Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Skakavac
    29. Travanj 2020. 23:17

Halila

Znam da je već bila tema, ali lijepo vas molim da mi pomovite, što vam je najbolje pomoglo protiv zatvora? Muku mučim. 😣 Donat mg ne pomaže baš ništa.

Meni pomogne magnezij, a jutros je zobena kasa napravila posal.. Uru vrimena posli san isla na wc. Cure su pisale da piju toplu vodu s limunom ili pak Donat mg. Nadan se da ce ti proc 😪

teica30
    29. Travanj 2020. 23:17

Sto se tiče iscjetka imam ga povremeno, nekad malo jace, nekad malo slabije... Bijelo žuti ...
    Sa kilama sam zadovoljna, još uvijek stojim na kolaži od pocetka trudnoće, ali kako sam imala 15-tak kg viska, sto manje dobijem na pocetku tim bolje 😁... Bitno samo da beba raste 😁

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

teica30
    29. Travanj 2020. 23:19

Htjela sam vas pitati kad vi Pijete vitamine? Ja sam skuzila da mi najbolje bude kad ih popijem navecer... Kad ih pijem ujutro ili popodne imam mučnine ... 
    A i kad popijem navečer, sutradan ujutro imam normalnu stolicu ... A dok pokušam dan dva piti tokom dana, od stolice nista... 

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

Zel
    29. Travanj 2020. 23:23

Bok cure, evo me k vama :-) Trudna sam 18 +3 (po UZV tjedan dana manje), ovo mi je 2. trudnoća, imamo curicu od 5 godina koja se veseli što će biti starija seka i to mi je jako slatko :-D Na komplikacijama sam od 1.4. i sutra mislim poslati papire (danas sam tek dobila potvrdu o plaći, al ajde dobro da nije baš zadnji dan). E sad, htjela sam vas pitati za prijavu putem maila: treba li u HZZO poslati zahtjev za otvaranjem komplikacijana nekom službenom obrascu? Ili je zahtjev zapravo moj mail? Help da nešto ne zeznem, jer eto, ne bih baš ostala bez naknade, hehe...Hvala puno, puno!

teica30
    29. Travanj 2020. 23:31

Dobrodošla Zel... Ja sam papire nosila osobna, nekako mi to lakše, a i u moj kraju sve uvijek komplicirano od strane HZZO-a, pa bolje biti sigurna. 
    Ali ima cura koje su slale mail-om. 

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

Napokon 2804
    29. Travanj 2020. 23:35

Zatvor... Jako masna juha i klupčica pod nogama kad sjednem na wc... Doslovno budem u položaj kao da čučim... 

Vitamine pijem kad se sjetim 🙈 ugl između 10 ujutro i 2 popodne... Tako sam počela pit od početka i nisam htjela mijenjat 

Demetria
    29. Travanj 2020. 23:43

Ajme ne znam kome šta treba odgovoriti 😵😱
    Zatvor ili zobena ili palenta s jogurtom, uvijek protjera.
    Datum moj sticker odbrojava do datuma poroda koji se slaže sa uzv i mojim praćenjem ovulacije trakicama.
    U trudnickoj knjižici stoje dva datuma sa dva tjedna razlike (prvi dan zadnje m i dva tjedna kasnije premda je meni ovulacija nastupila na 25dc/30-40dana ciklusa) . 
    Od drugog uzv kad se bebica dala izmjeriti je po veličini potvrđen ovaj datum na stickeru tako da i ginekolog i ja pratimo taj drugi datum.
    °
    Skakavac ❤❤❤❤

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Demetria
    29. Travanj 2020. 23:47

Kopiram mail:
    Sve potrebne dokumente molim Vas da nam dostavite na e-mail: [email=pisarnica-split@hzzo.hr]pisarnica-GRAD@ hzzo.hr[/email]  
    - izvješće o privremenoj nesposobnosti  i spriječenosti za rad (doznaka)
    - potvrda o plači na obrascu ER-1
    - ugovor o radu
    - broj vašeg tekućeg računa
    °
    Isto sam vitamine pila predvečer, sad ih pijem sat vremena iza doručka pa nema mučnine.
    °
    Isto kao i napokon kad se mučim stavim nešto pod noge kao da čučim
    °
    Laku noć svima!

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Tejic
    29. Travanj 2020. 23:56

Zel

Bok cure, evo me k vama :-) Trudna sam 18 +3 (po UZV tjedan dana manje), ovo mi je 2. trudnoća, imamo curicu od 5 godina koja se veseli što će biti starija seka i to mi je jako slatko :-D Na komplikacijama sam od 1.4. i sutra mislim poslati papire (danas sam tek dobila potvrdu o plaći, al ajde dobro da nije baš zadnji dan). E sad, htjela sam vas pitati za prijavu putem maila: treba li u HZZO poslati zahtjev za otvaranjem komplikacijana nekom službenom obrascu? Ili je zahtjev zapravo moj mail? Help da nešto ne zeznem, jer eto, ne bih baš ostala bez naknade, hehe…Hvala puno, puno!

Pozdrav Zel i dobro nam dosla 🙂
    Ja sam imala situaciju sa online otvaranjem komplikacija. Prvo sam zvala HZZO te su me uputili na koji mail da posaljem doznake. Skenirala i poslala i nakon tog dobila ovakav odgovor:
    "Poštovana,

budući da se radi o otvaranju komplikacija u trudnoći, u privitku Vam dostavljam dva zahtjeva koje trebate ispuniti, te priložite Potvrdu o plaći (obrazac R1) koju izdaje poslodavac, presliku osobne iskaznice i tekućeg računa.

Sve zajedno možete dostaviti na ovu mail adresu."

Cim sam sve papire sakupila, skenirala i opet poslala i to je bilo to 🙂

Ninche9
    30. Travanj 2020. 00:02

Kokica molim te izvini, sto je to MUC? 
    Ovo sve malo 50-56 cu probat iskoristit od malog jer su neke njezne boje pa ako i budu neke plave hlacice na curici, mislim da nije smak svijeta,a
    a za ostalo sve vece naravno da mozemo ostat u kontaktu, brzo prerastu robicu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.