Monalisa Mogu mislit da se osjecas grozno ali kao sto i cure kazu pokusaj misliti pozitivno. Danas je sve napredovalo tako da imaj vjere u doktore i u bebicu i bit ce sve u redu❤
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Ja sam u petrinjskoj na policiji isla preko reda, ostalo mislim nigdje.. ali nije mi to toliki problem. Veci mi je problem kad imam bebu ili manjeg todlera tipa godinu dvije koji su nestrpljivi, gladni, nervozni.. e onda i trazim da me puste ali ne kuzim kako bi cijeli red u ducanu rade slusao njegovo deranje nego da me pusti. Stariji malac i ja smo jedno vrijeme bili sami i svugdje sam ga morala voditi, i to da ne puste mene u ducanu s 3 stvari i ocito nervoznim malim djetetom mi.je uvijek bio uzas.
Tako da, osobno na trudnice ne obracam tolko paznju al roditelje s bebama i jako malom djecom uvijek pustim
Ma ja sam isla u 6.mj po osobnu, lik me stvarno htjeo pustiti da cekam po toj sunjari vani, s tim da je bilo jutro, ali je stvarno vruce bilo..a i muz i ja smo uvijek pustali trudnice, starije i obitelj s malom djecom ispred nas, pogotovo ako imaju sto kazes 3 stvari koje bi kupili, ali izgleda nije mi se vratilo to..jedino sam kod doktorice opce prakse dozivjela i to samo jednom da mi se starija zena ustala, to je negdje prije bilo, ali reko necu sjedit samo vi sjedite, i ovako po cijele dane sjedim. 😂
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Monalisa nemam sta drugo nadodat sto vec cure nisu rekle. U lijepim si tjednima i sigurna sam da ce na kraju sve biti dobro sa bebicom.😇 drz se😘
Haru Dobar komad bebice😍
Ani92 poozz i vama. Baš ste krasne🥰💖
Haru u kojem bi tjednu onda išla na carski? 39?
------
E da čula sam se danas s jednom ženskicom njoj su u DE prije 6 mjeseci radili vanjsko okretanje došli do boka i beba se nakon 20 sekundi vratila, na kraju joj se sama okrenula tek u 37 tjednu, i imala je prirodni porod, al isto kaže doktori odmah digli paniku. S tim da je njoj ovo treće dijete (jedan spontani u 23 tjednu ja mislim)
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
——
E da čula sam se danas s jednom ženskicom njoj su u DE prije 6 mjeseci radili vanjsko okretanje došli do boka i beba se nakon 20 sekundi vratila, na kraju joj se sama okrenula tek u 37 tjednu, i imala je prirodni porod, al isto kaže doktori odmah digli paniku. S tim da je njoj ovo treće dijete (jedan spontani u 23 tjednu ja mislim)
Da. Naručili bi me u bolnicu dan-dva prije 39.tjedna, obavili pretrage i onda sa 39 tjedana na carski. Naravno sve pod uvjetom da se gospodin ne okrene i nešto ne krene samo od sebe do tada.
'21. 💙
'24. 💛
vidim da ste potale koliko je sada bebiica, po uzv nesto vise od 1200g, ali mjere trbuscica zaostaju 3 tj, mjere glavice i femura odg tjednima, ali su zbijeni organi u trbuscicu zato moraju pratiti i da ovo sam isla po drugo misljenje i ista stvar kao i prvo, od pocetka mjere trbuscica zaostaju ali nije bilo panike, prvo je bilo 5 dana pa nismo stvarali paniku, pa 2 tj, eto sada skoro 3 tj zostaje u razvoju, hvala vam na podrsci i nadam se da sve bude oke na kraju 😔❤
——
Ajme meni to toliiko strasno zvuci! Nadam se da ce nam se svima bebe okrenuti🙈🙏 pa bar pred ulazak u salu😂
Monalisa, vjerujem da će sve biti dobro i držim🤞
Netko je pitao o visokom nošenju, al dok sve pročitah zaboravila sam tko 🤦♀️ ugl, ja mislim da nosim visoko, odnosno trbuh počinje ispod ruba grudnjaka odmah i navečer me taj dio zateže i neka čudna bol se javlja, kao da se rastežu tu neki mišići za koje inače ne znam da postoje... Ujutro bude sve ok, al nakon cijelog dana najradije bi skinula grudnjak jer me sve stisce (kod svekrve i svekra smo u posjetima pa to nije opcija) 😅
🙋♀️30🙋♂️30
➕ 5.2.2021. 💙
Sto se posjeta tiče, mislim da bi najradije da smo sami dva tjedna, ali vidjet ćemo sve kad dođe vrijeme. Možda ću se super osjecat pa ću i htjet da nam dođu, a možda neću pa ću im reći da se vidimo za koji tjedan 😃 mi smo daleko od svih naših tako da ako dolaze to ne bi moglo bit na sat-dva vremena pa da ih pošaljem kući, a opet razumijem da će svi htjet vidjet unuka čim prije... evo ne znam ni sama kako ću 😅
🙋♀️30🙋♂️30
➕ 5.2.2021. 💙
Ajme koliko pregleda danas i sutra! Svim curama drzim 🤞 da sve bude super. 🍀
Buba Bublica, kao sto cure kazu, javi se doktoru da budes mirna.
Kiky, ma preslatke su tenisice i trakica za dudu. 🥰 Sto se tice tih brojeva mini cipelica, ja sam kupila Converse i iskreno nisam uopce gledala koji je broj jer su mi bile preslatke. Znam da su kao za nehodace, al ne znam dal ima vise brojeva ili su univerzalne. Morat cu pogledati sto pise na kutiji.
Monalisa, saljem pozitivne misli! Sve ce to biti dobro, mora! 🤞
Ani92, divna si! Uzivaj! 🤩
Sto se tice pustanja trudnica, dozivjela sam jedino sada na moru. Setali smo od restorana do restorana i nigdje nije bilo mjesta, a vani valjda 40° i konacno naisli na jedan...pitamo jel imaju stol, zena sto radi tamo valjda je vec vidjela da sam gladna, iznemogla i nervozna i kaze: ajme, naci cemo neki stol za vas. Ipak ste trudnica, pa necete biti gladni. 🤗🤭
Sortiraj odgovore
Najstariji