Ja bi si najradije kupila jednodijelni, muž mi je protiv toga. Samo iz razloga što imam ožiljke jako vidljive od operacije laparaskopije od kraja prošle godine. Baš mi ružno izgledaju i neugodno mi u dvodijelnom. Malo sam gledala po netu ima dobrih dvodijelnih što je gore kao majica na bretele ako se odlučim za dvodjelni. A i ovi jednodijelni nisu više ko prije tako da ima baš lijepih.
Cure iz Splita di ćete vi na kupanje? Mene to jako muči da ne bi skupila nešto u moru :(
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Ja bi si najradije kupila jednodijelni, muž mi je protiv toga. Samo iz razloga što imam ožiljke jako vidljive od operacije laparaskopije od kraja prošle godine. Baš mi ružno izgledaju i neugodno mi u dvodijelnom. Malo sam gledala po netu ima dobrih dvodijelnih što je gore kao majica na bretele ako se odlučim za dvodjelni. A i ovi jednodijelni nisu više ko prije tako da ima baš lijepih.
Cure iz Splita di ćete vi na kupanje? Mene to jako muči da ne bi skupila nešto u moru :(
Nemoj se brinuti nećeš samo obavezno presvuci kupaće kad izađeš u vodu. Ja sam išla na more bila trudna 7 i pol mjeseci i sve je dobro prošlo. Mislim da ove godine ni nećemo ići. Uz živahnog dječačića od 21 mjesec i mene pred porod mislim da nećemo riskirati 😂
url=https://lilypie.com]
Ne bi treba biti problema sa morem samo se ne izlazi jakom suncu, znaci bez sunčanja na +40... Presvuci kupaći tako da kad nisi u vodi uvijek je suh... Veći problem predstavljaju bazeni i tu se nikako ne bi usudila... Za rijeku bi morala razmisliti iako vjerojatno ne bi ni u nju, samo more... To je moje mišljenje... Ali svakako se treba posavjetovat sa ginekologom prije nego što dode do toga, pri tom mislim na to jesi otvorena, kakva je situacija dole i to
Napokonpa mozda i bolje tako, sto je sigurno, sigurno je
Ja danas imam preglednu 17h, mozda ce se vidjeti spol jedva cekamNinche9 sretno na pregledu danas, cekamo lijepe vijesti!😃🤞🍀💙💜
Sretno 🍀🤞💙💜
Hvala cure jako se veselim, jos samo 4h
Da vas nesto pitam cure koje ste u De, Napokon i Ancica a ima li mozda jos netko? Jeste li vec razmisljale o Hebamme (patronaznoj)? Ja cu danas svoju doktoricu pitati da mi malo pomogne i kaze kako to ide u Bayernu, nadam se da nisam zakasnila. U nekim gradovima su jako velike guzve za njih a ja bih stvarno voljela da mi dode doma kad rodim da vagne bebicu i pogleda pupak.
Isto tako ako se sve s koronom smiri hoce li vam netko doci u "pomoc" kad rodite? S prvom djetetom sam bila jako protiv da mi neko dode jer sam bila sebicna i htjela da prve dane podijelimo samo nas troje, a sveki se samoinicijativno pozvala k nama u goste
Ok proslo je super al koliko tad to nisam htjela, ne radi nje nego radi sebe, sad molim Boga da se promijeni situacija s granicama i da mi netko dođe najvise radi starijeg djeteta da se ne osjeti zapostavljenim
Dobar dan cure :) ja evo iz Lidla, uspila san uzet dvi haljine, jedne tajice u M velicini. Imam doma M i L i ove L se jako brzo raskesaju tj rasire pa ne pasu. Nasla sam i tu spavacicu, u L velicini i bas je komodna. Stiga mi je HM, uslikat cu vam kad se osusi. Glavice su predobrog materijala, grudnjaci isto, a haljina je sira, bit ce komodna cilu trudnoću. Pasala bi i manja, ali ko i Demetria, volin liti da mi je sve komodno.
Asos cekan ima tri tjedna, bas me zanimaju tajice.. Ove iz lidla mi nisu bas od kvalitete, ali cu preko njih nosit haljinice i tunike, da pokriva straznji dio.
Ugl dobro san prosla s tim, samo san svatila da sada iman vec dosta tih casual komada, vecinski iz lidla. Dok cu za izac negdi, bilo di van kuce i smetnje uz plazu, uzet neku duzu cvjetnu haljinu i tako nesto sl.
Narucila sam tajice i majice u HM. Po Njihovoj tablici sam L veličina. Sve mi je preveliko! Sad gledam kako ću vratit. Jutros sam muža preko posla poslala u Lidl pa čekam da dodje doma da vidim jel mi pašu njihove 😅
Ako je trudnoća uredna mislim da se nije problem kupanje, naravno u čistom moru. More nije štetno, dapače, plivanje je preporučljivo.. Treba se paziti sunca. Bas planiram na pregledu pitati doktora do koje granice se smije sunca. Nadam se uređenim nalazima pa da cu se moć kupati. Mislim da ću birati udaljene plaže, tipa Čiovo.
E da, ja cu se posavjetovat s ginek i volila bi da se smin kupat.. Suncat van onih kriticnih ura i super. Do mora iman 300 m, bila bi steta.
Što se kostima tiče ja inače nosim dvodjelne ali vidim da su na svim stranicama pod trudničkim kostimima manje više svi jednodjelni. Nekako mi je i ljepše da se trbuh ne vidi, kao ni ispupčen pupak. Nisam pametna. 🤷♀️ U 7.i 8.mj. ćemo imati baš velike pupe. ☺️ U prošlogodišnje vjerojatno neću ni stati...
Plivanje u moru u trudnoći je svakako poželjno, pogotovo prije poroda. Najbolje je ići ujutro ili predvečer dok nema jakog sunca niti gužve. 😊 Čak se i veselim sto ove sezone neće biti puno turista zbog Korone pa će biti vise mjesta na plažama.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Ima i ovako nešto. Da, slab je izbor lijepih jednodjelnih kostima... ali naći će se već nešto. :)
https://ibb.co/WtS1gyP
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji