Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zojo
    29. Travanj 2020. 20:29

Napokon 2804

https://ibb.co/HgQvNqh

Ja se onda osjećam kao da sam već rodila jer su mi cice teške ko lubenice... 😜

https://lilypie.com/Pregnancy_codemini.php?n=1=https://lilypie.com]

Marta14
    29. Travanj 2020. 20:32

Bulba a brisevi su ok? Meni jesu i stvarno je hormonski, obilno, zuto bijelo.. Nije svima isto. I da skori se onak.. Ma dosadan je. Bitno je da nema neugodan miris, svrbez, cudna boja... 

Zojo
    29. Travanj 2020. 20:34

Na komb.su mi svi rizici bili maaali tako da ne ali mislim da ti je taj kombinirani rizik na kraju najvažniji jer tamo gledaju sve zajedno. Šta kaže dr.,jel ti šta komentirala nalaz? 

https://lilypie.com/Pregnancy_codemini.php?n=1=https://lilypie.com]

Demetria
    29. Travanj 2020. 20:35

Marta14

Bulba a brisevi su ok? Meni jesu i stvarno je hormonski, obilno, zuto bijelo.. Nije svima isto. I da skori se onak.. Ma dosadan je. Bitno je da nema neugodan miris, svrbez, cudna boja…

Meni isto tako kao tebi.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Martina1988
    29. Travanj 2020. 20:43

Vecer cure, evo ja imala danas pregled. S bebom je sve u redu, raste i bas je lijepa🤗🤗🤗. Nemam sliku jer sam snimala cjeli uzv za muza koji nije mogao nijednom samnom.
    Spol nazalost nije mogla vidjeti jer kaze da je jos u zdjelici..tek kad se digne..sta god to znacilo!
    Isjedak-da, bjeli cjelo vrijeme, dnevni mi smeta pa presvlacim gacice dva puta dnevno..ginic kaze sve ok
    Trudnicku sam dobila na 2 pregledu sa 10 tjedana
    Kombinirani sam radila ali su mi svi rizici bili dobri pa nazalost ne mogu pomoc.
    Danas mi je rekla da moram vise jesti🤔 nisam dobila ni kg u skoro 4 mjeseca (15+3) a ja jedem 5 puta dnevno i bas sam imala osjecaj kao da sam dobila jedno 3 kg..htjela sam je pitati da li im vaga radi?
    Kako vi stojite s kilama? Da malo usporedimo...

Marta14
    29. Travanj 2020. 20:48

Martina super za uspjesan pregled 😊
    Pa sto se kila tice ja sam se pocela debljati tako u 14-15tom tjednu.. Mislim da se ne moras zamarati time ako normalno jedes jer kile i kasnije krenu.. 

Ketty1309
    29. Travanj 2020. 20:51

Ja imam iscjedak i pretežno je žute boje ali koristim vaginalete preventivno svaku treću večer pa predpostavljam da boja ima veze i s tim, inače nema mirisa. 
    Trudničku sam dobila u ponedjeljak jer ih na prošlom pregledu doktor nije imao, potrošio sve. 
    Ja sam ostala trudna s 65 kg što je puno previše na 154 cm visine 😱. Onda sam došla na skoro 69 al sad sam na 66 kg jer zadnjih tjedana radim od jutra do navečer i puno hodam. Ništa mi nije komentirao u vezi kilaže. 

Martina1988
    29. Travanj 2020. 20:52

Malamala sad sam gledala svoj nalaz kombiniranog i pise rizik za down 1:4700, dobni rizil 1:480, biokemijski 1:2076
    Nekako logicno je mozda da je biokemijski kada se usporeduju godine i rizik za down..bo
    Koliko imas godina? Probaj si s ovim mojim brojkama malo usporediti.
    Znam samo da je meni ginekologica rekla (kada smo komentirale nalaz) da je bitno ono dolje na nalazu da je sve u zeleno da nema ni jedne crvene kolone..biokemijski nije spominjala a njega na dnu nalaza nema
    Medutim svakako najbitnije je sta kaze doktor...
    U meduvremenu dok ne dobijes misljenje, nadam se da sam bar malo pomogla🤗

Demetria
    29. Travanj 2020. 20:56

Ja sam evo 17+1 i pala sam kilu na drugom pregledu/ovo u petak je bio treći. Ista kilaža.
    Rekla mi je ujna koja je patronažna sestra da se ne brinem, kile kreću u 20 tom tjednu i to brzo

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Bosco
    29. Travanj 2020. 20:57

Iscjedak. Imam bijelo zuti, ali nije obilan da bi trebala uloske stavljat.
    Kombinirani. Mi je dobar, bar po meni, nije još doktor vidio, tako da ne mogu pomoc nažalost.
    Kile. S 12+3 sam bila +1 kilu, na sljedecem ultrazvuku ću bit 16+3, pa ćemo vidjet. Muž mi je otišao po sladoled, tak da.. Očekujem još par. 🤣 Ja sam vam imala problema s ciklusima od 50-69 dana, pa mi je jedan privatnik svaki mjesec davao neke hormonske tablete i tu sam dobila 7 kila😠 tako da sam na +8 od svojih idealnih 52 kg. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.