Dobar dan svima :)
javljam se tek sada jer sam napokon očistila naše ormare i sve presložila i složila.
Tako da dva kofera robe su puna za donaciju, mogao je i treći ali to ću polako kako trudnoća bude išla dalje.
*
Upravo tipkam s jednom prijateljicom-poznanicom i kaže mi da prodaje kolica JOOLZ kolica 2u1 Day.
Njena mala je sad već velika i želi prodati nekome kome zna, skupa s dodatcima (torba, zimska vreca, suncobran, zastita za sunc....).
S obzirom da još nisam niti pogledala pošteno kako se gledaju kolica i nemam pojma kakva su ova, kaže da su super za sve terene i da može u oba smjera od tebe/prema tebi, jako bi cijenila kad bi mi pomogle isplati li se dati 3500kuna za to?
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Demetria svaka čast. 😊 I ja planiram raščistiti ormare pa nikako krenuti. Stalno odgađam... 😂
.
Da li koja od vas osjeća pritisak dole oko maternice? Ja to intenzivno osjećam u zadnja 2 dana. Ne mogu točno opisati, ali je to više kao težina i lagana bol oko oba jajnika, mjehura i maternice. Javlja se najviše kada stojim ili hodam.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Dobar dan svima :)
javljam se tek sada jer sam napokon očistila naše ormare i sve presložila i složila.
Tako da dva kofera robe su puna za donaciju, mogao je i treći ali to ću polako kako trudnoća bude išla dalje.
*
Upravo tipkam s jednom prijateljicom-poznanicom i kaže mi da prodaje kolicaJOOLZ kolica 2u1 Day.
Njena mala je sad već velika i želi prodati nekome kome zna, skupa s dodatcima(torba, zimska vreca, suncobran, zastita za sunc….).
S obzirom da još nisam niti pogledala pošteno kako se gledaju kolica i nemam pojma kakva su ova, kaže da su super za sve terene i da može u oba smjera od tebe/prema tebi, jako bi cijenila kad bi mi pomogle isplati li se dati 3500kuna za to?
Ne znan nista o kolicima, ali zena sta ima blog o kolicima, Strollerica, ta kolica preporucuje. Mozda neko od cura zna iz prve ruke. Nije losa cijena, ako su u dobrom stanju. A nije lose ni sta znas od koga bi ih dobila.
Skakavac, Demetria, LoMa, s "ponosom" mogu objaviti da sam teza od sve tri 🙄😂
Nije jos stotka, ali vec sam se pomirila s time da sa 100+ idem u rodilište i jedino sto me tjesi je to sto ne dobivam puno na kilazi od početka jer donekle pazim i vjezbam.
Ici ce to sve dole kad rodimo, sad je bitno da su bebice zdrave i mi skupa s njima ❤️
Ninche 😍
Napokon, ja zadnjih dana obavezno spavam s otvorenim prozorom, bas mi fali zraka i to samo navečer 🙈
https://ibb.co/xXbpg1D
Evo i nas 🥰
Joj prekrasno! Jos i ta majica, bas lijep trbuh 😊
https://ibb.co/xXbpg1D
Evo i nas 🥰
Molim te di si nabavila majicu? Baš mi je hit hoću i ja takvu
https://lilypie.com/Pregnancy_codemini.php?n=1=https://lilypie.com]
Pa ja ne znam di su vama te kile, koliko ste onda visoke? Ne izmisljam, vidjela sam slike i nikad ne bih rekla da imate toliko..
Mimi 😍😍divno, i majica je 👌
Demetria svaka čast. 😊 I ja planiram raščistiti ormare pa nikako krenuti. Stalno odgađam… 😂
.
Da li koja od vas osjeća pritisak dole oko maternice? Ja to intenzivno osjećam u zadnja 2 dana. Ne mogu točno opisati, ali je to više kao težina i lagana bol oko oba jajnika, mjehura i maternice. Javlja se najviše kada stojim ili hodam.
nada23 ja sam osjećala pritisak kao što opisuješ prije par tjedana (oko Uskrsa) i uplašila se da nešto nije u redu. Samo meni je prvo bilo samo s lijeve strane, pa onda u sredini dolje. Trajalo je jedno 3-4 dana, pritisak nekad malo jači, nekad malo slabiji i prestalo samo od sebe. Taman sam u tom periodu imala i pregled i pitala oko te nelagode/pritiska, i rekla mi je ginekologinja da je to normalno jer se maternica širi.
A znam gledam upravo Redovna cijena - 7.319,99 Kn, VRIJEDNOST S POPUSTOM 5.123,99 Kn (Vrijedi do rasprodaje zaliha)
Ova su koristili zadnjih 4 godine za njihovu malu. Kada ja budem rodila će biti stara 5 godina.
Jaje definitivno kupujem novo.
*
Pupica je baš lijep :)
Nikako da stavim sliku jer je muž slikao sve do sada i slike su kod njega.
*
Danas teletina s povrćem u woku i rižom. Gladna sam :)
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Sortiraj odgovore
Najstariji