Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina 29
    30. Travanj 2020. 15:52

Ja sam danas ravno 14 tt. I sa kilažom sam ista ko i na početku a možda i manje imam.. Slabo jedem.. Još mi je i mučno a apetit slab.. 
    Imam 79 kila na 177 cm. Ostalo mi od prve trudnoće nešto na trbuhu.. Pa imam viška.. Ali ne brine me.. Nije strašno bar za sada

Princess Mimi
    30. Travanj 2020. 15:54

Hvala cure na lijepim riječima 🥰 
    Majica je iz Mama Nove 💙
    Jelkra design sam bas gledala neki dan na Instagramu, fora su im stvari, ali me strah naruciti naslijepo 🙈

Princess Mimi
    30. Travanj 2020. 15:57

Tejic, Mamaroo ce nam kupiti moj tata, ali je rekao da ne bi uzimao online nego u ducanu, jer ima različitih verzija a mi bi najnoviju. Mislim da je West gate spominjao 😄

Tejic
    30. Travanj 2020. 16:36

Princess Mimi

Tejic, Mamaroo ce nam kupiti moj tata, ali je rekao da ne bi uzimao online nego u ducanu, jer ima različitih verzija a mi bi najnoviju. Mislim da je West gate spominjao 😄

Gledam Mamaroo vec tjednima i cekam da ukinu međužupanijske propusnice da mogu u ZG u shoping 🙈 isto tako želim pogledati i kolica i kindice uzivo da mogu vidjeti velicinu materijal i sve ostale specifikacije.
    Cure koje cete koristiti jednokratne pelene, cula sam od puno mama da bebe od Pampers pelena dobiju osip kojeg se jako tesko rijesiti. Koje bi vi pelene preporucile? Htjela bi poceti ranije kupovati zalihe a neznam koje 🤔 

• kikic
    30. Travanj 2020. 16:52

Pozdrav cure, cestitke svima na bebicama... puno ste se vec raspisale do sada, a ja se tek sad ukljucujem pa nemojte zamjerit ako ponavljam pitanje koje je vec bilo. Mene zanimaju vasa iskustva s djecjim kolicima. Koje je vase misljenje o peg perego i stokke kolicima? Koja kolica vi imate/zelite?
    Puse svima

Naša vesela lista novorođenih bebica se nalazi na stranici 901.
    17 curica 👶🏻 i 29 dečkića 👶🏻
    Do 28.09.2020. lista “u iščekivanju” se nalazi na stranici 884.

Vita26
    30. Travanj 2020. 17:12

Pelena
    Ja aam koristila iz dm njihove bebYlove bila sam prezadavoljna nosam za Pempers,ne samo so ujutro budu bebe mokre do pupka nego i osip dobiju.

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Zojo
    30. Travanj 2020. 17:13

Ja sam tek prije koji dan s mužem počela gledati kolica i zasad su nam zaspala za oko neonato puro ali s obzirom da ne kupujem dok ne vidim uživo još će to pričekati. Čak razmišljam i ako otvore granice da odemo u Sloveniji pogledati pa da usporedim cijene. Šta vi mislite? A puno ih na forumu spominju ta stokke kolica, uglavnom još nisam ništa odlučila dok ne vidim uživo. 

https://lilypie.com/Pregnancy_codemini.php?n=1=https://lilypie.com]

bebacica
    30. Travanj 2020. 17:25

Leia zelim ti brz oporavak!
    Nada i ja osjecam takve bolove/pritisak vec 3 dana. Danas je malo bolje. Zapravo puno. Jucer sam jedva napravila rucak do kraja. Pomogao mi je magnezij.

2020
    30. Travanj 2020. 17:35

Princess Mimi

https://ibb.co/xXbpg1D

Evo i nas 🥰

🤩🤩 🤗 Preslatko!! Ne kontam isto di su ti te kile 🤷‍♀️ bas si kjut

Princess Mimi
    30. Travanj 2020. 17:38

2020 hvala ti draga🤗
    I mene zanima ovo sto je Tejic pitala. Koje su najkvalitetnije jednokratne pelene za novorođenče?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.