Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Demetria
    30. Travanj 2020. 15:10

Hvala vam puno, mislim da mi neće spustiti cijenu, a i gledam si malo ovako, da su malo manje stara kolica možda i bi onda kupila jer ne planiram imati samo ovu bebicu :)
    a i to što kažete na ljeto ću tražiti kišobran kolica pa se možda ipak ne isplati.
    Morat ću popričati s mužem kada dođe doma.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Bosco
    30. Travanj 2020. 15:17

Ja se isto slazem da je malo previse 3500 kn za 5 godina stara kolica. Kupis nova za 5000 kn, i imaš i za ovo dijete i za buduće bebicae pošto ih želite imati više. Nemoj se ljutiti, to je samo moje mišljenje 😊

Demetria
    30. Travanj 2020. 15:21

Citiram vas: Nemoj se ljutiti, to je samo moje mišljenje .
    Ne ljutim se, di bi i zašto bi, pa pitala sam vas za mišljenje. 
    Kažem nisam još gledala kolica niti jedna do sada i zato nisam htjela pristati kupiti nešto u što nisam upućena.
    Dva tjedna mi je trebalo za krevetić :)
    Za kolica će sigurno mjesec dana
    Hvala vam puno 

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Marta14
    30. Travanj 2020. 15:35

Demetria i ja nekako mislim da je to previse novca za polovna kolica. Razmisli jos malo..
    Evo i od mene jedna brzinski pa idem setati.. Izgledam kao da sam 20+ 😁
    https://ibb.co/TqxpLsX

• LoMa
    30. Travanj 2020. 15:36

Kolica nisam neki ekspert, ali sam isto gledala rabljena malo...i našla sam za 4000kn kolica stara 2 godine i to stokke (koja mislim da su malo skuplja u startu) i stvarno u top stanju... a i te sve silne dodatke vidim da ekipa pokušava prodati pod neku cijenu, ali realno ti većina toga ne treba..

Leia91
    30. Travanj 2020. 15:38

Hvala cure na lijepim željama za oporavak. Ne želim nikome da prolazi bolove kakve sam ja prošla. Nadam se ljepšim trudničkim danima i škicam robicu i opremu puna pozitive 

Tejic
    30. Travanj 2020. 15:45

Vita26

Tejic
    Imam ja pirsing ,koj skidala uvjik na pocetak trudnoce i vracam kad se malo oporavim nakon poroda .
    Ali i ja znam da ima zena koje nose cjelu trudnocu.
    Joooj do kraja trudnoce utrice 😕😕ja se nadam da necu morati bas do kraja.kako podnosiš kad pijes?meni se manta od njih uzasno

Vita26 osjetila i ja sad zadnjih par dana da sam sva nekak omamljena pa mi nije bilo jasno zasto, al onda je ocito od utrica. Nadam se da necu morati to jos dugo ni piti ni koristit 🙄
    Pritisak u donjem dijelu trbuha, osjecam ga svaki dan i nekad ne mogu razaznati da li su to BH kontrakcije, Alvarez kontrakcije ili se samo siri msternica ili samo neki eto pritisak od bebinog lupkanja.. Ili sve skupa 😅

tashee7
    30. Travanj 2020. 15:47

Leia91

Hvala cure na lijepim željama za oporavak. Ne želim nikome da prolazi bolove kakve sam ja prošla. Nadam se ljepšim trudničkim danima i škicam robicu i opremu puna pozitive

Leia, sretan i brz oporavak! Ja sam prije par godina operirala žuć, tolko je boljelo da sam bila u stanju uzeti nož i sama si je izvaditi. Ne znam kako ovo boli, nadam se da i neću. Porod mi je dosta 😊
    Da se pohvalim, kupila sam danas hrpu robice u pepcu za 140 kn. Sve je sniženo 30%.
    I vidim da pišete o kolicima. Muž i ja smo našli jedna, pet perego. Jako su nam se svidla ali nismo htjeli kupiti baš prva koja nam se sviđaju. Iako stalno razmišljamo o njima 😂 ima koja iskustva s njima?
    Sliku kasnije opalim i pošaljem. I da, od danas sam na +8 kg 😫

Tejic
    30. Travanj 2020. 15:51

SmileA za gljivice sam dobila Klotrimazol vaginalete duplu dozu i  kremu i sad sam sam gotova sa terapijom. Nadam se da je proslo, jer ja sama ne osjetim ni ne primijetim nista, a nisam primjetila ni da ih imam jer sam stalno imala isti iscjedak bez mirisa zbog Utrogestana.
    Princess Mimi preeekrasan trbuscic😍😍😍 iii majicaa 😍 daj mi reci gdje si odlucila kupiti Mamaroo? 
    Curke nisam upamtila kad ste o tome pisale, kak stavljate te slikice? 🙂 🙈 🙈 

Marta14
    30. Travanj 2020. 15:52

Tashee ja imam Peg Perego i 👌👌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.