Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kokica37
    29. Travanj 2020. 21:25

Ninche9
    Ja sam zainteresirana za robicu, ako imas viska i ako budem imala decka (necu znati do poroda). 
    Ja sam u MUC. 

Zojo
    29. Travanj 2020. 21:30

Već sam pisala prije koji dan, zatrudnila sa 88kg,sad sam na cca 79 i puno jedem ali gubim(pretjerivala sa slatkim još puno prije trudnoće pa natukla puuuno previše).🙊 Glavno da bebe lijepo napreduju😉

https://lilypie.com/Pregnancy_codemini.php?n=1=https://lilypie.com]

happy_m
    29. Travanj 2020. 21:39

Cestitam na uspjesnom pregledu 🥰🥰
    Sto se tice iscjedka imam ga i ja, i iako su mi svi nalazi bili dobri, nakon proslog pregleda dala mi je vaginalete jer je rekla da je malo grudasti iscjedak pa bi moglo bit bakterija i sad se dosta smanjio i proziran je.
    Sto se kila tice, na pregledu sa 15+5 sam bila na +1.2kg

jasamja
    29. Travanj 2020. 21:47

I ja imam iscjedak,neki gusti bijeli. Nekad više nekad manje. Kilogrami za 14tt još uvijek stoje na onima od prije trudnoće. To pripisujem i tome jer još uvijek radim a na poslu stalno hodam. Vidjet ćemo kako će bit kad budem stalno doma. 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Bosco
    29. Travanj 2020. 22:22

Talija

Ja sam na +5. Trenutno na 78. Bas puno previse 😞 al kaj sad.. samo da je beba dobro. Skinut cu ja to.

Kaj se tice bijelog iscjetka, imam ga od samog pocetka trudnoce i sve je u redu.

Sutra imam pregled. Jedva cekam vidjet mališana! Javim se. Nadam se da je sve dobro.
    Jucer sam ga prvi put osjetila.. i evo, sad se malo javlja 💙👣🥰
    Moram priznat da sam znala bit ljubomorna kad sam bila u prosloj, neslavnoj trudnoci i vidla tuđe potpise cura koje su u 20. tjednu trudnoce.. djelovalo mi tak puno i nedostizno… a eto me sad tu 🥰🥰

Sretno sutra! 😊 

Halila
    29. Travanj 2020. 22:23

Čestitke na uspješnim pregledima! 
    Ja sam s kilama na +2, iako ne jedem baš nešto više nego prije, al vjerojatno zbog prestanka pušenja idu gore. Iako sam u startu krenula s barem 4 kg manjka (46 kg na visinu od 163) pa mi ove dvije kile ne smetaju uopće. Samo da ih se do kraja trudnoće ne  nakupi previše. U prvoj sam dobila 31 kg! To je bilo prestrašno. Sad imam fobiju od takvog debljanja 😂

Demetria
    29. Travanj 2020. 22:35

Ja sam najteža u grupi 🙈🙈🙈🙈🙈
    U trudnoću sam ušla s 15kila.
    Sad sam na 89kg 🙈🙈🙈🙈
    Sutra vam stavim sliku pupe i uzv nisam nikako došla do kompa danas.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Tejic
    29. Travanj 2020. 22:37

Iscjedak - od pocetka trudnoce moram koristit Utrogestan 3x2 vaginalno, tako da stalno imam bijeli iscjedak od tih tabletica i vec mi stvarno ide na zivce 😕
    Kile - zatrudnila sa 63kg a sad sam na 70kg 🙈 🙈🤦‍♂️😅 cini mi se previse tih +7kg kad gledam koliko ste vi sve malo kila dobile, al gin nije nista komentirao 🤔 ja nisam imala velikih problema sa mucninama i povracanjem u pocetku, nego bi jos morala i nesto pojesti da preduhitrim mucninu i eto kila od samog pocetka 🙈 

Halila
    29. Travanj 2020. 22:45

Znam da je već bila tema, ali lijepo vas molim da mi pomovite, što vam je najbolje pomoglo protiv zatvora? Muku mučim. 😣 Donat mg ne pomaže baš ništa. 

Skakavac
    29. Travanj 2020. 23:15

Demetria

Ja sam najteža u grupi 🙈🙈🙈🙈🙈
    U trudnoću sam ušla s 15kila.
    Sad sam na 89kg 🙈🙈🙈🙈
    Sutra vam stavim sliku pupe i uzv nisam nikako došla do kompa danas.

Nisi sestro, eno vidila si moju sliku. Ja san na prvi pregled dosla s 90 kg!! Nikad teza u zivotu. Dosada po kg smrsavila, nemam prirast u tezinu. Mislim da cu na slijedecem pregledu, koji je za tjedan dana, imat bar koje kg gori.. No stres💃🤭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.