Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Napokon 2804
    27. Travanj 2020. 11:28

Ja sam uzela tajice M veličina (inace nosim M) i malo su mi veće, ali bolje i to nego da me stišću... I uzela 2 trudnicke majice i 2 haljine... Trenutno mi pase za po kuci sve siroko i komotno, tako da milina... A naravno cim izlazim iz kuce, obavezno uska majica da se trbuscic vidi 😍 planiram si jos za ljeto uzet preko asosa nekakvu haljinicu i to je to.. Ne planiram pretjerivati sa trudnickom robom, jer ću kod kuce vjerojatno biti samo u gacama

Vita26
    27. Travanj 2020. 11:34

Uzpjela sam i ja uzeti tajce 🤗🤗 haljinu sam uzela prije 2tjedna isto u ldl.tajce sam gledala da uzmem M na kraju predomislila jer nosim S pa mi nekako cinise rastezljivo pa sam ostala na S

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

2020
    27. Travanj 2020. 11:43

Vita26 navikla sam nekako na odvojenost, već smo 11  zajedno, ali srećom samo 6 tjedana je na brodu pa 6 doma, ne bih voljela kad bi bio duže!! Ovo je nekada dobro jer se zaželimo jedan drugoga, ne svađamo se i volimo se još više 🙃 ali ne znam kako ću kad dođe beba, falit će mi jako

nada23
    27. Travanj 2020. 11:45

Demetria i ja planiram slikavanje u tajicama. 😀 Super, jedva čekam vidjeti tvoju pupu! 😍 Sad će rasti sve brže i brže. 🤗
    Što se tiče bodija i robice za bebe, također se ne još ne usudim ništa kupovati. Mislim da ću početi negdje oko 25.tj. Ionako trebam prvo napisati na papir sto sve treba jer još uvijek pojma nemam. 🤷‍♀️
    Nadam se da će ti bolovi prestati uskoro i da nije ništa ozbiljno. Bebica je dobro i zaštićena,ne brini. 🥰 Možda je to sve i od rastezanja maternice, ne znam...
    .
    Napokon da tako su i meni M tajice malo veće ali je isto ok. I ja planiram nešto naručiti preko Asosa. Kakve su tamo veličine? 
    .
    Cure, kakve ćete vi kupaće kostime kupiti? Jednodijelne ili dvodijelne? Mislim da ću i to naručiti online. Čini se da će ljeto doći prije vremena pa se trebamo pripremiti barem mi koje smo na moru. 🙂

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

2020
    27. Travanj 2020. 11:48

Tajice ja iz h&m imam M (2 kom) i ne znam jesam li išta drugo obukla otkad su stigle 😅. Super su udobne i nisu prozirne, jedino što šav na potkoljenici ide ukrivo na oba para, kako me to nervira!! Uvijek me zapadne tako nešto. Haljine sam jako dobre ubola (ne trudničke) na hm, mango i bibloo ali treba kopat

• SmileA
    27. Travanj 2020. 12:00

Ninche9

Napokonpa mozda i bolje tako, sto je sigurno, sigurno je

Ja danas imam preglednu 17h, mozda ce se vidjeti spol jedva cekam

Ninche9 sretno na pregledu danas, cekamo lijepe vijesti!😃🤞🍀💙💜

🌈💙👣🙏

Napokon 2804
    27. Travanj 2020. 12:02

nada23

Demetria i ja planiram slikavanje u tajicama. 😀 Super, jedva čekam vidjeti tvoju pupu! 😍 Sad će rasti sve brže i brže. 🤗
    Što se tiče bodija i robice za bebe, također se ne još ne usudim ništa kupovati. Mislim da ću početi negdje oko 25.tj. Ionako trebam prvo napisati na papir sto sve treba jer još uvijek pojma nemam. 🤷‍♀️
    Nadam se da će ti boloviprestati uskoro i da nije ništa ozbiljno. Bebica je dobro i zaštićena,ne brini. 🥰 Možda je to sve i od rastezanja maternice, ne znam…
    .
    Napokon da tako su i meni M tajice malo veće ali je isto ok. I ja planiram nešto naručiti preko Asosa. Kakve su tamo veličine?
    .
    Cure, kakve ćete vi kupaće kostime kupiti? Jednodijelne ili dvodijelne? Mislim da ću i to naručiti online. Čini se da će ljeto doći prije vremena pa se trebamo pripremiti barem mi koje smo na moru. 🙂

Na asosu ti je ona veličina koju nosis stvarno ta veličina, trudnicko jos nisam naručivala, ali planiram uskoro, iako ako nisam sigurna onds uzmem vise veličina pa sto mi ne pase vratim... 
    Kupaci necu uzimat jer smo u njemačkoj, a na bazene se ne planiram ici kupati, a isto tako se ne smijem cvrljit na suncu, tako da, to mi nema potrebe 

• SmileA
    27. Travanj 2020. 12:05

Vita26

Ketty sretno na pregledu 😘😘
    2020
    Jesi navikla na odvojenost?kad nema ti muza?moj jutros osao isto na teren neznam dal cu ikada naviknuti na odvojenost
    Demetria sretno sa Tajcama ja njih nisam ulovila 🙈🙈🙈i bas mi je krivo isla sam 2puta,jel to d danas opet ima??
    SmiliA
    Kako je kod tebe situacija?
    Jel izcjedak smanjio!!??jel ti osjetis po malo nesto da ti se desava u stomaku ili jos ne?
    Ja nekad osjetim nesto po malo po gotovo ako sam jela i legla odmarati.ali jedva cekam pravi pokrete.
    Sto se sexa tice meni je bio samo zabranit dok je bio izcjedak.posle sam svejedno imala ali lagano,ali dad necu ga imati mjesec dana ,odmaranje 😂😂😂😂
    A izkreno kako kazes bitno je da bude sve uredu ❤️

Vita26 hvala Bogu dobro sam, skoro da bi mogla reci super ali ne usudim se!😃🙏 Iscjedak je nakon pregleda samo odjednom stao, tj nije vise bilo smedega, nesto svjetlo samo i sad je zadnjih par dana malo zuckast i kremast tako da hvala Bogu 🙏🤗 pa osjetim tako tezinu kad se okrecem s boka na bok, trbuscic vec imam taman, i nekad isto kao kad pojedem da se unutra nesto desava ali znam da je to sve jos rano!🙃ipak se jos trebamo strpiti🤗
    Haha ajde dobro je malo sexa pa malo odmor i super😂 
    Saljemo ti zagrljaje i puse🤗🥰😘😘❤️

🌈💙👣🙏

Marta14
    27. Travanj 2020. 12:06

SmileA

Ninche9

Napokonpa mozda i bolje tako, sto je sigurno, sigurno je

Ja danas imam preglednu 17h, mozda ce se vidjeti spol jedva cekam
    Ninche9 sretno na pregledu danas, cekamo lijepe vijesti!😃🤞🍀💙💜

Sretno 🍀🤞💙💜

Martina1988
    27. Travanj 2020. 12:32

Sretno danas na pregledima!

Ja sam kupace isprobavala i dobri su mi od prosle godine..taman se kosarice od gornjeg dijela lijepo ispunile😀 Dvodijelni su tako da i ako trbuh poraste nece biti problema.

Kada vam je poceo rasti trbuh? Ja evo 15 tjedan i jos nista..stanem u svu odjecu..osim jeans me malo zateze kad sjednem pa ga izbjegavam..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.