Ja se ne bi zamarala da mi nije rekla da moram vise jesti..kud vise, jedem ko luda, svaka 3 do 4 sata..a 55 kg stoji i ne mice se od pregleda do pregleda..
Valjda ce krenuti i kile...samo da se poslje ne bi zalila da idu previse brzo...a ako i bude manje kila lakse poslje za skidanje😉
Bitno da se moja bebica lijepo razvija i da raste🤩
Ja sam na 73 kg…
Otisla poruka... Ostala trudna sa 74, pala na 70 zbog povraćanja, sad na 73
Ja sam evo 17+1 i pala sam kilu na drugom pregledu/ovo u petak je bio treći. Ista kilaža.
Rekla mi je ujna koja je patronažna sestra da se ne brinem, kile kreću u 20 tom tjednu i to brzo
Sad mi je ipak malo lakse..znaci ima vremena za natuci kg😁
Ja nisam povracala..malo imala mucnine u pocetku ali nista strasno..
Ja sam na +5. Trenutno na 78. Bas puno previse 😞 al kaj sad.. samo da je beba dobro. Skinut cu ja to.
Kaj se tice bijelog iscjetka, imam ga od samog pocetka trudnoce i sve je u redu.
Sutra imam pregled. Jedva cekam vidjet mališana! Javim se. Nadam se da je sve dobro.
Jucer sam ga prvi put osjetila.. i evo, sad se malo javlja 💙👣🥰
Moram priznat da sam znala bit ljubomorna kad sam bila u prosloj, neslavnoj trudnoci i vidla tuđe potpise cura koje su u 20. tjednu trudnoce.. djelovalo mi tak puno i nedostizno... a eto me sad tu 🥰🥰
Demetria te hlačice sam uzela L veličinu i za vrime probavanja nisu me stiskale. Nisu skupe pa Vidit cemo
Vec san zaboravila ko je pisa za HM tajice.. Super je cut da su vam super, nisu one toliko skupe. Bas ko sta pisete, jedne za po kuci tipa iz lidla, a ove gusceg materijala za van. Narucit cu ja HM, dobra strana je i puno brza dostava nego Asos.
Cestitke na uspjesnom pregledu 🤗🤗
E da, ja skoro svakodnevno imam iscjedak. Nekad mi se cini da mi, nakon mokrenja, mjehur jos malo popusti pa nez jel mokraća jel iscjedak. Ali ugl bude proziran. Dva puta ga je bilo malo više, ko da san se upiskila. Regla sam ginek, a ona na to da ne brinem.
Ja sam na +5. Trenutno na 78. Bas puno previse 😞 al kaj sad.. samo da je beba dobro. Skinut cu ja to.
Kaj se tice bijelog iscjetka, imam ga od samog pocetka trudnoce i sve je u redu.
Sutra imam pregled. Jedva cekam vidjet mališana! Javim se. Nadam se da je sve dobro.
Jucer sam ga prvi put osjetila.. i evo, sad se malo javlja 💙👣🥰
Moram priznat da sam znala bit ljubomorna kad sam bila u prosloj, neslavnoj trudnoci i vidla tuđe potpise cura koje su u 20. tjednu trudnoce.. djelovalo mi tak puno i nedostizno… a eto me sad tu 🥰🥰
Sretno sutra na pregledu! Ja isto jedva cekam da svoje osjetim..barem malo da se javi..vjerujem da je prekrasan osjecaj😍
Meni je četvrtak dan za vaganje pa ćemo vidjet. Prošli tjedan sam bila na +6,5
Ja sam s kilama stajala skoro do 20 tt, sad sam 2 kg u plusu od početka trudnoce s tim da otprije imam nekih 20 kg viska. Tako da sto manje dobijem to bolje 😄
Sortiraj odgovore
Najstariji