To za zaštitu sam ja nadodala mužu da ipak malo prorijedimo odnose jer inače bi navaljivao svakodnevno, a ne znam točno zbog čega ali me u početku bilo strah svega pa i odnosa opet zbog nekih mojih scenarija u glavi. E da, i rekla sam mu da od 13t nadalje možemo bez jer je sad bebica jača pa joj ne može naškodit(tako da sad jedva čeka sutra). Znam da nisam trebala, ali lakše mi je prošao taj "kritični" period i sad samo opušteno. Oprostite što nisam jasnije napisala u prošlom postu🤭
https://lilypie.com/Pregnancy_codemini.php?n=1=https://lilypie.com]
Ja mislim da zaštita treba radi razno raznih infekcija. Mislim da smo sada podložnije nekoj infekciji nego inače i ne znam kad se kome njegova aktivirala. Infekcije spolne ili urinarna su poprilično opasne u trudnoci pa vjerojatno zato savjetuju. Kod mene srca nema zbog moje prošlosti s neuspješnim trudnoćama i psihički se ne mogu opustit uopće da probam. 😂😂😂
https://lilypie.com/Maternity_code.php#
Isabelagregorijan, Ivy88 i bebacica ne mogu vjerovati da imam sve susjede baš smo sve na par kilometara jedna od druge 🙈
Ko zna možda se i znamo bar iz viđenja.. Jesmo bar po terminima blizu pa ću sa kojom na ctg? 😂😂🙈
Bebacica ti me onda kužiš i dosta ti je reći za ovog gin. Stvarno me užasava.. Ali sad ga moram trpjeti.
Iako kak sam i ja zdr.radnik sredim ja njega u času.
Sad ga moram trpjeti.. Kaj ću drugo. Nekad me iznenadi a nekad šokira. Borgudanka je bila carica za njega
Ja sam po terminu blizu bebacice.. 1.10. ☺️
Mi cemo se sigurno vidjeti u trudnickoj ambulanti na Bracaku.
A i iz istog smo mjesta 😁
😉
Ja sam isto prestala pušiti u 5.tj. Svakako su mi mučnine pomogle da mi se cigarete zgade. Uopće mi ne fale i nemam želju zapaliti. Nadam se da neću vise nikad. 🙃
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Sto se sexa tiče, muž i ja još nismo imali odnose od 1.mj. Kupili smo kondome koje odavno nismo koristili i sad čekaju. 🤣🤣 Iskreno, ja bas i nemam neku veliku želju možda najviše zato jer me strah iako znam da se ništa ne može dogoditi a i dr je dao zeleno svijetlo još na prvom pregledu..
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Ja ne koristim zastitu a i ginekologica mi nije nista spominjala..valjda se podrazumjeva da ne mjenjam partnere a i suprug takoder pa si nemamo sta prenijeti😀 valjda?🤪
A i inace nisam bila osjetljiva ili podlozna infekcijama..
Nemam ni ja neku želju za seksom, prošla me jer nam je bilo zabranjeno od 1.mj... Al sad smo dobili zeleno svjetlo pa moram ovo podijelit s nekim.. Znači, nakon 3 mjeseca suše, uspjeli danas. I drugačije je! Kao da me žulja.😂 Pripisujem to cinjenici da mi je prije maternica bila zavaljena, a sad je naprijed pa se promijenio kut i drugačiji je osjećaj. Mislim da se samo trebam naviknuti
Mene su mučnine satrale pa smo odnose imali rijetko.. Ne moj pojam rijetkih odnosa, nego njegov 😂 ja svoju ginek nisan pitala, ali nekako se vodin time da triba bit oprezniji. Odnose imat sve dok nema nikakvih problema. Na proljetnim bebama jedna je zena napisala da je popodne imala seks s muzem a navecer isla rodit🤭🤭 pa su se salile kako potaknut porodaj seksom
Sortiraj odgovore
Najstariji