadnjih par godina ima novijih metoda…😐

Imam i ja vanjske od prije ... Zadnji 6-7g me nisu bolili znaju nekad kao izac al valda nisu upaljeni jer ne bole me uopce... Stolica mi je i dalje redovna... Ocekujem sa njima frku nakon poroda od posljedica poroda.. A za sada imam ih kao da i nemam..  ( uvela sam u naviku nakon velike nuzde obavezno pranje ili bar vlazne maramice ako sam negdje a ne kuci)... I od kad tako radim ja problema nemam... Mozda je slučajnost Al drzim se toga jer vidim da sam dobro. 

plavabosanka
    20. Kolovoz 2021. 00:34

Love2021

Gotova sa pregledom. Beba je teška 2100g. Još je uvijek poprečno okrenuta i to nekako ukoso da su joj noge skroz dolje lijevo a glava prema pupku. Rekla je da se teoretski može do 38tt okrenuti ali teže iz ovog položaja😏 Dezorijentirana je na mene jer sam se i ja tako rađala a i danas jedva lijevo od desnog razlikujem😂
    Plavabosanka i Mila12 jesu vama rekli do kad se može beba okrenuti?

Hahaha sad znam zašto jedva razlikujem lijevog od desnog i sva sam smušena, to je jer sam se i ja rađala naopako 🤣🤣 ma moja dobro da me nije potjerala iz ordinacije, ja joj uvijek budem zadnji pacijent i onda valjda jedva čeka da završi. Nešto je trabunjala u 35tjednu bi trebala onda moraju izvoditi okretanje ako ne uspije, a to je ipak proces za koji treba vremena i priprema i ništa više nije objasnila 😡
    Ja neki dan frku digla jer bebač nije okrenut vidim ima nas još kojima su bebe svojeglave 💖🎈

I eto tvoja bebica u 32 tjednu teška koliko moja u 34,a doktorica rekla da je to okej. Ne kužim zašto su kod Lyraa digli frku isto 🤷🏼‍♀️

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

plavabosanka
    20. Kolovoz 2021. 00:41

Neka curka je prije nekoliko stranica pitala za onaj digitron za izračunati kilažu i to. Ja sam našla ovaj danas jer sam tražila koliko je dugačak bebač jer mi nikad ne kažu upišu samo kilažu. Jest malo nezgodno jer nije na naški al prevoditelj i ide 😂😂 a i ovako su sve kratice latinski https://www.gravidanzaonline.it/calcola-on-line/calcola-lunghezza-feto

-----
    Rita37 kako ti izdržiš piti te tablete? Navodno ih se treba natašte a to mi je najgore 😔 jel ti loše sjednu na želudac? 

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

Rita37🤰
    20. Kolovoz 2021. 01:18

plavabosanka

Neka curka je prije nekoliko stranica pitala za onaj digitron za izračunati kilažu i to. Ja sam našla ovaj danas jer sam tražila koliko je dugačak bebač jer mi nikad ne kažu upišu samo kilažu. Jest malo nezgodno jer nije na naški al prevoditelj i ide 😂😂 a i ovako su sve kratice latinski https://www.gravidanzaonline.it/calcola-on-line/calcola-lunghezza-feto

—–
    Rita37 kako ti izdržiš piti te tablete? Navodno ih se treba natašte a to mi je najgore 😔 jel ti loše sjednu na želudac?

Ja ih pijem vec godinama (obilne menge sve odnosile) izmjenila ih nekoliko ferro sanol podnosim jedino ispravno piti.. A ostale sam pila na pun zeludac... Inace nebi islo.... Iskreno ja samo kad svaki mj dobijem jednu dozu infuzije željeza  onda  je sve perfekt...  A sa tabletama tesko popravim stanje sa njima mogu samo održavati ako je vec dobro... Pricat cu sa doktoricom nezz sto mogu dobivat u trudnoci... Za sad sam na ferro sanol........  Inace imam nizak ferritin (rezervu zeljeza).. A hemoglobin obicno ok...al evo danas je sve ispod granice nije alarmantno al je ipak nisko.... Pij sa Juice uvijek i ako ne ide na prazan pojedi nesto.     Nema se tu izbora bas... Sretno

❤️

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    20. Kolovoz 2021. 03:45

Moj sa 31+6 imao 1730gr 🤷 rekao mi da je sve oke...sad imam pregled 25.08. i bit cu 34+6 i kilaza bi trebala.otprilike da bude oko 2500gr kako po skolski pise....pa vidjet cemo..

Ja ne mogu da spavam...🤦

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Mišić
    20. Kolovoz 2021. 06:06

Dobro jutro, drage zene! Nocas je hitnom carskim rezom stigla i moja Amelia.  ❤️ Ona je dobro, samo su mi ju nakratko pokazali, kasnije ce mi ju donijeti. 

Jana25
    20. Kolovoz 2021. 06:09

Mišić

Dobro jutro, drage zene! Nocas je hitnom carskim rezom stigla i moja Amelia. ❤️ Ona je dobro, samo su mi ju nakratko pokazali, kasnije ce mi ju donijeti.

Mišić 🥰🥺 čestitam na malenoj curici 🥰❤
    Brz oporavak zelim 🥰
    Kad budes mogla, piši nam 😁

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.