Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nada23
    27. Travanj 2020. 08:37

Dobro jutro cure! 🤗🌸
    Ketty sretno na pregledu! 🍀🍀🍀 Bit će sve ok. 🙂

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Princess Mimi
    27. Travanj 2020. 08:39

Dobro jutro drage moje trudnice 🤗
    Kako ste danas?
    Vidim da se otvaraju privatne poliklinike. Danas cu zvati svoju da me naruče. Nazalost objavili su da jos nije dozvoljena pratnja, ali barem ne bi morala po bolnici hodati opet😅

nada23
    27. Travanj 2020. 08:47

Ja se jutros bas osjećam super. ☺️ Idem sad u Lidl uhvatiti nešto robe za prvu pomoć jer sve sto imam me stiska. 
    .
    Princess Mimi, vjerujem da će i kod vas dozvoliti pratnju uskoro. U svakom slučaju bolje nego po bolnici šetam. Ja sam presretna jer je muž uspio poći samnom na zadnji pregled baš kad smo saznali spol. 😍

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

nada23
    27. Travanj 2020. 08:48

*šetati*

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Bosco
    27. Travanj 2020. 09:14

Ketty1309

Jutro cure. Ja danas popodne imam pregled i već se satima vrtim po krevetu zbog nervoze. Jedva čekam da prođe i nadam se da će biti sve ok.
    Noćas mi se opet zgrčio cijeli trbuh kod okretanja sboka na bok. Dogodilo mi se to dosad nekih tri-četiri puta. Ima koja iskustva s tim?
    Meni gin nije ništa rekao za odnose ali imala sam više volje od početka dok sam se samoinicijativno suzdržavala a sad me volja nekako prošla pa smo ih imali svega nekoliko puta dosad

Sretno na pregledu!

Jutro, ja se nadam da ću tajice naći, vidjet ćemo. 🤭

Princess Mimi
    27. Travanj 2020. 09:15

Nada, preporucam tajice iz Lidla, ja sam samo u tome 😂
    Mana, super. I ja se nadam da cu sljedeci tjedan. Taman bi mjesec dana proslo od prvog 😅

happy_m
    27. Travanj 2020. 09:45

Jutroo 😃
    Sto se tice tajica iz Lidla i ja ih stvarno preporucam, ne skidam se iz njih 😊
    Ja sam si narucila i iz mama nove traper treger hlace i odusevljena sam!
    Sretna sam sto se ducani polako otvaraju pa si mogu ic vidjet neke stvari koje sam zapikirala preko neta a ne zelim narucit dok ne vidim. Bas sam zapela za jednu komodicu za presvlacenje, ali tesko mi je pro jeniti velicinu prek slike...
    Inace super se osjecam, i osjetim male mjehurice u trbuhu i to samo navecer pa svakodnevno iscekujem jace udarxe 😃

Ledolina
    27. Travanj 2020. 09:54

Cure što se tiče tajica iz Lidla, koju veličinu nosite, a koju uzmete ?meni su uvijek ti njihovi brojevi drugačiji pa ne znam, a pogotovo jer bi htjela da mi paše kasnije jer ću se debljati. Ja nosim M za sad većinom .. 

happy_m
    27. Travanj 2020. 09:58

Ledolina

Cure što se tiče tajica iz Lidla, koju veličinu nosite, a koju uzmete ?meni su uvijek ti njihovi brojevi drugačiji pa ne znam, a pogotovo jer bi htjela da mi paše kasnije jer ću se debljati. Ja nosim M za sad većinom ..

Uzmes broj koji i inace nosis jer su rastezljive...ja sam uzela S i cak su mi mrvicu sire tako da ako mi se noge i zdebljaju imam lufta 😃

Dinosaurus
    27. Travanj 2020. 10:02

Jutro cure!
    Evo i ja jucer ipak narucila iz hm neke biciklisticke tajice, grudnjake i neku haljinicu pamucnu pa cemo vidit... Sad kad sam velicinu totalno falila 🙄
    Nego jel ijedna od vas vec radila briseve? Meni privatna gin rekla da uzmem uputnice pa da cemo vidit kakvo ce stanje bit oce li bit sigurno za ic predat to na zavod. Pregled bi mi treba bit sljedeci tjedan moram zvat 😬😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.