Napokonpa mozda i bolje tako, sto je sigurno, sigurno je
Ja danas imam preglednu 17h, mozda ce se vidjeti spol jedva cekamNinche9 sretno na pregledu danas, cekamo lijepe vijesti!😃🤞🍀💙💜
Sretno 🍀🤞💙💜
Hvala cure jako se veselim, jos samo 4h
Da vas nesto pitam cure koje ste u De, Napokon i Ancica a ima li mozda jos netko? Jeste li vec razmisljale o Hebamme (patronaznoj)? Ja cu danas svoju doktoricu pitati da mi malo pomogne i kaze kako to ide u Bayernu, nadam se da nisam zakasnila. U nekim gradovima su jako velike guzve za njih a ja bih stvarno voljela da mi dode doma kad rodim da vagne bebicu i pogleda pupak.
Isto tako ako se sve s koronom smiri hoce li vam netko doci u "pomoc" kad rodite? S prvom djetetom sam bila jako protiv da mi neko dode jer sam bila sebicna i htjela da prve dane podijelimo samo nas troje, a sveki se samoinicijativno pozvala k nama u goste
Ok proslo je super al koliko tad to nisam htjela, ne radi nje nego radi sebe, sad molim Boga da se promijeni situacija s granicama i da mi netko dođe najvise radi starijeg djeteta da se ne osjeti zapostavljenim
Nisam iz De, ali prosli tjedan sam si nasla Hebamme. Trebale bi se nac sad oko 20tog tjedna ali zbog korone smo odgodile do 6tog mjeseca. Neckala sam se ali mislim da ce mi puno pomoci, prosla sam to sve vec sa malim, ali ovdje je malo drugacije pa eto.. Ja volim nes novo nauciti, isla bih i na tecaj samo da uspijem..
A za pomoc se nadam da ce mama nekako doc, ne toliko da mi treba pomoc nego da ostane sa malim pa da muz ide na porod.. Ako ne dode idem sama..
Ja bi si najradije kupila jednodijelni, muž mi je protiv toga. Samo iz razloga što imam ožiljke jako vidljive od operacije laparaskopije od kraja prošle godine. Baš mi ružno izgledaju i neugodno mi u dvodijelnom. Malo sam gledala po netu ima dobrih dvodijelnih što je gore kao majica na bretele ako se odlučim za dvodjelni. A i ovi jednodijelni nisu više ko prije tako da ima baš lijepih.
Cure iz Splita di ćete vi na kupanje? Mene to jako muči da ne bi skupila nešto u moru :(
Ima i ovako nešto. Da, slab je izbor lijepih jednodjelnih kostima… ali naći će se već nešto. :)
https://ibb.co/WtS1gyP
Mislim da sam baš taj našla ovdje gdje sam gledala, premda sam našla još par koji mi se sviđaju.
Moja stranica se zove emococo.com
*
Inače ne idem na jako sunce nikada,ne volim sunčanje.
Kupači odmah presvućem tako da na plažu idem bar s dva tri donja dijela, nekako sam sklona upalama mjehura bez obzira što mijenjam odmah.
Muž i ja igramo picigin skupa, poslije malo plivanja i doma ako nemamo di u hlad.
Ove godine mislim da ću skroz rano ići jer plaže popodne znaju biti muljevite.
Skakavac sad si me zabrinula, zar se ozbiljno raskesaju? Ja sam prvi put uspjela uhvatiti nešto trudnicko u lidlu, a makla sam već one etikete i oprala tajice 😱😵😱😱
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Sto se tiče hebamme necu ju traziti jer ce mi mama doći, pa ce mi ona pomoći... Bas sam na zadnjem pregledu razgovarala o tome i zaključila sam s obzirom da je potražnja za njima velika, prepustit cu ju nekom drugom, a meni ce mama doci.. I u svakom slučaju ako sam ljuta, ljuta sam, i mogu joj to reći, a opet, ako mi se spava, mama evo unuče igrajte se, laku noć... Bar u početku dok se ne priviknem na tu novonastalu situaciju jer sam ja ogromna spavalica, i ako nisam spavala bar 10 sati, od mene nema nista, a muzu je posao takav da radi cijeli dan...
Meni su iz lidla tajice cist ok, kao sto sma rekla malo su vece, ali cim trbuh jos naraste, to ce biti to... A uostalom za te novce se mogu lupit nogom u guzicu, dzaba...
Sto se tiče hebamme necu ju traziti jer ce mi mama doći, pa ce mi ona pomoći… Bas sam na zadnjem pregledu razgovarala o tome i zaključila sam s obzirom da je potražnja za njima velika, prepustit cu ju nekom drugom, a meni ce mama doci.. I u svakom slučaju ako sam ljuta, ljuta sam, i mogu joj to reći, a opet, ako mi se spava, mama evo unuče igrajte se, laku noć… Bar u početku dok se ne priviknem na tu novonastalu situaciju jer sam ja ogromna spavalica, i ako nisam spavala bar 10 sati, od mene nema nista, a muzu je posao takav da radi cijeli dan…
Meni su iz lidla tajice cist ok, kao sto sma rekla malo su vece, ali cim trbuh jos naraste, to ce biti to… A uostalom za te novce se mogu lupit nogom u guzicu, dzaba…
Al Hebamme ne pomaze kao mama, onda dode samo u posjetu da gleda bebu, mjeri tezinu, mjeri je i prati zuticu, to je kao pregled doktora to mi se sviđa a i nista se ne placa to mi je jos bolje😄
Sreca da ti moze doci mama jel i ona u De? Moji su svi u Hrv, pa se brinem oko granica sta ce biti do tad.
Nije more kao more problem. Birajte plaze na kojima nema bas ljudi a bome ni kuca tj restorana, kafica i sl. (osim ako ste sigurne da im je provedena kanalizacija 😊) Tako sam ja mislila da sam otkrila super plazu pa nakon par dana kupanja procitala na netu kako obliznji kafic uredno iskrcava svoju septicku jamu direk u more ispred. Lako se pokupi e. Coli i svasta nesto tako da na to dobro pazite.
Sto se tiče hebamme necu ju traziti jer ce mi mama doći, pa ce mi ona pomoći… Bas sam na zadnjem pregledu razgovarala o tome i zaključila sam s obzirom da je potražnja za njima velika, prepustit cu ju nekom drugom, a meni ce mama doci.. I u svakom slučaju ako sam ljuta, ljuta sam, i mogu joj to reći, a opet, ako mi se spava, mama evo unuče igrajte se, laku noć… Bar u početku dok se ne priviknem na tu novonastalu situaciju jer sam ja ogromna spavalica, i ako nisam spavala bar 10 sati, od mene nema nista, a muzu je posao takav da radi cijeli dan…
Meni su iz lidla tajice cist ok, kao sto sma rekla malo su vece, ali cim trbuh jos naraste, to ce biti to… A uostalom za te novce se mogu lupit nogom u guzicu, dzaba…
Al Hebamme ne pomaze kao mama, onda dode samo u posjetu da gleda bebu, mjeri tezinu, mjeri je i prati zuticu, to je kao pregled doktora to mi se sviđa a i nista se ne placa to mi je jos bolje😄
Sreca da ti moze doci mama jel i ona u De? Moji su svi u Hrv, pa se brinem oko granica sta ce biti do tad.
Da ali meni je mama babica skoro 40 godina, tak da ce ona pratit sve to... Citala sam da ce se granice otvoriti najkasnije do 7. Mjeseca, tako da se ne sekiram, a i ako bude morala u "izolaciju" bit ce opet kod mene, godisnji si ne dira uopće, pa ce onda tražiti u komadu da dode prije poroda i da moze duze ostat nakon poroda...
Zdravo drage mame,nova sam ovdje pa me zanima da li je neka mama imala slicnu situaciju. Trenutno sam u 14 tjednu trudnoce i radila sam briseve prije 5 dana i pronadjena mi je bakterija ENTEROCOCCUS FAECALIS i dr mi je dala vaginalete(10 komada). Trenutno sam 5 potrosila i stavim ih navecer pred spavanje i sutradan kroz cio dan mi izlazi svjetlo zeleni isjedak(a vaginalete su prozirno-bjele boje) pa ne znam sta je to da li bakterija izlazi kroz taj zelenkasti isjedak ili je nesto drugo u pitanju.sorry na dugom postu
Ja bi si najradije kupila jednodijelni, muž mi je protiv toga. Samo iz razloga što imam ožiljke jako vidljive od operacije laparaskopije od kraja prošle godine. Baš mi ružno izgledaju i neugodno mi u dvodijelnom. Malo sam gledala po netu ima dobrih dvodijelnih što je gore kao majica na bretele ako se odlučim za dvodjelni. A i ovi jednodijelni nisu više ko prije tako da ima baš lijepih.
Cure iz Splita di ćete vi na kupanje? Mene to jako muči da ne bi skupila nešto u moru :(
Ima i ovako nešto. Da, slab je izbor lijepih jednodjelnih kostima… ali naći će se već nešto. :)
https://ibb.co/WtS1gyP
Mislim da sam baš taj našla ovdje gdje sam gledala, premda sam našla još par koji mi se sviđaju.
Moja stranica se zove emococo.com
*
Inače ne idem na jako sunce nikada,ne volim sunčanje.
Kupači odmah presvućem tako da na plažu idem bar s dva tri donja dijela, nekako sam sklona upalama mjehura bez obzira što mijenjam odmah.
Muž i ja igramo picigin skupa, poslije malo plivanja i doma ako nemamo di u hlad.
Ove godine mislim da ću skroz rano ići jer plaže popodne znaju biti muljevite.
Skakavac sad si me zabrinula, zar se ozbiljno raskesaju? Ja sam prvi put uspjela uhvatiti nešto trudnicko u lidlu, a makla sam već one etikete i oprala tajice 😱😵😱😱
Da, u biti je ista stranica samo se drugačije zove. Ima boljeg izbora nego ostale. Ja ću isto ići ranije kada je čišće i manje gužvovito. Inače se volim sunčati, ali sada ću to ipak izbjegavati.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Demetria nisu se raskesale strasno, ali mi se npr L veličina dosta opusti. Sad sam najvise u istima M veličine i puno mi bolje pasu. Cudno jer jake san građe, pa san mislila da ce mi M bit knap. Obzirom da su mi taman, malo mi se proziru. O udobnosti i isplativosti nema govora. Najdrazi su mi trudnički komad, to svakako.
Naravno2804 slazen se, džaba su. Ali mi isto tako nisu za nosit same opusteno, jer je materijal pamuk i za po kuci su najbolje, bar meni. Ne volin kad mi se naziru gaćice. Ko sta san napisala, naj trudnički komad su mi, s ovim danas kupljenima, imma 4 para. Obzirom da su 40 kn, sta rec osim divota za te pare. Ali isto cekam trudnicke tajice s Asosa, koje su 150 kn. Nadan se da ce bit gusci materijal
Cure, isla sam danas na kombinirani i naravno kasno je za obavit pa su me narucili za 2 tj na double test.
Beba je bas bila mirna, dr me ustrasila da je jedna nogica kraca pa sam se narucila privatno sutra vecer na pregled. Ostalo je sve u redu😊
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji