Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta14
    03. Svibanj 2020. 19:12

I ja sam nisko osjecala do prije dva dana, a osjecam ju vec dosta dugo.. I isto prvih tjedana nisam svakodnevno osjecala. 

Marta14
    03. Svibanj 2020. 20:35

Ana a kojem tjednu odgovaraju bebine mjere? 

Tejic
    03. Svibanj 2020. 20:52

Evo moj prvi pokusaj uploadanja slike pa da vidimo jel uspjelo 🙈 😅
    https://ibb.co/NLLkdLJ

Demetria
    03. Svibanj 2020. 20:53

Ima li tko ideju za neku tortu koja je ok za nas trudnice? 
    Uskoro nam je oboma rođendan pa razmišljam šta napraviti. Slabo radim kolače i torte jer me strah od samonele i nema čega drugog.
    Možda neki čokoladni biskvit bez jaja i maline 😍

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

nada23
    03. Svibanj 2020. 20:59

Demetria

Uskoro nam je oboma rođendan pa razmišljam šta napraviti. Slabo radim kolače i torte jer me strah od samonele i nema čega drugog.

Možeš napraviti bilo koji kolač/tortu koji sadrži jaja koja su termički obrađena kuhanjem/pečenjem. Ja sam neki dan pravila ledeni vjetar sa jagodama i bananama. 😊

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

nada23
    03. Svibanj 2020. 21:02

Rosha i Tejic baš su vam slatki trbuščići! 😍😍😍

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Talija
    03. Svibanj 2020. 21:06

Predivni trbuscici cure! 🥰
    Vezano uz komplikacije i slanje na HZZO, do 5. u mjesecu mozemo poslati za isplatu u tom mjesecu?

• SmileA
    03. Svibanj 2020. 21:29

Talija

Predivni trbuscici cure! 🥰
    Vezano uz komplikacije i slanje na HZZO, do 5. u mjesecu mozemo poslati za isplatu u tom mjesecu?

Talija do 5-og u mjesecu se salju doznake za prethodni mjesec, a isplata za taj prethodni mjesec onda bude do 19-og 

🌈💙👣🙏

Halila
    03. Svibanj 2020. 21:30

Mana_Mare

Demetria

Mislim da kad su jaja u biskvitu nema straha, to se ionako pece. Ako bas volis vocne kolace, mileram torta sa sumskim vocem, meni odlicna i jednostavna 😋

Slažem se. Ili ferrero. Ja ju često radim za rođendane, jako je jednostavna, a svima je prefina. Ako baš hoćeš bez jaja, ima onaj crnac bez jaja pa ga možeš u kalupu za tortu ispeci.

Marta14
    03. Svibanj 2020. 21:34

Ili neki od sira.. A podloga keksi..
    Ali svakako mozes sa obradenim jajima.
    Tejic 😍
    Ana da onda mozes racunati po datumu zaceca posto pase ali svakako nije ti prevelika razlika 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.