Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ela32
    04. Svibanj 2020. 08:11

slatke_brige

Jutro curke. Imam pitanje. U kakvim ste odnosima sa svekrvama? Jel budete dale djete na ruke iz prve svima ili samo muž i vi? Budete dale dolazak u bolnicu cijelom čoporu?

Ja sam u odlicnom odnosu sa svekrvom, obozavam tu zenu a i ona se prema meni ponasa kao prema svom djetetu.imamo savrsen odnos. Sto se tice bolnice, ona ce svakako doci jer radi u bolnici pa ce mi moci donjeti cim nesto zatrebam.a u posjete ce jos doci muz i moja mama i to je to.ne zelim biti u kontaktu sa previse ljudi odma cim rodim da ne pokupim nesto od njih i prenesem na bebicu. Kuci isto tako.samo moja i muzeva obitelj moze doci prvih mjesec dana.poslije 40-ak dana ostali.

• ela32
    04. Svibanj 2020. 08:16

bulba

Tea drži se❤️❤️❤️❤️ Nakon oporavka želim ti jednog malog batmana uz tebe.
    Cure imam pitanje ako neka zna. Moja bebica se suoer razvija no imamo problem. U 12 dana od pregleda do pregleda cerviks mi se smanjio sa 36mm na 29mm. Doktor kaže lagano mirovanje a ja sam u panici, zar to nije puno. Bojim se da će se još smanjivati i da ću ili na serklazu ili strogo mirovanje pa do kad izdržimo. Zna li koja nešto o tome?

Nemoj se pretjerano brinuti.meni je od 12tjedna skracen cerviks i otvorena 1 prst.isto mi je doktorica rekla samo da malo vise mirujem i ne dizem nista tesko. Meni je 4.trudnoca pa je to normalno da bude malo popusteno vec sve dolje. I od 12.tjedna stoji na tome, nije se nista mjenjalo. a pored troje djece u kuci i muz na poslu do 5 nije da bas mogu puno mirovati.jedino nejdem u neke bas dugacke setnje i ne obavljam neke pretjerane fizicke aktivnosti.

Vita26
    04. Svibanj 2020. 08:28

Tejic divan stomačić 🌞🌞🌞😘

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

• LoMa
    04. Svibanj 2020. 08:32

Cerviks ja sam isto od pregleda do pregleda spustila cerviks od 40 na 35, isto mi je rekla da malo smanjim tempo (35 mi je bio u 18.tjednu jel)...a ne znam, ne dižem uopće nešto teško od početka trudnoće, tlacim sve oko sebe da mi nose, a tempo kao tempo...po kući imamo neke radove pa tu i tamo nešto napravim, ali ništa previše...mislim da je netko od cura napisao info danje neka donja granica za taj cerviks oko 22 čini mi se? Da se to tad ne treba uzrujavati...

Vita26
    04. Svibanj 2020. 08:32

Tea
    Zelim vam puno snage i brz oboravak,jako mi je zao 😔😔❤️Držite se

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

• vitae
    04. Svibanj 2020. 08:34

Hip_Hopsica

Cure, zamolila bih za pomoć… naime u 1. trudnoći me na 11+5 zacvikalo od išijasa da se jedno tjedan dana nisam mogla pomaknuti… sad se scenarij ponavlja. 😪
    Iako se više pazim jer znam kako sam završila prošli put bol se pojačava. Jedva hodam, a sinoć se nisam mogla pomaknuti sa wc školjke. Muž mi gaće oblačio i dizao me i pridržavao da se nekako dovučem do kreveta… ma užas.
    Jel ima neka neki savjet? Iskustvo? Prijedlog za fizijatra… trenutno pokušavam čim više ležati i kljukam se sa normabelima, lupocetom i stavljam hladne obloge…

Kod mene je ista situacija. Kod svakog naglog pokreta, posebno nakon ležanja je osjecaj kao da netko zabija noževe u leđa. Ujutro se sama ne mogu ustati bez pomoci mm ali kada se natjeram setati bude mi lakse, sve dok opet ne legnem. Tada se agonija ponavlja.

• LoMa
    04. Svibanj 2020. 08:35

Bolnica ja ni ne znam kak to danas ide, ko inače dolazi, ko ne dolazi...muž će svakako doći, vjerojatno s njim i svekrva..a sad hoće li i moji dolaziti pojma nemam 👀 mislim, meni bi bilo drago da dođu, ali nek oni sami odluče...
    Svekrva ja sam sa svekrvom isto u super odnosu, živimo kat iznad njih i mogu na nju računati...pogotovo kaj se tiče kuhanja, dućana i obavljanja tak nekih stvari...ostalo nekak bi htjela sama polako...ne bi htjela ni da mi ni ona ni mama budu sa mnom po povratku iz bolnice. Mislim da će nam to i ovako biti dovoljan stres i sve novo, ne treba nam još netko sa strane...

• bulba
    04. Svibanj 2020. 08:43

Ela mislim da ti ne trebaš imati razloga za brigu jer nije prva trudnoća. Kažu da se to i očekuje kad si drugorotka.
    Loma navodno je do 25 mm normalno i ne smatraju to problemom. Mene su otpustili iz bolnice s uputom da pola sata dnevno smije šetati ostalo mirovanje. Mene je splasilo jer je sa 36mm palo na 29 mm u deset dana. Sad je veliki upitnik sto će se dogoditi do sljedećeg pregleda. Sve sam iščitala i cure dođu do termina ali bas uz strogo ležanje. Najbitnije je da se je otvaramo ali kako se skraćuje cerviks tako se lagano otvaraš. Nadam se da će nam biti sve u redu. Kako to da su tebi tako rano mjerili? Ovo ti je prva trudnoća?

https://lilypie.com/Maternity_code.php#

Bosco
    04. Svibanj 2020. 09:06

Tea2807

Cestitam svima na trbusima lijepim i velikim, uspjesnim pregledima i saznanju spola. Nezelim kvarit lijepe vjesti ali sam obecala javit se. U cetvrtak u 3popodne sam zaprimljena u vinogradsku. Nakon 80h muke, agonije i patnje, 3 gela i 14 inekcija olsitocina izgubili smo svog malog batmana. Sad je na ljepsem mjestu, htjeli smo ga nazvat Patrik, i odlucili smo da kad s vremenom dode decko, nece se tako zvat. Maknite me sa liste termina, zelim vam i dalje svu srecu i uspjesnu skolsku trudnocu. Ljubim vas sve ♥️♥️♥️

Saljem podršku i zagrljaje, zelim vam da sto prije vaš mali anđeo dobije brata ili sestru te da vas čuva od gore.  Drzite se, isplacite i da brzo postane bar malo lakše. 😥😘

Marta14
    04. Svibanj 2020. 09:08

Tea ❤️
    Slatke brige Mislim da u danasnje vrijeme mozemo biti sretne ako nam muz uspije doc 😁Kad sam rodila prije 6godina dosao mi je muz i mama ali ona jedva jer nisu pustali puno ljudi posto su bebe u sobama isto. S druge strane cimerici je dosao copor jer joj je mama med sestra, i znate kako to ide.. Meni je to bilo bljak i na moju ionako slomljenu psihu jak udarac.

Uglavnom ja ne radam u Hr tako da nece nitko doc jer nisu tu, ali da moze primila bih samo mamu i gotovo.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.