Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • justagirl2201
    04. Svibanj 2020. 09:09

Tea tako mi je žao :( drži se....

Marta14
    04. Svibanj 2020. 09:12

Napokon 2804

Ja sad nešto razmišljam, za jaje treba onaj umetak za novorođenče ili ne? Sad to ne kužim baš

Trebalo bi biti skupa, ne moras posebno kupovati. Imamo strucnjake za jaja 😁 pa ce ti bolje reci ali moje je imalo za novorodence. 

Marta14
    04. Svibanj 2020. 09:16

Sto se posjete kod kuce tice.. Ja nisam bas blizu da mogu doc dva sata i otic doma. Ali nisam ni daleko, 3 sata od Zagreba, ako im se bas dolazi mogu ujutro i otic navecer.. Ovisi koliko su komotni..
    .

Princess Mimi
    04. Svibanj 2020. 09:37

Tejic, nisam na kraju uzimala gel jer sam naišla na oprečna mišljenja na internetu. Ovaj tjedan imam uzv i pregled pa ću pitati svog ginekologa. 
    Uglavnom mirujem, ali svaki dan radim i vježbe za jačanje leđa i ide na bolje, samo moram jako paziti ali na to sam navikla jer su moji problemi otprije (disk hernija)
    Slatke brige ja nisam u nekim bliskim odnosima sa svekrvom. Imale smo nesuglasica ali sada smo korektno 😅 
    Što se tiče posjeta, doći će nam moja mama,
    a ostali kad se ja dobro oporavim, kroz mjesec dana ili kad ćemo biti spremni 😊 Muž i ja smo skupa tako odlučili❤️

• SmileA
    04. Svibanj 2020. 09:38

Tea2807

Cestitam svima na trbusima lijepim i velikim, uspjesnim pregledima i saznanju spola. Nezelim kvarit lijepe vjesti ali sam obecala javit se. U cetvrtak u 3popodne sam zaprimljena u vinogradsku. Nakon 80h muke, agonije i patnje, 3 gela i 14 inekcija olsitocina izgubili smo svog malog batmana. Sad je na ljepsem mjestu, htjeli smo ga nazvat Patrik, i odlucili smo da kad s vremenom dode decko, nece se tako zvat. Maknite me sa liste termina, zelim vam i dalje svu srecu i uspjesnu skolsku trudnocu. Ljubim vas sve ♥️♥️♥️

Tea2807 bas sam si mislila na tebe ovih dana, zao mi je da si se uz svu bol jos morala i tako izmuciti, ovo je pretesko uopce za procitati😢😢 zelim ti sto brzi oporavak i fizicki i psihicki, i da sto prije budes bolje!❤️❤️saljemo velike zagrljaje 🤗😘😘😘😘

🌈💙👣🙏

• SmileA
    04. Svibanj 2020. 09:46

Cure sto se tice bolnice zbog situacije s koronom i najava da bi se na jesen jos jace mogla vratiti, biti cu sretna ako uopce bude mogao muz samnom jer mi je to velika zelja da to samnom prode. Sto se tice posjeta u bolnicu mislim da bi samo svoje roditelje zeljela tamo tih dana jer oni su mi sve..a odnos sa svekrvom je super evo kako sam na mirovanju skuha stvarno svaki dan sad dok je doma bila iako ne zivimo zajedno i inace se dobro slazemo, tako da kad rodim ocekujem je doma medu prvima da vidi unuka, a takoder i drugu ovako bliznju obitelj, sogoricu i neke prijatelje. Sad sve ovisno o situaciji kakva ce biti🤷

🌈💙👣🙏

nada23
    04. Svibanj 2020. 09:53

Tea2807 jako mi je žao. 😔 Želim vam snagu za krenuti dalje, a mali Patrik će uvijek biti s vama i čuvati vas. ❤️

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Ketty1309
    04. Svibanj 2020. 09:58

Tea2807 što god napisala neće pomoći. Žao mi je i želim ti puno snage da sve izguraš i dođeš do svojeg cilja : zdrave bebice u svom naručju.
    Cure, bušice su vam preslatke i baš se vidi koliko sve uživamo u njihovom rastu. 
    Svina želim ugodan dan i uspješne preglede ako tko ide. 😘

tashee7
    04. Svibanj 2020. 10:05

Tea2804, šaljem ti puno zagrljaja! 

04. Svibanj 2020. 10:08

Tea2807 jako mi je žao sto ti se to dogodilo.. tuga je neizmjerna i nema rijeci koja može utješiti majku koja izgubi svog anđela. On je sada na boljem i ljepšem mjestu sa drugim bebicama koje nisu uspijele doći na svijet. Puno snage i sreće želim za ubuduće . Šaljem puno pusa i veliki zagrljaj 😢❤️

Sto se tiče bolnice voljela bi da moj zaručnik bude pri porodu ako će biti moguće kao sto nam i je to najveća želja da prođemo skupa. Mislim da će moja mama i njegovi posto živimo na istoj adresi biti jedini u početku koji će moći vidjeti bebu. Kasnije ako sto i same kažete kad vidimo da smo spremni i da je situacija moguća da bez posljedica prođe posjet ćemo zvati i druge. 

Sa svekrvom sam u super odnosima posto nema kćer samo dva sina je rekla da sam ja kao njena kćer koju nije imala. Stvarno nam je odnos perfektan i neću se žaliti. 

Mi smo danas na pregledu u 16:30 pa se javimo kako će proći. Jedva čekam da ga ponovo vidim. Svaki pregled sve veća sreća i iščekivanja.

Želim svima da provedu lijep i ugodan dan ❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.