Bok curke. Kile prva trudnoća startala sa 65 udebljala se 20 kg. I ostala zbog dojenja na 85 sad imam 87.9 kg. S tim da sam uvijek bila jača što genetika što prehrana 😏
url=https://lilypie.com]
LoMa ma nije prestrasna brojka.. Ja san se doduse isto ajme sokirala kad san vidila kilazu na prvom pregledu. Najteza san ikada, ko sta san vec bila pisala. Samo se nadan da nece krenit naveliko sada kad je proslo pola puta. Na dane se osjecan super, na dane koma. Oduvik san jace grade, nikad salasta, ni sada se tako ne osjecan ali vaga je svoje rekla 😂🤪
Mara1992 ma dobro je to sve, neka prolazi trudnoća uredu. Ti imas dite iza sebe, ja san prvorotkinja. Zelimo jos dice, valjda nece puno kg ostat a i ako ostane, ima gorih stvari u zivotu. Zelin postic toliko da se ne osjecan tromo i da me ne boli kicma. To me sve pocelo bolit kako su kg isle gori.
Eto naslo se nas par blizu stokilašica hahahha sala cure, nek smo mi i nase bebe zive i zdrave. Os
Ostalo je sve pisma 😌💃
Cure
Netko je nekakav,na to utjecat ne mozemo,ima puno i do karaktera kako posle trudnoca ,Hocemo skidati kg ili necemo.za to treba puno zirtve ,ja u prvu tostala trudna sa 50kg i dobila 20kg vratila De u 2godine opet na staru kg sa trećim trudnoćom isto tako udebljala i uzspjela skinuti do 55kg visoka sam 164 sad sam trudna 13+2 i imam60kg i znad da cu jos dobiti min 15kg .
Posle cu razmisljati o kg jer najvaznije. Je bebica i moramo biti svjesne da tjelo se mjenja .
Bi ce to sve super
A tu imam i godine i sve ostalo,jednostavno
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Evo i mene spavalica, jutro svima! Trbuh još ne bi slikala, još se nije zaokruži, više je šlaufast pa izgleda ful čudno, kao da sam malo napuhnuta čekam veće tjedne.
Zel dobrodošla😘
Ne znam ko je pitao za zatvor, kod mene još sve super po tom pitanju, ali imam rezervu ako bude problema. Mama mi je imala veeelikih problema s tim pa sam našla na netu da se par suhih šljiva natopi preko noći u toploj vodi i ujutro čim ustaneš popiješ su vodicu i pojede šljive i njoj je pomoglo puno, bez ikakvih lijekova ide sad normalno na wc. I pila je to jednom tjedno neka 2 mjeseca i više joj ne treba, popravila se probava. Eto,ja planiram tako ako mi bude trebalo.
https://lilypie.com/Pregnancy_codemini.php?n=1=https://lilypie.com]
Evo da vam javim za HZZO: nije mi trebao nikakav zahtjev, poslala im papire mailom, javili se povratno nakon 5 minuta da je sve zaprimljeno i da im tako nastavim slati sve dok traju Juhuu! Sad sam i službeno komplicirana
A kad smo kod kila, startala sam s 80 kg na 165 cm, došla na -6 jer mi se sve gadilo, a posebno slatkiši (ajme, nikad nisam mislila da će se to meni dogoditi), ali sad se polako sve vraća natrag (kako apetit, tako i kile)...čekam idući pregled da me pošteno izvažu, mislim da sam sad na 78! I napokon mi polako prestaje mučnina kad perem zube..skužila sam da je to do paste s fluorom pa sam nabavila bez toga i sad je bolje.
Dobro jutro zenice, imala sam katastrofa noć, vratila sam sam se do pola 5, bas mi je bilo tesko i osjećala sam se kako god da se namjestim da sam bez zraka. Fuj osjećaj
-plan za danas, cim naidem malo prostačiti rucak (pravit cu bolonjez) i onda raskrcit sve, jer muz planira praznik rada iskoristiti za krecenje i generalku stana (što da ne, moze, ja cu iz kreveta gledati 😂😂😂)
- cura koja je bila na OP želim brz oporavak, oprosti mozam mi radi ko.. Jedva da znam kak se ja zovem...
- hemeroidi, ja imam cepice sto mi je dr prepisala i s obzirom da idem na wc svaka 2,3 dana, tako oh i stavljam, da me podmazu😂 isto sam milijun puta krvarila nakon nuzde jer bude tvrdo i osjećaj da me razdere..
- trenutno pomaze izrazito masno, klupcic pod nogama i vlazne maramice koje mogu u wc, da ki brisanje ne bude bolno
- ja cu svoju pupu objaviti tamo navece kad se napapam pa bude lijepi veliki 😍 opet ne znam tko je objavio sliku, ali se sjecam da je prekrasan pupo
- kilogrami, ne sekirajte se, gledajte to tako da je bitno da ste bi i vase bebe zdravi, i da se sve lijepo razvija... U ni jednom trenutku se ne opterećujem sa njima, kolika budem, budem, skinut cu ih nekad ako mi budu smetali... Tako da opustite se i uživajte u hrani maksimalno, kad se bebi rodi, bit cete sretne ako uspijete popiti kavu dok je topla i završiti obrok... Tako da don't worry be happy!
Vita26 - utrogestan, kaze gin da ako treba i do kraja trudnoce🤦♂️😥 da to moram uzimati preventivno zbog prve trudnoce koja je zavrsila miss ab. 😕
I sad sam radi tog jos i gljivice dobila pa ga odsada pijem, ne vise vaginalno.
Dal ima koja piercing na pupku? Ja ga danas morala skinuti, vidim da mi se upalilo malo oko rupice 😕
Vita26 - utrogestan, kaze gin da ako treba i do kraja trudnoce🤦♂️😥 da to moram uzimati preventivno zbog prve trudnoce koja je zavrsila miss ab. 😕
I sad sam radi tog jos i gljivice dobila pa ga odsada pijem, ne vise vaginalno.
Dal ima koja piercing na pupku? Ja ga danas morala skinuti, vidim da mi se upalilo malo oko rupice 😕
Dobar dan cure! 🌸
Imam ja piercing na pupku, zasad je sve okej, ne mislim ga skidat još. Čitala sam da neke zene do dana poroda ga imaju, skinu taj dan, pa vrate. 🤭
Za komplikacije, meni je ovo drugi mjesec da dobivam naknadu.. Samo posaljem papir od ginekologa i to je to? Poslala sam prije 2 dana, jos nema odgovora. Prosli mjesec uopce mi se nisu javili , a sjeli mi novci.
Tejic
Imam ja pirsing ,koj skidala uvjik na pocetak trudnoce i vracam kad se malo oporavim nakon poroda .
Ali i ja znam da ima zena koje nose cjelu trudnocu.
Joooj do kraja trudnoce utrice 😕😕ja se nadam da necu morati bas do kraja.kako podnosiš kad pijes?meni se manta od njih uzasno
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji