Tea2807 nema riječi utjehe. Jako mi je žao. Dajte si vremena da odtugujete i budite si podrška. S vremenom će postati barem malo lakše. Drži se! ❤
Cestitam svima na trbusima lijepim i velikim, uspjesnim pregledima i saznanju spola. Nezelim kvarit lijepe vjesti ali sam obecala javit se. U cetvrtak u 3popodne sam zaprimljena u vinogradsku. Nakon 80h muke, agonije i patnje, 3 gela i 14 inekcija olsitocina izgubili smo svog malog batmana. Sad je na ljepsem mjestu, htjeli smo ga nazvat Patrik, i odlucili smo da kad s vremenom dode decko, nece se tako zvat. Maknite me sa liste termina, zelim vam i dalje svu srecu i uspjesnu skolsku trudnocu. Ljubim vas sve ♥️♥️♥️
Tea draga nasa.... Izdrži, pogotovo psihički.... Sad imate svog malog anđela koji vas čuva i štiti... Postoji prekrasna molitva, pa ako si vjernica, anđele čuvaru mili, svojom snagom me zakrili... Pokušaj, bit će ti lakše...
Izdržite oboje i doći ce vaše malo zlato..
Jer nakon kise UVIJEK dođe sunce.
It can't rain all the time!
Tu smo za tebe! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Svekrva, čujem ju jednom godišnje, isto toliko i vidim, muz nije u dobrim odnosima sa njom, jako duga priča, tako da čisto i skroz službeno...
Tea2807 zelin vam svu snagu ovoga svita, nadu i vjeru. Neka vrime ucini svoje, a Patrik ce za uvik bit uz vas. Cuvajte jedno drugo. 💓
Vidin sveKrive su na tapeti jutros :D ja se ne mogu pozalit, postupa sa mnom ko da san joj cer. Sigurno da ce mi bit od velike pomoci jer smo na istoj adresi, ali moja mama je ipak ona s kojom cu, uz muza, ponajvise dilit prve dane. Kad razmisljan unaprid, straj zbog corone ce sigurno utjecati i na babine, tj opcenito na dolaske. Bit ce vrimena za sve. Onako malo i krhko bice kad stigne iz bolnice, uz mene sa svojim potribama koje sada ne mogu ni pretpostavit, mislim da je najbolje ograničit posjete na najuzu obitelj.
Cure ja sam danas 19 plus 5 i kad zaboravim na grlić osjećam nenormalnu sreću jer osjećam bebu. Za sada je to bilo svega par puta u zadnja tri dana ali sam sigurna da je to to. Osjećam kao blage udarce ili neko neobično meskoljenje unutra. Sve se događa lijevo ispod pupka na različitim mjestima. Jel i vama tako?
Zna mi netko gdje je Isabela, nije se dugo javila?
https://lilypie.com/Maternity_code.php#
Bulba i meni je bilo lijevo skroz nisko u pocetku 😊😊
Isabela je mislim na zimskim bebama.
.
Moja svekrva bas i ne pokazuje neki interes, ona je vise posvecena sebi. Moj mali joj je 4ti unuk i nije se nesto pretrgla oko njega.. Ova mala je 5ta tako da ne ocekujem nesto od nje 😅
Mdne "muce" sogor i sogorica, evo koliko sam trudna nisam niti jednom dobila poruku od nje "kako si, kako ide?" al dobro to.. Nisu mi niti cestitali!! Ni meni ni muzu.. I dijete im je takvo, kad ga je baka pitala "A. ce dobiti bracu ili seku, sta kazes na to?" On je odgovorio, "kaj, kaj da kazem.. Sta me briga" To doma valjda cuje pa i on tako..
Cure, pisale ste o cerviksu. Na zadnjem pregledu koji sam imala oko 18. tjedna mi je izmjereno kako je 29 mm. Malo me je strah da se ne smanjuje rapidno do idućeg pregleda. Doktorica mi je rekla da je do 25 mm ok, bitno da što dulje bude zatvoren.
Da li je netko na komplikacijama zbog mirovanja iz ovog razloga?
Trenutno još radim (uredski posao) pa se bojim da ne šteti i dugotrajno sjedenje :(
Što se tiče svekrve, stvarno imamo ok odnos.
Što se tiče pomoći oko bebe kada stigne, nadam se pomoći mame, a bilo bi mi drago da i svekrva uleti ako bude željela. Prva mi je beba pa ću biti početnik u svemu :D
Inače, cure koje su imale Anomaly scan oko 20. tjedna, možete malo napisati kako izgleda taj pregled i da li traje duže? Mjere se organi i sl.? Doktorica mi nije rječita pa da znam što me čeka.
Hvala :D
Mona ja imam problem sa cerviksom i doslovno sam dobila upute krevet i pola sata dnevno blage tjelesne aktivnosti. Meni je na 18 plus 0 bio 36mm a na 19 plus 2 29 mm. Čini mi se kao popriličan pad. Doktor kaže da je to i dalje normalan nalaz ali ja sam bas isprepadana. Imala sam konizaciju i za očekivati je. Najmirnije bi bila da mi naprave serklazu jer ne znam sto mogu očekivati na sljedećem pregledu.
https://lilypie.com/Maternity_code.php#
Bulba potpuno susojećam. Mene je isto sada strah da li će se vidjeti pad na sljedećem pregledu koji budem imala i ako da, koliki će on biti :(
Čuvaj se ❤️
Pokušat ću i ja koliko mogu, dok mi ne propišu mirovanje ako bude potrebe za tim.
Sortiraj odgovore
Najstariji