Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejic
    27. Travanj 2020. 00:49

U mom slucaju su zabranjeni odnosi jer imam mekaniji cerviks pa da ne bi doslo do otvaranja, zabranjene vjezbe itd.. Imala sam krizu prije mjesec dana al me proslo i sad me uopce vise ne privlaci 😂
    Isabela sasvim je normalno da brines, tako mi je i samoj jos uvijek🙂 mala doza brige je uvijek prisutna, no nemoj se samo previse stresirati i paniciriti jer si time radis samo stetu. Misli pozitivno i sve ce biti u najboljem redu 😊❤️

Vita26
    27. Travanj 2020. 06:44

Crvena
    Ako trudnica je uredna samo uzivajte u sexu,i ja imam veliku zelju i izkoristim ,naravno razumjem te i ja se brinem ali bebica je zaštićena ,i ako je sve uredu oboje Moze uzivati a i treba,ne smijemo ni njih zanemariti musko je to 

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

2020
    27. Travanj 2020. 06:48

Meni su bili zabranjeni odnosi do nedavno... Ja sam umirala od napaljenosti na početku trudnoće. 🙉 I onda kad nam je gin dozvolio više mi nije bilo napeto, probali 2 puta a mog muža full strah nakon svega (što sam morala strogo mirovat na početku). Tako da me više nije ni volja. A on je noćas otišao na brod tako da nema sexa opet narednih mjesec i po dana sigurno 🤪

Ketty1309
    27. Travanj 2020. 07:09

Jutro cure. Ja danas popodne imam pregled i već se satima vrtim po krevetu zbog nervoze. Jedva čekam da prođe i nadam se da će biti sve ok. 
    Noćas mi se opet zgrčio cijeli trbuh kod okretanja sboka na bok. Dogodilo mi se to dosad nekih tri-četiri puta. Ima koja iskustva s tim?
    Meni gin nije ništa rekao za odnose ali imala sam više volje od početka dok sam se samoinicijativno suzdržavala a sad me volja nekako prošla pa smo ih imali svega nekoliko puta dosad

2020
    27. Travanj 2020. 07:24

Ketty1309

Jutro cure. Ja danas popodne imam pregled i već se satima vrtim po krevetu zbog nervoze. Jedva čekam da prođe i nadam se da će biti sve ok.
    Noćas mi se opet zgrčio cijeli trbuh kod okretanja sboka na bok. Dogodilo mi se to dosad nekih tri-četiri puta. Ima koja iskustva s tim?
    Meni gin nije ništa rekao za odnose ali imala sam više volje od početka dok sam se samoinicijativno suzdržavala a sad me volja nekako prošla pa smo ih imali svega nekoliko puta dosad

Sretno Ketty!!! 😘🍀 

Demetria
    27. Travanj 2020. 07:52

Sretno na pregledu!
    Ja sam idući zakazala opet odmah ujutro, jer bi ovako cijeli dan bila nervozna.
    Idem se ustati, pojest nešto i probat u lidlu uhvatiti tajice.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Happymom
    27. Travanj 2020. 07:52

Ufff... Sex... Od početka mi je želja na najjače, ja bi svaki dan po dva, tri puta, bez peoblema. Dragi, naravno, ne može uopće pratit tu moju želju haha.. U početku je bia u grču, ali san ga razuvjerila od tih strahova nakon tjedan,dva. Jedino šta san dosad primjetila je da nije ugodno ako se ide grublje. I da, ne koristimo kondome, nisan na to zaista nigdi naišla na stranicama di ginekolozi pišu o seksu niti mi je gin napomenila

Marta14
    27. Travanj 2020. 07:58

Mimi Prije nekoliko dana smo pisale nesto o Mamaroo itd.. Ja sam se isto 'troumila'ali mi je ta otpala.. Od kad smo pisale o tome samo neka losa iskustva citam na netu hah, da beba nece unutra, da joj ne pase taj ritam.. Pa koliko novca a 6 mj se koristi itd.. ALI ima i pozivinih, ne znaci da i tebi beba nece unutra pa ako mozes probaj.. Zasto ne..

Pisale ste o seksu pa sam ga ja sanjala 😂
    Sretno na pregledu danas! 

• SmileA
    27. Travanj 2020. 08:01

Ketty1309

Ketty1309 sretno na pregledu!🤗🤞🍀 Meni se isto zna desavati tako kad se prebacujem sa jedne strane na drugu da mi se unutra sve kao zgrci, tj da bolje opisem kao da neku tezinu imam neko kamenje, ali to je valjda normalno jer sad ipak je malo veci i trbuh, i ako smo duze na jednoj strani normalno je da kad prebacis na drugu bude malo nelagodno.

Sto se tice odnosa nama je zabranjeno "odavno"🤭...ja sam MPO trudnica i nismo smjeli prije postupka ni tijekom, a sad kasnije naravno jos vise, imam rizicnu trudnocu, hematom i krvarenja tako da nista tek iza poroda, a moj muz je rekao i da dobijemo odobrenje da on nema sanse da bi, jako se boji samo da bude sve u redu (iako ga ja znam zezati pa ako dobijemo zeleno svjetlo moci cemo malo, ali neda se😂) pa se eto snalazimo svakako po malo.🤗

🌈💙👣🙏

Princess Mimi
    27. Travanj 2020. 08:36

Ketty, sretno na pregledu! Kad se trbuh zgrci to bi bile BH kontrakcije, ali koliko znam one krecu negdje od 20 tt.
    Marta, kratko se koristi, za tu lovu,tako da sumnjam da bi ga kupila da sami uzimamo. Ali cini se jako praktičan. Nadam  se da ce  mali Leo htjeti unutra 😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.