Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Napokon 2804
    03. Svibanj 2020. 21:42

https://ibb.co/vdBXgMb
    Prvi je biskvit su keksi i nutela, puding od jagode i jagode sa gustinom, a drugi je keksi i maslac, puding od cokolade i borovnice... Nisam od kolaca, i ne volim ih pravit, a volim jesti, a ovo nemam sta zajebat.... 

Tejic uspješno objavljena slika 😂 i prekrasan pupo 😍

tashee7
    03. Svibanj 2020. 22:09

Kako nas je lijepo gledati ovakve s trbusima 😊
    Cure koje osjećate pokrete, imam pitanje. Kakva vam je učestalost pokreta? Ja svog osjetim najviše  navečer kad prilegnem pred tv, i to oko pupka, a preko dana ako normalno sjednem onda kao da se javi ali dosta nisko 

Napokon 2804
    03. Svibanj 2020. 22:22

tashee7

Kako nas je lijepo gledati ovakve s trbusima 😊
    Cure koje osjećate pokrete, imam pitanje. Kakva vam je učestalost pokreta? Ja svog osjetim najviše navečer kad prilegnem pred tv, i to oko pupka, a preko dana ako normalno sjednem onda kao da se javi ali dosta nisko

Kod mene je tek početak pokreta i to je uglavnom navečer ili kad se bas bas fino najedem i legnem... Recimo maloprije sam gledala koncert Marije Serifovic pa je jedno 20ak minuta malac se vrtio po stomaku... I to sam mislila slucajno, i pokusala sam sa drugim pjevacima i ne, ne reagira, a cim nju pustim, evo ga... 

Demetria
    03. Svibanj 2020. 22:31

Hvala vam, definitivno ću onda neki čokoladni plus maline to nam je najdraža kombinacija. 
    Pupice su predivne. 
    Probati ću u utorak kad se inače slikam staviti od 14 do 18 tjedna :)

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Zel
    03. Svibanj 2020. 22:42

Joooj Napokon, kakvi kolačiii!! Izgledaju prefino, ja bi sad probala obadva

Hip_Hopsica
    03. Svibanj 2020. 23:05

Cure, zamolila bih za pomoć... naime u 1. trudnoći me na 11+5 zacvikalo od išijasa da se jedno tjedan dana nisam mogla pomaknuti... sad se scenarij ponavlja. 😪
    Iako se više pazim jer znam kako sam završila prošli put bol se pojačava.  Jedva hodam, a sinoć se nisam mogla pomaknuti sa wc školjke. Muž mi gaće oblačio i dizao me i pridržavao da se nekako dovučem do kreveta... ma užas.
    Jel ima neka neki savjet? Iskustvo? Prijedlog za fizijatra... trenutno pokušavam čim više ležati i kljukam se sa normabelima,  lupocetom i stavljam hladne obloge...

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

03. Svibanj 2020. 23:09

Ja osijetim navečer i to uvijek nisko nekad malo vise ali rijetko... preko dana se zna nekad javit ali vise ne nego da ali dobro još je početak za neke češće i jače udarce od ovih koje trenutno osijetim.

Cure lijepeeee su vam tibe hehe sve smo se zaokružile 🤗🤗

Napokon 2804
    03. Svibanj 2020. 23:19

Hip_Hopsica

Cure, zamolila bih za pomoć… naime u 1. trudnoći me na 11+5 zacvikalo od išijasa da se jedno tjedan dana nisam mogla pomaknuti… sad se scenarij ponavlja. 😪
    Iako se više pazim jer znam kako sam završila prošli put bol se pojačava. Jedva hodam, a sinoć se nisam mogla pomaknuti sa wc školjke. Muž mi gaće oblačio i dizao me i pridržavao da se nekako dovučem do kreveta… ma užas.
    Jel ima neka neki savjet? Iskustvo? Prijedlog za fizijatra… trenutno pokušavam čim više ležati i kljukam se sa normabelima, lupocetom i stavljam hladne obloge…

A da odes na hitnu? Mislim nije dobro toliko se kljukat tabletama... Stvarno nemam iskustva sa time, ali ne bi na svoju ruku ista radils

Princess Mimi
    03. Svibanj 2020. 23:40

Hip_Hopsica

Cure, zamolila bih za pomoć… naime u 1. trudnoći me na 11+5 zacvikalo od išijasa da se jedno tjedan dana nisam mogla pomaknuti… sad se scenarij ponavlja. 😪
    Iako se više pazim jer znam kako sam završila prošli put bol se pojačava. Jedva hodam, a sinoć se nisam mogla pomaknuti sa wc školjke. Muž mi gaće oblačio i dizao me i pridržavao da se nekako dovučem do kreveta… ma užas.
    Jel ima neka neki savjet? Iskustvo? Prijedlog za fizijatra… trenutno pokušavam čim više ležati i kljukam se sa normabelima, lupocetom i stavljam hladne obloge…

Lupocet+normabel ako je neizbježno
    Jastuk između koljena dok ležiš na boku
    Na što tvrđoj podlozi ležati 
    Izbjegavaj kupke i vruću vodu kod tuširanja.
    Čim popusti kreni sa laganim vježbama za leđne mišiće.
    I definitivno se konzultirati s doktorima. 

Ninche9
    04. Svibanj 2020. 00:01

Hip hopsica probaj staviti topli oblog da se misici malo opuste, mozda pomogne toplina 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.