Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • celaena
    09. Travanj 2020. 21:40

Dinosaurus mi smo isto u prvoj trudnoci sve kupili, prva beba u obitelji, par prijatelja koji su vec imali djecu su paralelno bili na drugom, tako da nismo imali ni otkud dobiti. Dosta toga sam kupovala rabljeno, ali kvalitetno i sve mi je ostalo. Sogorica je u medjuvremenu bila trudna i njoj i malom smo sve posudili, uz naravno opasku da ako se nesto unisti, unisti, da ne strepi sad oko toga. Sve mi se to sad vraca opet za mog drugog malog. Ako uspijemo, voljeli bi imati troje djece, a nakon treceg sve poklanjam u familiju ili prodajem :D 
    Prvi je bio zimska beba, ovaj je ljetna pa cu vjerojatno trebati nesto sitno dokupiti. Za sad sam samo nabavila par malih bodica kratkih rukava :D

• celaena
    09. Travanj 2020. 21:43

Skakavac mi se pratimo ❤️ Moj lupa vec jako ima tjedan dana, ali druga mi je trudnoca. U prvoj sam malca osjetila s 20tt. Jel i ti moras piskiti non stop? :D 

Marta14
    09. Travanj 2020. 21:43

Moja sogorica i sogor su odlucili da nece imati vise djece pa nisam vracala odjecu,odjeca se i istrosi a njihaljku sam vratila, nisu pitali ali sam dala nazad.. Onda su ju prodali. Da sam imala jos sta od vecih stvari isto bi vratila

• celaena
    09. Travanj 2020. 21:46

Tea drzi se, ne mogu ni zamisliti kako ti je. Ako sam dobro shvatila, sad cekate rezultate amnio? Drzimo svi fige da bude sve sto bolje.

Dinosaurus
    09. Travanj 2020. 21:51

Ajme ja ne bi mogla uzet robicu na posudbu... Nekako mi je to prevelik presing 🙈 ja volim prat sve na minimum 60 i jos kad se sitim onih novorodenackih eksplozija, pa ta robica sad nakon 2.bebe kod mene nece slicit ni na sta 🤣 

Skakavac
    09. Travanj 2020. 21:52

celaena

Skakavac mi se pratimo ❤️ Moj lupa vec jako ima tjedan dana, ali druga mi je trudnoca. U prvoj sam malca osjetila s 20tt. Jel i ti moras piskiti non stop? :D

🤗🤗😍
     meni je prva pa mi je sve novo 🤩 ne pitaj za mokrenje.. Jel ovo za izludit. Prije nego legnen, oden na wc. Buden na mobu po ure, zaspen.. Budim se nakon uru ipo i moran na wc hahah nez bili plakala ili se smijala. Uzela sam suhu brusnicu pa kuham čaj.. Nastojim ne pit tekućinu kasno.. I opet eto mene nocu se dizen. 

Marta14
    09. Travanj 2020. 22:16

Dinosaurus vecinom i daju onu robicu za posebne prilike, koja se ne nosi bas pa je ocuvana.
    Ja sam isla jucer gledati robu od malog i skoro sve bijelo sto sam imala od robe je sad zuto.. 🙈😅
    A bilo je dobro pospremljeno. 
    Joj sad kad se sjetim onih zelenih eksplozija 🤭🤭😂

Demetria
    09. Travanj 2020. 22:17

Skakavac

celaena

🤗🤗😍
    meni je prva pa mi je sve novo 🤩 ne pitaj za mokrenje.. Jel ovo za izludit. Prije nego legnen, oden na wc. Buden na mobu po ure, zaspen.. Budim se nakon uru ipo i moran na wc hahah nez bili plakala ili se smijala. Uzela sam suhu brusnicu pa kuham čaj.. Nastojim ne pit tekućinu kasno.. I opet eto mene nocu se dizen.

Meni ti je od početka trudnoće tako, pila ja puno tekućine ili ne pogotovo tijekom noći.
    Pijem i ja brusnicu ali mislim da to maternica pritišće mjehur pa zato.

Robicu a ni ništa veliko nismo ni pomišljali bar još par mjeseci.
    Nego čitate li vi kakve knjige ili nešto? Mislim cure žene kojima je ovo prva trudnoća? Vi sa dvije i više trudnoće imate li koji savjet kako se pripremiti?
    Ja si sve mislim da ću za 5-6 mjeseci doći na hitnu i da pojma neću imati. Malo me trta voljela bih se malo pripremiti pa bar intelektualno

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Dinosaurus
    09. Travanj 2020. 22:44

Pa evo iskreno oaobno mislim da te nikakva literatura niti ista sl.moze pripremit na novu ulogu i ono sta te ceka. Jednostavno rijeci koje procitas i cujes od drugih su onako "aha ok, ok, znaci tako" bla bla ali to je sve nula bodova bez onih emocija, bujice hormona, izgubljenosti u tome svemu... Tek to sve skupa daje realnu situaciju na koju se jednostavno ne mozes pripremit unaprid, nazalost 😁
    Sve sta vam nije jasno pitate u rodilistu, rec ce vam sestre i pokazat i objasnit. 
     Ali evo savjet moj je da budete pozitivne, samouvjerene i da virujete u prirodu koja se pobrinila za to da mi zene imamo urodeni instinkt oko brige oko bebe. Vodite se logikom i sve ce bit ok.😊

mc_mouse
    09. Travanj 2020. 22:51

Marta žuta? Ajme onda je i moja 🤣 neću ni provjeravati do osmog mjeseca 😆

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.