I ja sam nisko osjecala do prije dva dana, a osjecam ju vec dosta dugo.. I isto prvih tjedana nisam svakodnevno osjecala.
Evo moj prvi pokusaj uploadanja slike pa da vidimo jel uspjelo 🙈 😅
https://ibb.co/NLLkdLJ
Ima li tko ideju za neku tortu koja je ok za nas trudnice?
Uskoro nam je oboma rođendan pa razmišljam šta napraviti. Slabo radim kolače i torte jer me strah od samonele i nema čega drugog.
Možda neki čokoladni biskvit bez jaja i maline 😍
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Uskoro nam je oboma rođendan pa razmišljam šta napraviti. Slabo radim kolače i torte jer me strah od samonele i nema čega drugog.
Možeš napraviti bilo koji kolač/tortu koji sadrži jaja koja su termički obrađena kuhanjem/pečenjem. Ja sam neki dan pravila ledeni vjetar sa jagodama i bananama. 😊
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Rosha i Tejic baš su vam slatki trbuščići! 😍😍😍
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Predivni trbuscici cure! 🥰
Vezano uz komplikacije i slanje na HZZO, do 5. u mjesecu mozemo poslati za isplatu u tom mjesecu?
Predivni trbuscici cure! 🥰
Vezano uz komplikacije i slanje na HZZO, do 5. u mjesecu mozemo poslati za isplatu u tom mjesecu?
Talija do 5-og u mjesecu se salju doznake za prethodni mjesec, a isplata za taj prethodni mjesec onda bude do 19-og
🌈💙👣🙏
Mislim da kad su jaja u biskvitu nema straha, to se ionako pece. Ako bas volis vocne kolace, mileram torta sa sumskim vocem, meni odlicna i jednostavna 😋
Slažem se. Ili ferrero. Ja ju često radim za rođendane, jako je jednostavna, a svima je prefina. Ako baš hoćeš bez jaja, ima onaj crnac bez jaja pa ga možeš u kalupu za tortu ispeci.
Ili neki od sira.. A podloga keksi..
Ali svakako mozes sa obradenim jajima.
Tejic 😍
Ana da onda mozes racunati po datumu zaceca posto pase ali svakako nije ti prevelika razlika 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji