Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nicole12
    03. Svibanj 2020. 14:45

Zel, ma znam ja to sve, ali je strah jednostavno jači od mene, možda zbog hormona 🤷🏻‍♀️ Pitala u ljekarni ona samo pročitala sta piSe u uputstvima, a dr ne zna,nikad čula za tu biljku. Stvarno sam izabrala pravu nitko ništa ne zna o njoj! Zašto nisam mogla piti šipak kao i svi ljudi, a ne posebni čaj za proljev 😭

Ninche9
    03. Svibanj 2020. 14:52

Rosha preljepa slika
    Halila moj ima 3 godine, jos ne shvaca bas sve oko bebe, zna da ce dobit njegov kinderbet i zna oponasat kak ce plakat. Kad me mazi po trbuhu pokaze pupak i kaze tu je beba.. Bas se veselim sto ce dobiti drustvo
    Trudnoca mi leti, u prvoj sam sve analizirala, citala, proucavala usudujem se reci i previse fantazirala,
    Sad ne stignem nista i drzim se onog da mi bude sto jednostavnije, prakticnije i povoljnije.
    U prvoj trudnoci sam pratila svaki znak trudnoce i tegobu, sad se na nis ne zalim kad ni ne primjetim da me nesto boli, smeta, muci osim naravno psihe i hormona 
    Tad mi je bio cilj uzivati u trudnoci icprozivjeti je sto posto, a sad puuno vise mislim na samu bebicu i kad ce mi doci

Napokon 2804
    03. Svibanj 2020. 14:57

Cure koje su pocele osjecat bebu, gdje je točno osjećate? Ja imam osjećaj da nekako nisko osjetim... Jedno 4 prsta ispod pupka... 

Rosha
    03. Svibanj 2020. 15:01

Zel

Rosha i ja planiram u Petrovu. I prvi put sam išla tamo, u rađaoni su svi bili divni, u sobi isto tako… Naravno da ima svakakvih sestara, ali me to ni najmanje nije diralo, u većini su one dobre spremne pomoći. To je moje iskustvo, znam da ih ima i drugačijih, ali na kraju sve je individualno. Čak sam tamo morala ostati 10 dana jer je beba gubila na težini, ali sam bar usavršila dojenje… Tako da samo treba biti pozitivanIpak,jako me zanimaju friška iskustva iz Petrove!

I ja sam prvi put rodila u Petrovoj prije cca 3 godina i bas imam pozitivno iskustvo, da ne kazem da mi je bilo i lijepo! 😄
    Bas sam zato i pitala, jer i mene zanimaju friška iskustva... cure javite koja je tamo radala! 
    Nekak imam filing da ljudi imaju predrasude prema toj bolnici-rodilistu a ne znam zasto 🤔

Napokon 2804
    03. Svibanj 2020. 15:04

ana1305

Napokon, da, tako i ja osjetim ispod pupka kao da se ispremece nesto 😂 cak se i vidi dok lezim kako se pomice. danas se iznad pupka gnijezdila bebica dok sam lezala. Bas, bas sam u cudu kako je i jako aktivna i kako se to i vidi.
    U utorak idem na pregled i imam osjecaj da se nista ne bojim kad vidim koliko je beba zivahna, vjerujem da je sve u redu odmah :)

Kod mene se jos ne vidi, a muz sa nestrpljenjem ceka kad ce se vidjeti, i ne osjetim ga onako redovito, nego kako koji dan... Evo danas me je npr do sad 2 puta lupio i to je to...
    Jedino moram konstantno na wc pa imam osjećaj da je pritisnuo mjehur

Vita26
    03. Svibanj 2020. 15:25

ana1305

Napokon, da, tako i ja osjetim ispod pupka kao da se ispremece nesto 😂 cak se i vidi dok lezim kako se pomice. danas se iznad pupka gnijezdila bebica dok sam lezala. Bas, bas sam u cudu kako je i jako aktivna i kako se to i vidi.
    U utorak idem na pregled i imam osjecaj da se nista ne bojim kad vidim koliko je beba zivahna, vjerujem da je sve u redu odmah :)

Koliko si trudna?

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

03. Svibanj 2020. 16:47

Ja osijecam bebu isto nekad niže pogotovo navečer a preko dana zna biti ispod pupka uglavnom kad se umirim bude dosta aktivan .. 

• ela32
    03. Svibanj 2020. 17:30

Ja osjecam bebu jako nisko, skoro na rubu gacica. Ne osjetim je svaki dan jednako cesto.ima dana kad lupa po cijele dane (nekad mi bude takav osjecaj kao da radi u stomaku kolutove 😂😂). A nekad ju ne osjetim cijeli dan, tek navecer kad legnem i smirim se.

• LoMa
    03. Svibanj 2020. 19:09

Ja isto osjetim bebu ima već evo tjedan dana, uglavnom je to tak ispod pupka odmah, danas ko se čini da je možda i u visini pupka bilo ujutro...osjećam ju i ujutro i preko dana, a pogotovo navečer...muž još ništa ne osjeća, mislim da sam i ja tek danas možda osjetila prema van...inače sve rošada unutra 😂

klupko_srece
    03. Svibanj 2020. 19:10

Pozdrav curke.dugo nisam pisala.... Malo sam pratila ljetne bebe.... Konačno da sam na godišnjem pa na bolovanju poslije toga. Pa mogu pisati... 😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.