Dečki prednjače debelo u broju al cure su nam odvažne , hrabre i tvrdoglave 💪💪💪
Mišić znala sam, hvala ti na dobivenoj okladi samo ne znam koja mi je nagrada 🤣🤣🤣
Čestitam ti draga od ♥️ i brz oporavak želim. Djevojčici predivnog imena zelim dobro doslicu. Nek je živa i zdrava ♥️💜😍🥰🎉🎉🎉🎉
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Neka curka je prije nekoliko stranica pitala za onaj digitron za izračunati kilažu i to. Ja sam našla ovaj danas jer sam tražila koliko je dugačak bebač jer mi nikad ne kažu upišu samo kilažu. Jest malo nezgodno jer nije na naški al prevoditelj i ide 😂😂 a i ovako su sve kratice latinski https://www.gravidanzaonline.it/calcola-on-line/calcola-lunghezza-feto
—–
Rita37 kako ti izdržiš piti te tablete? Navodno ih se treba natašte a to mi je najgore 😔 jel ti loše sjednu na želudac?
Ja ih pijem vec godinama (obilne menge sve odnosile) izmjenila ih nekoliko ferro sanol podnosim jedino ispravno piti.. A ostale sam pila na pun zeludac… Inace nebi islo…. Iskreno ja samo kad svaki mj dobijem jednu dozu infuzije željeza onda je sve perfekt… A sa tabletama tesko popravim stanje sa njima mogu samo održavati ako je vec dobro… Pricat cu sa doktoricom nezz sto mogu dobivat u trudnoci… Za sad sam na ferro sanol…….. Inace imam nizak ferritin (rezervu zeljeza).. A hemoglobin obicno ok…al evo danas je sve ispod granice nije alarmantno al je ipak nisko…. Pij sa Juice uvijek i ako ne ide na prazan pojedi nesto. Nema se tu izbora bas… Sretno
❤️
Uhh ti onda bome imaš patnje sa tim željezom. Meni je hemoglobin nizak, feritin nemam pojma 🤷🏼♀️ i sad vidim da u Mutterpassu stoji i leukos+. To pretpostavljam da su neke bakterije 🤔
Morat ću početi uz jelo bolje i da 50%djeluje nego da ga preskačem. Hvala i tebi sretno 💗🤗
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Mišić, kakve divne vijesti!
Želim ti brz oporavak , a Amelia nek nam je zdrava i sretna! ❤️☺️
Kako su curke krenule stizati, baš je sve blizu 😱😁
'21. 💙
'24. 💛
Mišić cestitam ti od srca, brz i bezbolan oporavak ti zelim, a malenoj Ameliji da bude sto zdravija. 😊🥰💞
Mi bili u shoppingu jucer, leda su mi katastrofa, 3 i pol sata smo mi shoppingirale, svasta nam je nas sincic dobioo. 😊
Imate u pepcu tetra pelene, 10 kn 3 komada, ja uzela odmah 4 pakiranja pa nek se nade, isto tako veliki peskiric za 50 kn, onaj sa kapuljacom. A i set za njegu(cetka, cesljic, skarice i grickalica) je 9 kn. Isplati se otici tamo. Svekrva kupila ogradicu u magic baby za 330 kn, dobili unutra poplun, navlaku za jastuk i jos nesto nisam sigurna..a i ona podloga za previjanje ima u pepcu za 18 kn, tako da vi koje niste isle u shopping preporucujem da odete uskoro, mi smo jedva nasli velicine, od 62 do 74 su mu kupovale, kazu vec je sad krupniji neka njemu vecih stvari. 😂
I nasla sam spavacice, ali obicne u kiku za 60-70 kn, kupila 3 komada i uzela si 2 grudnjaka za dojenje, plakala sam skoro posto su skupi, ali predivni. 😁
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Inače dobro jutro ženice 😊
Imam neke obveze, pa prije njih kratko javljanje.
Čestitam svima na dobrim pregledima jučer, isto želim svima i danas ♥️🍀
Monalisa jako mi je žao sto prolazis kroz stres sada... bolje da te prate i da si pod nadzorom, curka ako bude i morala vani prije vremena biti ce sve savršeno u redu ♥️ uz tebe smo 🤗🤗🤗🤗
Kiky divno je, evo nesto i naše . Baby puder je meni zakon. Uvik ga imam doma za djecu a bome i nas 👍
https://ibb.co/s3Dfk3Q 🥰
Mateja2602 mislim da bi nekih 14/15 ili cak 13/14 bio najmanji broj za sam početak hehe
Haru sve zlo bilo u carskom.... Bolje i tako nego da se patite sa okretom vanjskim ili nedaj Bože porodom na zadak.
Ani92 divna si trudnica 🥰🥰🥰
Missy pomalo. Nije to lako. Uzivaj u svom smotuljku 🥰
Sunce bravo za okretanje nase tvrdoglave bebe 🤭🤭👍💪🎉
Mila12 onda si nam ti sljedeca , cekamoooo 🥰♥️
MARELA ne znam sta bi ti rekla za indukciju, razmisljala sam dosta o tome i nisam nista pametnija. Na ljetnicama ima dosta pozitivnih primjera iste
Sanja hvala ti na utjesi. Bit Ce sve u redu kod mene i tebe, sigurna sam 🤞🤞🤞🤞💙💙
Lyraa meni to zvuci kao super kilaza. Bas nije lako biti trudnica danas sa svim tim uzv pregledima i procjenama koje se razlikuju od dr do dr 😒
Mateja31 koristim za izračun duzine i tezine ovaj link koji je plava Bosanka stavila 👍
I evo jedna slika pošto smo ja i baby L. usli u 8mj. 💙
https://ibb.co/Wkq8BvZ
Nadam se da nece jos puno rast 😅 jer cu puknut ko dinja!
Mišić cestitam ti, drago mi je ds je sve ok s njom, drzite se, brz oporavak ti zelim. Ime je prekrasno ❤❣
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Jutroo ženice. Mi smo danas relativno dobro spavali, samo sam u nekp doba išla u wc. I osjetila sam noćas kako spavam na lijevom boku da kao da me žulja nešto mislim da sr malac odgurivao. Evo i sad lupa i javlja da je budan, a tek je devet🙈🤗 što se tiče grudnjaka za dojenje njih sam dobila od jedne ženice nisu neki lijepi, al poslužiti će jer kad vidim kolko su skupi smrači mi se🤣🤣 A što se tiče ostale kupovine u Pepcu mi smo uzeli jastučić i dva ona kompleta s nogavicama (kak se to zove? Onesie?) jer je sve bilo ljetno baš mi krivo. Al dobro nek sad malo i drugi kupuju 😂😂
Mišić jaooo čestitam na malenoj princezi lavici 🎈🎁 i želim ti brz oporavak. 💗💗😘 Super da je na kraju sve dobro prošlo i da si uspjela ostati smirena u tom trenutku. Ja da krv vidim prvo bi u nesvijest padala, inače ju ne mogu vidjet🤣
I malena mi se čini skroz okej sa kilažom🤗 šta su rekli u vezi posteljice, kako je došlo do toga?
Monalisa drži nam se i samo pozitivno. Ja vjerujem da će to sve bit dobro💖🥰
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
I pošto već imamo 3 bebe red je da se otvori nova tema
https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/jesenske-bebe-2021-91701
💜💙
Ispisite puno stranica , i čekajte nas 🥰
Inače dobro jutro ženice 😊
Imam neke obveze, pa prije njih kratko javljanje.
Čestitam svima na dobrim pregledima jučer, isto želim svima i danas ♥️🍀
Monalisa jako mi je žao sto prolazis kroz stres sada… bolje da te prate i da si pod nadzorom, curka ako bude i morala vani prije vremena biti ce sve savršeno u redu ♥️ uz tebe smo 🤗🤗🤗🤗
Kiky divno je, evo nesto i naše . Baby puder je meni zakon. Uvik ga imam doma za djecu a bome i nas 👍
https://ibb.co/s3Dfk3Q 🥰
Mateja2602 mislim da bi nekih 14/15 ili cak 13/14 bio najmanji broj za sam početak hehe
Haru sve zlo bilo u carskom…. Bolje i tako nego da se patite sa okretom vanjskim ili nedaj Bože porodom na zadak.
Ani92 divna si trudnica 🥰🥰🥰
Missy pomalo. Nije to lako. Uzivaj u svom smotuljku 🥰
Sunce bravo za okretanje nase tvrdoglave bebe 🤭🤭👍💪🎉
Mila12 onda si nam ti sljedeca , cekamoooo 🥰♥️
MARELA ne znam sta bi ti rekla za indukciju, razmisljala sam dosta o tome i nisam nista pametnija. Na ljetnicama ima dosta pozitivnih primjera iste
Sanja hvala ti na utjesi. Bit Ce sve u redu kod mene i tebe, sigurna sam 🤞🤞🤞🤞💙💙
Lyraa meni to zvuci kao super kilaza. Bas nije lako biti trudnica danas sa svim tim uzv pregledima i procjenama koje se razlikuju od dr do dr 😒
Mateja31 koristim za izračun duzine i tezine ovaj link koji je plava Bosanka stavila 👍
I ja sam probala sad izmjerit, po stranici je 40 cm malisan nas vec. 😁
Taman da dobije jos 10 cm do kraja i eto ga ko sendvic iz fast fooda. 😂
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji