https://ibb.co/9vbcJcH
Evo moje tibe danas s 19+5 i 3kg u plusu
Dajte malo trbuscice da vidimo kako smo se zaokruzile
Poz novoj clanici i curki koja je dns imala pregled, ne mogu se sjetit imena zablokirao mi je mozak, steta da nije vidjela spol, ni meni s 15tt nije vidjela
Kopiram mail:
Sve potrebne dokumente molim Vas da nam dostavite na e-mail:[email=pisarnica-split@hzzo.hr]pisarnica-GRAD@ hzzo.hr[/email]
- izvješće o privremenoj nesposobnosti i spriječenosti za rad (doznaka)
- potvrda o plači na obrascu ER-1
- ugovor o radu
- broj vašeg tekućeg računa
°
Isto sam vitamine pila predvečer, sad ih pijem sat vremena iza doručka pa nema mučnine.
°
Isto kao i napokon kad se mučim stavim nešto pod noge kao da čučim
°
Laku noć svima!
Sve ovo sta je zapisano plus zahtjev koji su mi sa zavoda poslali na mail..taj zahtjev sam ispunila i prilozila
Poz novoj clanici i curki koja je dns imala pregled, ne mogu se sjetit imena zablokirao mi je mozak, steta da nije vidjela spol, ni meni s 15tt nije vidjela
Hvala..nadam se da ce vidjet spol na drugom pregledu..ja i mm smo bas nestrpljivi
Znam da je već bila tema, ali lijepo vas molim da mi pomovite, što vam je najbolje pomoglo protiv zatvora? Muku mučim. 😣 Donat mg ne pomaže baš ništa.
Ajme zatvor..uzas..u pon sam prokrvarila (bas jako) i dobila hemoroide..sa zatvorom se mucim od pocetka..probala sve nista nije pomagalo..jedno 2 tjedna mi je pomagao kivi i chia sjemenke u jogurt pa pojest ujutro..danas mi je doktorica prepisala neki sirup (pije se svaki dan ujutro i pomaze za stolicu-bas je na recept) i mast za hemoroide..sutra cu ih podignut u ljekarni pa cu znat rec za par dana kakvo je stanje i da li taj sirup djeluje
Kopiram mail:
Sve potrebne dokumente molim Vas da nam dostavite na e-mail:[email=pisarnica-split@hzzo.hr]pisarnica-GRAD@ hzzo.hr[/email]
- ugovor o radu
°
Isto sam vitamine pila predvečer, sad ih pijem sat vremena iza doručka pa nema mučnine.
°
°
Laku noć svima!
Sve ovo sta je zapisano plus zahtjev koji su mi sa zavoda poslali na mail..taj zahtjev sam ispunila i prilozila
Možda je to sada tako, ali ja sam sredinom ožujka otvarala komplikacije prvi puta i poslala im sve ovo što su me tražili jer sam ih prvo kontaktirala na [email=ppp@hzzo.hr]ppp@hzzo.hr[/email] pa su mi ovako gore napisano odgovorili.
S tim da kad pademija popusti moram dostaviti originale doznaka.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
😻😻😻
Kopiram mail:
- ugovor o radu
°
°
°
Laku noć svima!
Možda je to sada tako, ali ja sam sredinom ožujka otvarala komplikacije prvi puta i poslala im sve ovo što su me tražili jer sam ih prvo kontaktirala na[email=ppp@hzzo.hr]ppp@hzzo.hr[/email]pa su mi ovako gore napisano odgovorili.
S tim da kad pademija popusti moram dostaviti originale doznaka.
Ja sam isto otvorila komplikacije krajem ozujka putem maila i poslalai su mi taj zahtjev koji trebam ispuniti..i svaki mjesec zajedno s doznakama moram ispunjavati taj zahtjev i slati..mozda je u Pu drugacije..tko ce znati..evoni slika zahtjeva
https://ibb.co/Gp1VvnQ
Dobro jutro cure. Nije me dugo bilo tako da sam nekih 100 stranica u zaostatku ali trudim se nadoknaditi.
Ja sam vam u petak završila na hitnoj operaciji slijepog crijeva. Usput su našli i krvavi miom pa su to nešto čistili. Sad sam doma na oporavku. Još me sve dosta boli i ne mogu puno hodati ali ide na bolje.
Čestitke svima na lijepim pregledima. Rastu bebe a bome i mi s njima 😊😊
Sortiraj odgovore
Najstariji