Dobro jutro cure! Malo sam bila u guzvi ovih dana pa se nisam javljala..
Isjedak-imam ga od pocetka, dosta obilan, bijelo-zuti. Bitno je samo da nema mirisa
Kile- ja sam na +6, ali 5 sam dobila u prva 3 mjeseca jer sam morala vise mirovat jer sam malo otvorena i zbog odvikavanja od cigareta, stalno sam jela.
Ostala trudna sa 55kg na 161. U proslim trudnocama sam se udebljala oko 12kg, mislim da ce sada biti malo vise.
Bebicu i dalje osjetim svakodnevno, sad vec ima svoj ritam spavanja i budnosti, koji mogu raspoznati. Najzivahnija je navecer dok jedem grozdje 😁
Citala sam na proljetnim bebama da su neka mame narucivale sa emporiuma.naravno da sam odmah isla pogledat. Ima prekrasne robice po dosta povoljnim cijenama
Raspisala sam se malo..uglavnom cestitam na urednim pregledima, dobrodosle nove cure i sve slikice su predivne!!
Hvala na savjetima! Isprobat ću sve redom, nešto će pomoći. 😁
Leia, brz oporavak!
Zel, dobrodošla!
Dobro jutro cure. Nije me dugo bilo tako da sam nekih 100 stranica u zaostatku ali trudim se nadoknaditi.
Ja sam vam u petak završila na hitnoj operaciji slijepog crijeva. Usput su našli i krvavi miom pa su to nešto čistili. Sad sam doma na oporavku. Još me sve dosta boli i ne mogu puno hodati ali ide na bolje.
Čestitke svima na lijepim pregledima. Rastu bebe a bome i mi s njima 😊😊
Leia91 zelim ti sto brzi i laksi oporavak!🤗🤞
🌈💙👣🙏
Dobro jutro cure! 🌸🌸🌸
Zel dobro nam došla! 🤗🤗
Ninche prekrasan ti je trbuščić. 😍😍
Leia brz oporavak ti želim! Ja sam slijepo crijevo operirala kao dijete i znam kako je to... Držite se ti i bebica! ❤️
Zatvor me muči od samog početka trudnoće. Nekako se borim s tim. U zadnje vrijeme imam stolicu ali je tvrda. Pomogne mi čaj od mente kojeg popijem prije doručka. Ako zatvor traje duže onda stavim glicerinski čepić.
Kile- u plusu sam 3 kg, ali imam višak od prije nekih 10kg tako da se nadam da ću što manje dobiti.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Prvo svim damama dobro jutro ☕️☕️,zelim ljep i ugodan dan,kakve danas planovi?prvtanje ormara ,ciscenje?kuhanje?ima li koja pregled?i naravno imamo i trudnica koje rade😘😘
Moracu sve povatati,nema me par sati i veccste izpisali cudo 😂😂😂😂
Napokon
Ziva istina 😂😂😂😂prije i posle 🙈🙈🙈
Bulba
Kako cure kaze,izcjedak je normalan u trudnoci,bitno da nema neki miris i da neku čudnu boju,ja sad imam i od utrogestane-neznam koliko cu jos njih koristiti 🙈🙈🙈
Martina
Super za pregled ❤️❤️
Bitno je da je sve uredu 👶🏼👶🏼👶🏼
Sta se kg tice hmmm ja sam u pocetku dobila +4i svaki tjedan stanem na vagu nisam ni ja dobila vise ,jedem isto vise puta na dan ali po malo.ja mislim da je bitno da ti ne gubis na kg ,bebica ce uzeti koliko njo treba,to je moje misljenje.
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Tejic
Do kad su tebi rekli da ces koristiti Utrogestane?meni isto vec dosadilo 😂😂😂
Ne mogu bez dnevnih uloske🙈🙈
Teica
Ja njih pijem posle dorucka i ako zaboravim popijem malo kasnije ,imam i ja jos uvjik mucnine ,ali ne povracam .neznam jel to od tableta ili to tako mora biti 🙈🙈
Zel
dobro dosla🥰
Ja sam sve papire nosila u Hzzo .nisam mailom
Leia
Brz oporavak 😘
Niche
Prekrasna si 😍😍
Dobro jutro cure :) evo ja produzila malo sa spavanjem. Nocas jedan put na wc, sta je super.
Zel dobro dosla i uredu trudnoću ti zelin 🤗
Leia uh kako se to potrefilo sada. Brz oporavak ti zelin. 😌
Skakavac i Demetria ja sam na prošlom pregledu u 18.tjednu vagnula 91,4 kg 🤦🏼♀️ Prestrašna brojka, najveći problem je kaj se osjećam super, trbuh mi je prekrasan i fit 😂 mislim da mi sve kilaža bude u guzicu otišla jer vidim da mi je celulit nikad strašniji ...Bogu za plakati 🥺
Sortiraj odgovore
Najstariji