Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hip_Hopsica
    04. Svibanj 2020. 14:58

Tea2807 stvarno mi je žao... nadam se da ćete se čim prije oporaviti fizički i psihički. Ako možemo mi tu bilo kako pomoći samo se javi... Ako se trebaš izjadati,  izspovati... što god.
    Znači to je bio pravi porod?!?
    Ja sam danas bila na toj bowen terapiji zbog išjasa al slabo je to ili ništa pomoglo. Idem opet u srijedu i nadam se najboljem... Sve pokušavam, valjda će nešto upaliti.
    A danas u 16h imam pregled kod ginekologice... mislim da će raditi mini anomaly, uzet briseve i nadam se da će mi izvaditi krv za Nifty. Uglavnom,  držite fige da to dobro prođe... 

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

bebacica
    04. Svibanj 2020. 15:14

Demetria guglaj Bobanovu tortu. Meni je odlicna 🎂
    Hip_Hopsica probaj i osteopatiju. Meni je bilo bolje nakon samo jednog tretmana.
    Tea stvarno mi je zao. Zelimo ti bez oporavak i drzi se 🙏

Marta14
    04. Svibanj 2020. 15:20

Hopsica 🤞🤞

• SmileA
    04. Svibanj 2020. 15:34

Onka i Hip_Hopsica sretno cure danas na pregledima!😃🤞🍀🙏

🌈💙👣🙏

jasamja
    04. Svibanj 2020. 16:21

Tea2807 jako mi je žao da ste sve ovo morali proživljavat ☹️ drži se,oporavi se i hrabro naprijed 😊❤️
    Sto se tice pregleda kad imate kombinaciju vaginalno i preko trbuha,kako ide obučene unutra? Možda glupo pitanje ali pripremam se za idući pregled pa da znam kako postupat. 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

04. Svibanj 2020. 16:25

Jasamja Neznam kako kod drugih ali ja se skinem jer mi vaginalno pregleda da li sam zatvorena i iscjedak i vaginu pogleda a ultrazvuk preko trbuha.. evo ja bas idem na pregled sada

• ela32
    04. Svibanj 2020. 16:26

jasamja

Tea2807 jako mi je žao da ste sve ovo morali proživljavat ☹️ drži se,oporavi se i hrabro naprijed 😊❤️
    Sto se tice pregleda kad imate kombinaciju vaginalno i preko trbuha,kako ide obučene unutra? Možda glupo pitanje ali pripremam se za idući pregled pa da znam kako postupat.

Ja obucem suknju.dok me pregledava vaginalno malo ju podignem i poslije toga se prebacujem na krevet gdje me gleda preko trbuha pa ju samo malo spustim.

Marta14
    04. Svibanj 2020. 16:26

Jasamja ja se skinem jer prvo pregleda vaginalno. Onda me dolje pokrije sa necime do koljena i napravi ultrazvuk 

Napokon 2804
    04. Svibanj 2020. 16:29

Kod moje se na stolu za vaginalno izvuce neki dio di stavim noge i onda gleda preko trbuha... Budem cijelo vrijeme gola od struka na dole

nada23
    04. Svibanj 2020. 16:40

Ja prilikom svakog pregleda dobijem ogrtač tako da s njim obavim vaginalni pregled a onda se presvučem u svoju robu i samo malo spustim hlače za uzv preko trbuha. 
    Onka i Hip Hopsica veselimo se lijepim vijestima i slikicama 🍀😍

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.