Napokon pa mozda i bolje tako, sto je sigurno, sigurno je
Ja danas imam preglednu 17h, mozda ce se vidjeti spol jedva cekam
Kupila 3 para za sebe i 1 za frendicu, tak je naručila 🤭 bilo ih je brdo, svih brojeva 🥳
Upravo iz lidla, kupila svih boja tajice L veličina. I plavu haljinu, nije trudnicka, i pidžamu kratki rukav. I tulipane.
A ono najbitnije bademe nisam.
Nego evo već drugi dan me ono ispod grudi boli i zavrće desno dolje ispod rebara. Poslala sam mail ginekologinji i čekam odgovor.
Čini mi se kao da bol popušta i onda se naglo ustanem pa me gadno zaboli.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Ketty sretno na pregledu 😘😘
2020
Jesi navikla na odvojenost?kad nema ti muza?moj jutros osao isto na teren neznam dal cu ikada naviknuti na odvojenost
Demetria sretno sa Tajcama ja njih nisam ulovila 🙈🙈🙈i bas mi je krivo isla sam 2puta,jel to d danas opet ima??
SmiliA
Kako je kod tebe situacija?
Jel izcjedak smanjio!!??jel ti osjetis po malo nesto da ti se desava u stomaku ili jos ne?
Ja nekad osjetim nesto po malo po gotovo ako sam jela i legla odmarati.ali jedva cekam pravi pokrete.
Sto se sexa tice meni je bio samo zabranit dok je bio izcjedak.posle sam svejedno imala ali lagano,ali dad necu ga imati mjesec dana ,odmaranje 😂😂😂😂
A izkreno kako kazes bitno je da bude sve uredu ❤️
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Nada
Princess Mimi dobro Jutto cure ljep vam dan zelim💋
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Evo kupila sam jedne tajice i haljinu u Lidla. Inače nosim M i uzela sam M. Tajice su mi malo velike, ali su jako udobne. 😊 Odmah sam ih stavila prati i jedva ih čekam obući! Čekam još 2 para tajica iz HM-a u veličini M pa me bas zanima hoće mi odgovarati.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
NadaPrincess Mimi dobro Jutto cure ljep vam dan zelim💋
😘🌞😘
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Upravo iz lidla, kupila svih boja tajice L veličina. I plavu haljinu, nije trudnicka, i pidžamu kratki rukav. I tulipane.
A ono najbitnije bademe nisam.
Nego evo već drugi dan me ono ispod grudi boli i zavrće desno dolje ispod rebara. Poslala sam mail ginekologinji i čekam odgovor.
Čini mi se kao da bol popušta i onda se naglo ustanem pa me gadno zaboli.
I ja sam isto uzela tu plavu haljinu! 😀 Može proći kao trudnička 😊
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Nada, preporucam tajice iz Lidla, ja sam samo u tome 😂
Mana, super. I ja se nadam da cu sljedeci tjedan. Taman bi mjesec dana proslo od prvog 😅
Hvala na preporuci. 😊 Stvarno su tajice super udobne. Veliko je olakšanje kada ništa ne steže trbuh. 🥰
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Vita tajice su ti opet od danas.
Nada je baš je dobra moći će se koristiti i kao trudnicka, moja L veličina je do koljena.
Jedino mi pidžama mrvicu velika ali ljeti mi to i odgovara.
Naravno da sam sve stavila odmah prati tako da imam tajice sutra za slikanje.
Mogla bi sutra staviti slike od 14 do 17 tjedna :) nije puno ali primjeti se već razlika u veličini pupe.
Jedino mi žao što već danima stoje sastrane dječji bodiji dugi rukav i opet nisam uzela. Sve me nekako strah kupovati dječju robicu.
*
Baby wachter: jučer sam išla poslušati bebicu da vidim je li dobro s obzirom kako me ovo sve boli.
Stavila sam ga odmah dolje nisko kod ruba gaćica. Krenulo je odmah lupati lijepe visoke brojeve oko 155-168
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Sortiraj odgovore
Najstariji