Ja sad nešto razmišljam, za jaje treba onaj umetak za novorođenče ili ne? Sad to ne kužim baš
Cestitam svima na trbusima lijepim i velikim, uspjesnim pregledima i saznanju spola. Nezelim kvarit lijepe vjesti ali sam obecala javit se. U cetvrtak u 3popodne sam zaprimljena u vinogradsku. Nakon 80h muke, agonije i patnje, 3 gela i 14 inekcija olsitocina izgubili smo svog malog batmana. Sad je na ljepsem mjestu, htjeli smo ga nazvat Patrik, i odlucili smo da kad s vremenom dode decko, nece se tako zvat. Maknite me sa liste termina, zelim vam i dalje svu srecu i uspjesnu skolsku trudnocu. Ljubim vas sve ♥️♥️♥️
Jutro
Tea, zelim vam obilje snage. Maleni andjeo ce vas cuvati odozgo.
Pusa i veliki zagrljaj
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Cestitam svima na trbusima lijepim i velikim, uspjesnim pregledima i saznanju spola. Nezelim kvarit lijepe vjesti ali sam obecala javit se. U cetvrtak u 3popodne sam zaprimljena u vinogradsku. Nakon 80h muke, agonije i patnje, 3 gela i 14 inekcija olsitocina izgubili smo svog malog batmana. Sad je na ljepsem mjestu, htjeli smo ga nazvat Patrik, i odlucili smo da kad s vremenom dode decko, nece se tako zvat. Maknite me sa liste termina, zelim vam i dalje svu srecu i uspjesnu skolsku trudnocu. Ljubim vas sve ♥️♥️♥️
Tea bas sam te se jucer sjetila ❤️ drzite se i zelim vam brzi oporavak, znam da je tesko ali vrijeme ce donijeti svoje 💖💖💖
Princess Mimi nikak da pitam, kako su tvoja leda? Jesi mazala onim gelom i dal je sta popustilo?
Ja danas budna od 5h.. Prije spavanja sam bas jako osjetila bebicu i kad god bih se probudila sam osjetila pokrete pa se pitam jel to dijete uopce ista spavalo ovu noc 😅🙈
Tea2807, drži se! Želim ti svu sreću! Mlada si, želim da ovaj ružni period što ranije ostaviš daleko iza sebe, smogneš s vremenom jakosti za novi pokušaj! Vjerujem da će vaš anđeo paziti na buduću braću/sestre! 😘
Tea2807 žao mi je ❤💞
Želim vam puno nade,snage i zdravlja i neka vam kada dođe vrijeme za to dođe vaša rainbow baby 🌈💞❤
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Ne mogu ni zamislit kroz šta si prošla 😥 želim sreću i uspjeh u novom pokušaju i da što prije zacijele rane na srcu. Drži se 😘😘💜
Jutro curke. Imam pitanje. U kakvim ste odnosima sa svekrvama? Jel budete dale djete na ruke iz prve svima ili samo muž i vi? Budete dale dolazak u bolnicu cijelom čoporu?
Tea drži se❤️❤️❤️❤️ Nakon oporavka želim ti jednog malog batmana uz tebe.
Cure imam pitanje ako neka zna. Moja bebica se suoer razvija no imamo problem. U 12 dana od pregleda do pregleda cerviks mi se smanjio sa 36mm na 29mm. Doktor kaže lagano mirovanje a ja sam u panici, zar to nije puno. Bojim se da će se još smanjivati i da ću ili na serklazu ili strogo mirovanje pa do kad izdržimo. Zna li koja nešto o tome?
https://lilypie.com/Maternity_code.php#
Sortiraj odgovore
Najstariji